سلام آنلاین/ مازندران جمعی از 29 نفر از مفاخر و مفاخر گتاب بابل در فعالیت های جهادی و خودجوش به ترویج فرهنگ درختکاری پرداختند.
این گروه 29 نفره که همچنان در تلاش برای جذب نخبگان برای گسترش و توسعه کار خود هستند برای مازندران رنگ سبز کردند.
یکی از اعضای این گروه در گفت وگو با سلام آنلاین اهداف اجرای طرح احیای درختان و حفظ محیط زیست با کاشت درختان هیرکانی و جلوگیری از انقراض این درختان را برشمرد و گفت: خطر کاهش سبز فردی وجود دارد. فضا در مازندران نسل ما در آینده نزدیک با خطر جنگل زدایی و محیط زیست مواجه خواهد شد همه ما باید برای حفظ این نعمت الهی قدم برداریم.
سارا پاشایی با اشاره به اینکه مرحله اول فعالیت این گروه در قطاب و روستاهای اطراف آن بوده است افزود: تاکنون 100 اصله نهال از جمله درخت هیرکان از نارون آذر کاشته ایم و افرا اوجا و گونه های دیگر را برای احیاء کاشتیم. درخت هیرکانی
وی با بیان اینکه در مرحله اول 300 اصله نهال به صورت رایگان در این منطقه تهیه و به صورت رایگان کاشته شد و در مرحله بعد می تواند به 10 هزار اصله درخت برسد.
آقای پاشایی یادآور شد که تمام درختان کاشته شده دارای شناسنامه و ثبت شده بودند تا بتوانند از مراقبت های کافی برای حفاظت از آنها برخوردار شوند.
وی با اشاره به اینکه این گروه از همه دوستداران منابع طبیعی برای ترویج فرهنگ درختکاری در اطراف استقبال می کند گفت: امیدواریم با چنین اقداماتی بتوانیم اقدامات موثری در حفاظت از منابع ملی انجام دهیم.
اقدامات پرتاس جهادی برای نجات جنگل
یک کارشناس ارشد منابع طبیعی مازندران نیز به سلام آنلاین گفت: با تشکیل تیمی 12 نفره از جمله کارشناسان بازنشسته سازمان منابع طبیعی با 30 سال سابقه در امر برنامه ریزی جنگل یاد و خاطره همکارانی را که در سازمان خود برای نجات جان باختند تجلیل کردند. جنگل جهادی دو هکتاری درختان «پیس آ» و «سرو نقره ای» را از پشت سوادکوه کاشت.
نصرت الله اکبری گفت: یکی از اصلی ترین اقداماتی که در این مجموعه برداشته ایم دعوت از افراد تاثیرگذار و کارشناسان جنگلبانی برای ارائه بهترین ایده ها برای احیا و حفاظت از جنگل است.
وی تصریح کرد: این گروه 12 نفره پرتاس برای اولین بار در سال 1377 در شمال کشور در بابل به منظور احیاء و چگونگی اصلاح طبیعت جنگل تشکیل شد که در این موارد ذکر شده است. جلسات در قالب متن ارائه خواهد شد.
این کارشناس ارشد منابع طبیعی اولین فعالیت عملی این گروه را کاشت درختان «پیسی آ» و «سیلور» در دو هکتار از اراضی پشت سوادکوه دانست و گفت: برای فعالیت های جهادی این امر خودجوش است. از توانمندی های مردم بومی منطقه استفاده می شود.
انتهای پیام/