لزوم تشکیل صندوق ویژه حوادث سوختگی در کشور/ کمبود ۱۲۰۰ تخت سوختگی در کشور

لزوم تشکیل صندوق ویژه حوادث سوختگی در کشور/ کمبود ۱۲۰۰ تخت سوختگی در کشور

رئیس انجمن ققنوس (گروه حمایت از بیماران التهابی) تاکید کرد: در کنگره و به وزارت بهداشت پیشنهاد داده ایم که درصد حق بیمه برای پوشش خدمات درمانی خسارت ها و کمک هزینه ها در صندوق لحاظ شود. فعالیت های صندوق حوادث برای داشتن چنین بودجه ای در بخش سوزاندن.

به گزارش سلام آنلاین دکتر محمدجواد فاطمی با بیان این که صنعت و سایر سازمان ها مانند وزارت دخانیات وزارت نیرو وزارت نیرو و وزارت صنعت می توانند در راه اندازی صندوق سوختگی و بیماران مشارکت داشته باشند گفت: در این راستا می توان به ایجاد صندوق سوختگی و بیماران کمک کرد. پشتیبانی می شود.

وی با بیان اینکه قبوض برق و گاز به نام حادثه از مشترکان دریافت می شود گفت: پرداخت قبوض برق و گاز از مشترکان باید به عنوان بودجه و هزینه برای تامین بیماران سوختگی دریافت شود. اما در حال حاضر اطلاعاتی از این وجوه دریافتی در صورتحساب و نحوه مصرف آن نداریم.

کمبود تخت های سوخته در کشور

وی از وجود هزار و 350 تخت سوختگی در کشور خبر داد و گفت: بر اساس برآورد وزارت بهداشت در سال 1393 تعداد تخت سوختگی در کشور باید حداقل 2500 تخت باشد و اکنون حداقل به تخت سوختگی 1200 تخت نیاز داریم.

دکتر فاطمی با اشاره به کمبود تخت BICU در کشور گفت: بر اساس برآوردهای وزارت بهداشت حداقل باید 450 تخت BICU در کشور داشته باشیم و در حال حاضر تعداد تخت ها 150 تخت است.

وی افزود: در برنامه اول و پنجم توسعه مقرر شده بود 10 درصد از تخت های بیمارستانی دولتی کشور به بیماران اسکیزوفرنی و التهابی اختصاص یابد چرا که اکثر بیمارستان ها تمایلی به داشتن این بخش ها نداشتند اما این تکلیف قانونی دارد. اعمال نمی شود.

بهترین کار این است که یک کوره مرده سوز در یک بیمارستان دولتی راه اندازی کنید.

رئیس سابق بیمارستان حضرت فاطمه (س) تهران با بیان اینکه بهتر است بخش سوختگی در بیمارستان دولتی باشد گفت: سقوط از ارتفاع و همراه با شکستگی دست و پا یا ستون فقرات یا ابتلا به بیماری اساسی مانند به عنوان بیماری قلبی یا دیابت یا خونریزی گوارشی را در طول فرآیند بهبود تجربه می کنند.

وی افزود: همه بیماران التهابی نه تنها به تخصص جراحان التهابی نیاز دارند بلکه التهاب بیماری مربوط به اندام های مختلف است و نیاز به متخصصان مختلفی از جمله تغذیه قلب جراحی استخوان جراحی زیبایی و بیماری های گوارشی – بیمارستان های تخصصی دارد مورد نیاز سایر بخش ها ممکن است امکان پذیر نباشد بنابراین بهتر است یک بخش التهابی در یک بیمارستان عمومی داشته باشید.

دکتر فاطمی از عدم فعالیت سازمان آتش نشانی در برخی از مناطق استان خبر داد و گفت: در بسیاری از مراکز وضعیت آتش نشانی مناسب نیست. تنها در برخی استان ها این ادارات وضعیت خوبی دارند اما حتی این مراکز نیز با مشکلات جدی مواجه هستند و به دلیل عدم تخصیص منابع مالی کافی درمان نتیجه مطلوبی نداشته است.

چرا انجمن های خیریه و حمایت بیشتر در صنعت سوز نداریم؟

یکی از اعضای هیات پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه در بیماری هایی مانند سرطان بیماران جوامع مختلف اعم از اقشار ضعیف و پردرآمد گفت: تمکن مالی بالا در صورت مواجهه به انجمن های خیریه گرایش پیدا می کند. بیماری و حمایت از اقشار آسیب پذیر. اما در زمینه التهاب به دلیل اینکه اکثر بیماران از ضعیف ترین اقشار جامعه هستند انجمن های خیریه و خیریه قابل توجهی در این زمینه تشکیل نمی شود.

وی گفت: انجمن ققنوس اولین انجمنی است که بعد از سه انجمن کمتر موفق تشکیل شد و ققنوس تنها انجمن سوزاننده فعال و موفق از سال 94 است که می تواند به فعالیت خود ادامه دهد و خوشبختانه خیرین خوبی وجود دارد که به آن پیوسته اند. اما کار در زمینه التهاب دشوارتر از انجمن ها و نیکوکاران مرتبط با بیماری های مختلف است.

دکتر فاطمی تاکید کرد: انجمن برنامه های ققنوس در راستای افزایش مسئولیت اجتماعی اطلاع رسانی مسئولان پیشگیری از التهاب و حمایت از بیماران التهابی با حفظ احترام آنها تلاش می کند و انجمن حتی برای جلب کمک مالی از بیماران التهابی عکس نمی گیرد. «و شکل گیری احساس شفقت و شفقت در بین مردم گسترش نیافته است.

وی افزود: به غیر از انجمن ققنوس سازمان های غیردولتی یا سازمان های Zeno هستند که در زمینه التهاب فعالیت می کنند و در زمینه توانبخشی بیماران به بازماندگان سوختگی کمک های روانی و آموزشی می کنند. زندگی.”

در تخصیص و تخصیص منابع وزارت بهداشت به سوزاندن توجه چندانی نمی شود.

رئیس انجمن ققنوس با بیان اینکه تخصیص و تخصیص منابع در وزارت بهداشت بر اساس توان افراد شاغل در حوزه های مختلف است گفت: بار بیماری که مهمترین عامل در هزینه بیماری است. اقدام خوبی برای تخصیص منابع است اما به سوزاندن چندان توجهی نمی شود زیرا لابی تاثیرگذاری در این زمینه وجود ندارد و بیشتر بیماران از افراد ضعیف و محروم جامعه هستند و این امر بیان خود را دشوار می کند. زبان و قدرت تخصیص منابع

وی گفت: متأسفانه در کشوری که بسترهای آتش نشانی کافی وجود ندارد اما به توسعه توجهی نمی شود. آخرین بیمارستان سوخته تهران در سال 1341 ساخته شد و بیمارستان سوختگی جدید که به صورت احساسی و پس از واقعه 1359 ساخته شد پس از 23 سال هنوز ناتمام مانده است و معلوم نیست چه زمانی به پایان برسد و آماده بهره برداری شود.

دکتر فاطمی با اشاره به غیراستاندارد بودن برخی بیمارستان ها و بخش های التهابی کشور گفت: متاسفانه بیمه کافی برای بیماران التهابی وجود ندارد و بسیاری از لوازم ضروری برای بیماران التهابی در دسترس نیست بیمه کافی است و دارند. آن را از بازار آزاد با قیمت پایین خریداری کنید.» و خدمات حمایتی برای بیماران التهابی کمیاب است لباس های مدرن گران است و اکثر بیماران قادر به خرید آن نیستند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا