تمایل به گرفتن عکس ها و فیلم های زیاد و به اشتراک گذاری آنها در اینستاگرام می تواند عواقبی داشته باشد و حتی سلامت روان افراد را به خطر بیندازد.
به گزارش سلام آنلاین به نقل از ایسکانیوز در گذشته اینستاگرامی وجود نداشت که بتوانیم همه چیز را در آن به اشتراک بگذاریم اکنون مردم به طبیعت سفر می کنند تجربیات جدیدی کسب می کنند و خاطره می سازند.
در پاییز به جای پیدا کردن مکانی برای عکس گرفتن زیر برگ ها راه می رویم تا زمانی که آنها بیفتند و از برگ های زرد لیمو لذت ببریم.
اگر به کافه یا رستوران برویم از خوردن و گذراندن وقت با هم لذت خواهیم برد.
ما لباس جدید نمی خریم تا تصاویر زیباتری برای به اشتراک گذاشتن داشته باشیم. این جمع دوستانه یک خنده واقعی داشت نه یک لبخند مصنوعی جلوی دوربین که بارها و بارها درباره آن صحبت کردیم تا بالاخره یک پست اینستاگرامی با لایک بیشتر داشته باشیم.
از روزی که صاحب رسانه های خود شویم می توانیم لحظات خوبی را در زندگی خود به اشتراک بگذاریم و لحظات خوبی را در زندگی دیگران به اشتراک بگذاریم. قبل از هر چیز دیگری
رقابت عجیبی که امروزه در فضای اینستاگرام برای به اشتراک گذاشتن هر چه بیشتر زندگی ایجاد شده است شرایطی را ایجاد کرده است که مردم دائماً در تلاش هستند تا بهترین نسخه خود را به نمایش بگذارند تا بیشتر مورد تایید قرار گیرند.
ایجاد فرصت هایی برای کسب درآمد به افزایش رقابت بین مردم دامن زده است اما آیا رقابت می تواند سلامت روان ما را به خطر بیندازد؟
بهناز کرمی روانشناس و استاد دانشگاه به ایسکانیوز گفت: در گذشته مردم تمایل داشتند لحظات خوب زندگی را ثبت کنند. مدتی این کار را با نقاشی و حالا با استفاده از عکس و فیلم انجام می دادند. بنابراین محتوای این شماره چیز بدی نیست اما امروزه در دسترس بودن دستگاه های مختلف باعث شده تا عده ای منتظر ضبط و اشتراک گذاری آن باشند.
وی با تاکید بر اینکه اضافه کاری در دوران معاصر یک بیماری است افزود: آنچه خارج از تعادل است و منجر به ناآرامی های اجتماعی می شود نیز به بیماری تبدیل می شود. امروزه شرایط به قدری رقابتی شده است که مردم تا حد امکان زندگی خود را به اشتراک می گذارند. سرمایه داران بزرگ در این بخش هر روز ابزارهای بیشتری را در اختیار افراد بیشتری قرار می دهند تا سود بیشتری کسب کنند.
کرمی توضیح می دهد: گاهی افراد برای شناختن ذهن دیگران این کار را انجام می دهند زیرا با اشتراک گذاری تصاویر و فیلم ها به دیگران فرصت ابراز وجود می دهیم در واقع اکثر این افراد به دنبال تایید دیگران هستند و نقاط ضعفی نیز وجود دارد. اعتماد به نفس.
وی گفت: یکی از پیامدهای روانی زندگی در این سبک اختلال شدید شخصیت است. چنین افرادی به زندگی به عنوان یک بازی نگاه می کنند و سعی می کنند خود را به بهترین شکل ممکن به دیگران نشان دهند.
این روانشناس تصریح کرد: یکی دیگر از عوارض روانی ابتلا به اختلالات خودشیفتگی است. این افراد نیاز به تایید دیگران دارند و معمولا از مشکلات روانی رنج می برند. افرادی که دائماً حاضر می شوند قطعاً از این بیماری رنج می برند.
وی افزود: چنین افرادی دوست دارند به هر ارزش اخلاقی عمل کنند و از زندگی واقعی فرار کنند. این افراد به طور مصنوعی خوشحال هستند و می خواهند دیگران باور کنند که اوقات خوبی را سپری می کنند.
کرمی توضیح می دهد: دانمارک اخیرا تحقیقاتی در این زمینه انجام داده است و نتایج نشان می دهد افرادی که کمتر در شبکه های اجتماعی حضور دارند و زندگی خود را به اشتراک می گذارند شادتر و ساکت تر هستند.
او می گوید: «به علاوه اکثر مردم برای نشان دادن زندگی خود تمام تلاش خود را می کنند زیرا نیاز آنها برای برقراری ارتباط با دیگران به خوبی برآورده نمی شود و سعی می کنند نیازهای خود را از این طریق برآورده کنند.
روانشناسان با تاکید بر اینکه کمال گرایی نتیجه فعالیت بیش از حد در شبکه های اجتماعی است می گویند در این شرایط فرد از هیچ موقعیتی راضی نیست و در این زمان نمی تواند از زندگی لذت ببرد. اعتماد به نفس این افراد بسیار پایین است زیرا نگران هستند که به اندازه کافی خوب نیستند.
وی گفت: ریشه همه این بیماری ها از اضطراب ناشی می شود و افرادی که همیشه خود را با استرس نشان می دهند پذیرفته می شوند.
کرمی توضیح می دهد: حضور بیش از حد در این فضا باعث می شود افراد دائماً زندگی خود را با دیگران مقایسه کنند و به تدریج از شخصیت واقعی خود فاصله بگیرند و سعی کنند برنده بازی باشند. تنهایی و افسردگی یکی از پیامدهای روانی این مشکل است زیرا آرامش خود را از دست می دهند.
* بازنشر مطالب دیگر رسانه ها در سلام آنلاین به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع بینندگان است.
انتهای پیام/