از دلایل گرانی روغن تا چرایی ترخیص نشدن کنجاله های رو به فساد در کشتی ها

از دلایل گرانی روغن تا چرایی ترخیص نشدن کنجاله‌های رو به فساد در کشتی‌ها

اداره کل امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی چند روز پیش در خصوص دلایل گرانی نفت یا کمبود نفت در بازار در خصوص پاکسازی مواد غذایی در یک کشتی و یک سال و یک نیمی از آنها ترخیص نشده اند هر چند در آستانه فساد هستند در شرایط فعلی نیاز ما به واردات و تبدیل آنها به روغن کارخانه است. اگر کسی بدون ثبت وارد کند و ما هم آزاد کنیم باید کارخانه خود را ببندیم.

به گزارش سلام آنلایناکبر فتحی – مدیر امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با رادیو اختاز با تاکید بر اینکه واردات مواد اولیه برای تولید نفت داخلی کافی است گفت: زمانی که نمی توانیم بخش قابل توجهی از نیاز کشور را تامین کنیم. طبیعت مشکلاتی مانند رویدادهای اخیر در عرضه نفت ممکن است به دلیل چالش های ایجاد شده در خارج از کشور باشد.

مسائل خروج سرمایه خارجی از کشور چیست؟

با توجه به اینکه در ماه های اخیر مواد اولیه لازم برای تامین نیاز مصرفی خانوار و متوسط ​​سرانه مصرف داخلی نفت را وارد کرده ایم و کارخانجات نقش خود را به خوبی ایفا کرده اند اما اکنون 35 کارخانه تعطیل شده است گفت: من کاملا مخالفم این موضوع را مطرح کردم چون چند ماه پیش بیش از نیاز داخلی واردات داشتیم و موضوعی که مطرح می شود بحث جاده است فکری که در نفت به وجود می آید. بازاریابی. اما نفت خام به صورت طبیعی وارد می شود باید نیاز کشور را تامین کند و نمایشگاه مغازه ها و انبارهای بخش خصوصی و دولتی نیز منعکس کننده تقاضای داخلی است.

یکی از اتفاقاتی که در این مدت رخ داد این بود که سهام یک کارخانه واگذار شد و این در فضای رسانه ای وانمود شد که کشوری سرمایه خود را از ایران خارج کرد و طبیعتا اینگونه منتشر کرد. این خبر تأثیر روانی شخصی داشت زیرا هیچ اتفاقی نیفتاد و سرمایه گذاران ایرانی همه سهام سرمایه گذاران خارجی را خریدند و هیچ اتفاقی برای کارخانه نیفتاد.

افزایش قیمت جهانی نفت عامل اصلی افزایش قیمت داخلی این محصول است.

وی افزود: موضوع مهم دیگر افزایش قیمت جهانی نفت است که طبیعتاً بر روی موجودی ها و سقف های در نظر گرفته شده برای کالاها تأثیر می گذارد و این در حالی است که قیمت نفت بر اساس همان قیمت جهانی اندکی افزایش یافت در نظر گرفت که هیچ نفتی در بازار وجود ندارد که اینطور نبود.

اداره کل امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: فروشگاه ها و ویترین ها به همان روند طبیعی ادامه می دهند بنابراین به زودی شاهد رکود در بازار روغن خواهیم بود.

فتحی در نهایت درباره مواد غذایی که یک سال و نیم در کشتی مانده و تمیز نشده و همچنان آسیب دیده است گفت: یکی از دلایل این مشکل واردات حدود سه برابر است. تقاضای موجود کارخانه ها را به تعویق انداخته و بسیاری آنها را مجبور به تعطیلی کرده اند زیرا دانه ها در حال تبدیل شدن به غذا هستند بنابراین ما دیگر به آن غذا نیاز نداریم. در شرایط فعلی نیاز ما این است که بذر را وارد کنیم و سپس به روغن و مقداری را به پودر کارخانه تبدیل کنیم و اگر کسی بدون ثبت وارد کند و ما هم آزاد کنیم باید کارخانه خودمان را تعطیل کنیم.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا