کاهش خطر ابتلا به سرطان با چند تغییر غذایی

کاهش خطر ابتلا به سرطان با چند تغییر غذایی

کارشناسان تاکید می کنند با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی می توان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.

به گزارش سلام آنلاین، اضافه وزن و چاقی با افزایش خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها مرتبط است. علاوه بر فعالیت بدنی، تغییر رژیم غذایی می تواند به حفظ وزن سالم کمک کند.

وب سایت مدیکال اکسپرس به ارائه برخی نکات غذایی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان ادامه می دهد.

میوه و سبزیجات کافی در روز بخورید: خوردن میوه ها و سبزیجات تازه را در نظر بگیرید. زیرا این غذاها حاوی فیبر و ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

از غلات کامل استفاده کنید: غلات کامل مانند نان سفید را از رژیم غذایی روزانه خود حذف کنید.

از نوشیدنی های شیرین پرهیز کنید و غذاهای پرکالری را محدود کنید: رژیم غذایی با قند بالا به افزایش وزن کمک می کند. بنابراین، توصیه می شود که مواد غذایی و نوشیدنی ها را به حداقل برسانید.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا