مراکز آموزش جوار کارگاهی افزایش می‌یابد

معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی از افزایش تعداد کارگاه ها در سال جاری خبر داد و گفت: امسال نزدیک به 1500 مرکز آموزشی و کارورزی به ظرفیت 4800 واحد اضافه می شود. سازمان های آموزش فنی و حرفه ای که نسبت به دوره قبل 50 درصد افزایش داشته است.

مراکز آموزشی در نزدیکی کارگاه افزایش خواهد یافت

به گزارش سلام آنلاین، با توجه به افزایش روزافزون تعداد فارغ التحصیلان و تعداد فارغ التحصیلان بیکار و عدم کفایت بخش دانشگاهی با تقاضای بازار کار، اهمیت آموزش های مهارتی و مزایای آموزش فنی و حرفه ای بیش از پیش احساس می شود. . ; در چنین شرایطی شناخت فضای واقعی کسب و کار و ارتقای مهارت افراد در ورود به بازار کار موثر است.

هدف از ایجاد مرکز آموزشی در مجاورت کارگاه و بین کارگاه ها افزایش مهارت، کاهش هزینه های تولید، استفاده از امکانات آموزشی موثر برای کارکنان، حفاظت از نیروی کار و تربیت نیروهای ماهر و نیمه ماهر است.

ایجاد و توسعه مراکز آموزشی پیوسته و بین کارگاهی تأثیر بسزایی در ارتقای توان فنی و ظرفیت کاری افراد در بخش‌های مختلف صنعت داشته است

به گفته کارشناسان، قرار دادن آموزش های مهارتی در مجاورت این صنعت به تربیت نیروی انسانی و جذب آنها در داخل شرکت کمک می کند و از طریق کارگاه های همجوار می توان نیروها و کارکنان این صنعت را که در زمینه های مختلف فعالیت می کنند، ارزیابی کرد از آموزش های مهارتی در صورت لزوم.

مهرداد عظیمی، معاون وزیر کار در گفت وگو با سلام آنلاین، یکی از برنامه های اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای در سال جاری را توسعه سمینارهای الحاقی و بین کارگاهی با تحقق شعار سال عنوان کرد و با حمایت از صنعت و اقتصاد، ظرفیت مرکز آموزشی مجاور کارگاه 50 درصد افزایش می یابد. در حال حاضر سازمان فنی و حرفه ای بیش از 4800 کارگاه آموزشی دارد و بخشی از ظرفیت آموزشی را در کنار صنعت کشور توسعه داده است تا آموزش را به زنجیره تولید نزدیک کند.

معاون وزیر کار از افزایش 33 درصدی آموزش فنی و حرفه ای و افزایش 38 درصدی سنجش صلاحیت حرفه ای در سال گذشته خبر داد.وی از افزایش 33 درصدی آموزش های فنی و حرفه ای و افزایش 38 درصدی ارزیابی صلاحیت های حرفه ای در سال 1402 خبر داد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه با افزایش مهارت کارگران، کارفرمایان از خدمات و تلاش استفاده می کنند، تاکید کرد: تبدیل کارگران به نیروی کار ماهر به نفع کارفرمایان است زیرا باعث افزایش بهره وری می شود. کاهش خطرات شغلی و ارتقای سطح مهارت نیروی کار.

بر اساس آخرین آمار، بیش از 3500 سمینار و کارگاه بین المللی در کشور تشکیل شده است که در گسترش آموزش های فنی و حرفه ای و تامین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنعت و آموزش نقش موثری داشته است.

به گفته کارشناسان بازار کار، هدف از ایجاد مراکز آموزشی در کنار کارگاه‌های بین‌المللی، ارتقای مهارت‌های کارگران و کارکنان بنگاه‌های اقتصادی و پاسخگویی به نیازهای آموزشی کارخانجات است که بر توسعه ظرفیت‌های فنی و اشتغال افراد تأثیرگذار است در صنایع و مشاغل مختلف

به گزارش سلام آنلاین، بر اساس ماده ۱۱۰ قانون کار، سازمان های آموزش فنی و حرفه ای کشور موظف به صدور مجوز برای مراکز مجاور و بین کارگاهی برای بنگاه های اقتصادی با شرایط مشخص هستند. بر اساس این ماده واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی به منظور مشارکت در آموزش مهارت ها و نیمه مهارت های مورد نیاز خود موظفند در خصوص ایجاد مراکز آموزشی مجاور با وزارت کار و رفاه اجتماعی همکاری کنند. به یا بین کارگاه ها

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا