مدیرکل مرکز پایش و اعتباربخشی خدمات پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به در نظر گرفتن 505 معیار در ارزیابی و مرحله ششم اعتباربخشی بیمارستان ها گفت: با توجه به اهمیت ترویج زایمان سنتی طبیعت و کاربردها. وزارت بهداشت در این بخش افزایش رزکسیون جراحی (جراحی بدون تایید) در بیمارستان سطح شناخت آن را کاهش می دهد.
دکتر هاشم دریابری در گفت وگو با سلام آنلاین. وی با اشاره به اینکه تعداد اعمال جراحی یکی از معیارهای اعتباربخشی بیمارستان است گفت: 505 معیار را برای ارزیابی بیمارستان در نظر گرفته ایم که شامل بخش هایی مانند «مدیریت در بحران» «رعایت حقوق بیمار و مراقبت های پزشکی» است. “ایمنی بیمارستان” و “کاهش تعداد بخش های جراحی”.
وی با بیان اینکه افزایش اعمال جراحی باعث کاهش اعتبار بیمارستان می شود افزود: اگر تعداد اعمال جراحی در بیمارستان نسبت به سال گذشته 5 درصد افزایش یابد رتبه اعتباری بیمارستان افزایش می یابد. یک سطح کاهش می یابد. از سوی دیگر در صورت افزایش تعداد واحدهای جراحی بیمارستان بیمارستان مشمول اخطار ماده 33 شده و با کاهش سطح شناخت بیمارستان مواجه خواهد شد.
دریاباری درباره ماده 33 بیمارستان تصریح کرد: اگر بیمارستانی در موضوع خاصی سه بار تخلف کند مشمول ماده 33 می شود و سطح اعتبار آن تا حدی کاهش می یابد. به این ترتیب اگر رتبه اعتباری «یک» باشد با کاهش یک نمره «دو» در نظر گرفته می شود.
مدیرکل مرکز پایش و اعتباربخشی خدمات پزشکی وزارت بهداشت درباره اهمیت کاهش زایمان ها توضیح داد: کاهش تعداد اعمال جراحی (بدون گواهی) برای وزارت بهداشت مهم است. بر اساس هدف وزارت بهداشت کاهش تعداد اعمال جراحی و افزایش زایمان طبیعی را در نظر داریم.
دریاباری درباره اخطار دادن به برخی بیمارستان ها مبنی بر افزایش تعداد اعمال جراحی گفت: بهداشت به برخی بیمارستان ها هشدار داده که تعداد اعمال جراحی افزایش یافته است. البته تاکید می کنم اخطار افزایش تعداد اعمال جراحی مربوط به دوره تشخیص ششم نیست و حدود 2 سال است.
وی با اشاره به اینکه مرحله ششم اعتباربخشی بیمارستان ها در حال انجام است خاطرنشان کرد: هیچ اخطاری در خصوص افزایش تعداد اعمال جراحی در سال 1403 نداده ایم و هیچ بیمارستانی نیز شکایتی نداشته است و مقصر افزایش تعداد جراحی های جراحی امسال ششمین دوره اعتباربخشی بیمارستان ها از ششم خرداد آغاز شد و روند این موضوع ادامه دارد.
انتهای پیام/