تجربه یک سبک زندگی سالم با سرخ کن بدون روغن!
زندگی سالم به معنای تغذیه مناسب، ورزش منظم و خواب کافی است؛ اما در زندگی پرهیاهوی امروز مواردی همچون فشار کاری و کمبود وقت، باعث شدهاند تا آماده کردن غذای سالم، به یکی از چالشهای اساسی زندگی مدرن ما تبدیل شود. اگر شما هم به دنبال یک سبک زندگی سالم هستید، احتمالاً به دنبال راهی برای آماده کردن سریع غذاهای سالم و در عین حال خوشمزه میگردید. در این مقاله، به بررسی یکی از روشهای آماده کردن غذاهای سالم، با استفاده از سرخ کن بدون روغن میپردازیم. در انتها نیز قیمت سرخ کن بدون روغن گوسونیک و مزایای خرید این دستگاه بی نظیر را آورده ایم. با ما همراه باشید.
سرخ کن بدون روغن چیست؟
سرخ کن بدون روغن یکی از جدیدترین دستگاههای الکترونیکی برای آشپزی و آشپزخانه است که از آن جهت پختن غذاهای سالم و بدون روغن استفاده میشود. این دستگاه به کمک فناوریهای مدرن، هوای داغ حاوی قطرات روغن را در اطراف غذا میچرخاند و باعث طبخ غذا میشود، در نتیجه به کمک سرخ کن بدون روغن میتوانید از آماده کردن غذاها با طعم فوقالعاده لذت ببرید. برای پختن غذا در سرخ کن بدون روغن، معمولاً غذا در سبد دستگاه قرار میگیرد و پس از بسته شدن درب دستگاه، هوای گرم در داخل دستگاه به صورت یکنواخت به حرکت در میآید و باعث پختن یکنواخت و سریع غذا میشود. با استفاده از سرخ کن بدون روغن، میتوانید غذاهای سالم و خوشمزه را با کمترین مقدار چربی و کالری آماده کنید.
در اینجا چند نکته برای استفاده از سرخ کن هوا آورده شده است:
مقدار کمی روغن به غذای خود اضافه کنید. این کمک به ترد شدن غذا و جلوگیری از خشک شدن آن می کند.
غذا را به صورت یکنواخت در سرخ کن هوا پخش کنید. برای اطمینان از پخت یکنواخت غذا .
زمان پخت را کنترل کنید. غذا را بیش از حد نپزید، زیرا خشک می شود.
با پیروی از این نکات، می توانید از سرخ کن های بدون روغن برای تهیه غذاهای سالم و خوشمزه استفاده کنید.
نکات و راهنمای سرخ کن های بدون روغن
چه کسی غذاهای سرخ شده را دوست ندارد؟ با توجه به تعداد غذاهای سرخ شده در سراسر جهان به راحتی می توان فهمید که چقدر محبوب است. اما، افزایش تعداد گزینههای سالمتر برای فست فود، یک شاخص کلیدی است که واقعاً غذای سرخشده ناسالم است.
غذای سرخ شده در سرخ کن بدون روغن
به جای کنار گذاشتن غذاهای سرخشده، بهتر است ماشینهایی اختراع کنیم که چربیها را کاهش میدهند و در عین حال طعم را حفظ میکنند: سرخکن هوا.
مزیت اصلی سرخ کن های هوای بدون روغن
غذاهای سالم تر که تردی لذیذ سرخ شده را حفظ می کنند، دلیل واضحی برای روی آوردن به سرخ کن هوا است.
مقدار چربی روغنی که می توانید از یک وعده غذایی کم کنید به غذاهایی که می پزید (و مقداری که می خورید) بستگی دارد، اما اکثر سرخ کن های بدون روغن معتبر ادعا می کنند که تا 80 درصد چربی موجود در غذاهای تهیه شده در انواع دیگر را کاهش می دهند.
در حال حاضر، سرخ کن های هوا نمی توانند چربی را از غذاهایی که قبلاً حاوی آن هستند حذف کنند. حتی بهترین سرخ کن ها (یا سایر روش های پخت و پز) نمی توانند چربی سوسیس ها را از بین ببرند (و نه می توانند طعم هویج را شبیه همبرگر کنند) و هنوز هم باید کمی روغن به بیشتر غذاها اضافه کنید تا هم طعم و هم سرخ شده ترد را که خیلی دوست دارید به دست آورید. اما، به جای ریختن فنجان یا گالن روغن در سرخکن سنتی، میتوانید با یک اسپری یا یک قاشق غذاخوری روغن به طعم دلخواه برسید.
عملکرد مکانیکی سرخ کن های بدون روغن نیز امکان حفظ مواد مغذی را در غذا فراهم میکند ، اگرچه نوع غذا تعیین میکند که چه مقدار از این عناصر حیاتی در حرارتهای بالا تغییر شکل میدهند.
بر کسی پوشیده نیست که رژیم های غذایی سالم به بهبود کلی در سلامت جسمی و روانی کمک می کند. و هرچه انتخاب های هوشمندانه تری داشته باشید، کمتر مستعد ابتلا به سرطان ها و بیماری های قلبی خواهید بود. حداقل، انتخاب غذاهای سرخ شده در هوا به جای غذاهای سرخ شده با روغن، انجام کار کلیه ها و کبد را آسان تر می کند.
غذاهای سالمتر تنها مزیت این دستگاهها نیست.
پخت و پز سریع – در حالی که زمان های پخت بر اساس سرخ کن های بدون روغن که انتخاب می کنید متفاوت است، اکثر آنها فوق العاده کارآمد هستند و می توانند زمان صرف شده برای تهیه غذا را کاهش دهند. با این حال، زمان پخت بر اساس غذا و مقدار آن متغیر است. و قطعاً در زمان فرآیند گرمایش انرژی صرفه جویی خواهید کرد. بسیاری از مدل ها می توانند در عرض چند دقیقه به دمای بین 200 تا 300 درجه برسند.
بهره وری انرژی – سرخ کن های بدون روغن در زمانی توسعه یافتند که مردم شروع به در نظر گرفتن هزینه های انرژی کرده بودند. به این ترتیب، آنها معمولاً با مصرف کمتری نسبت به سرخ کن های روغنی مستقل کار می کنند. و اغلب، این وسایل برای کارکردن به انرژی کمتری نسبت به گرم کردن قابلمه روغن روی اجاق گاز نیاز دارند. با طیف وسیعی ازسرخ کن های بدون روغن، اگر برای شما مهم است، می توانید سرخ کن های کارآمدتری را انتخاب کنید.
چرا استفاده از سرخ کن بدون روغن برای آماده کردن غذاهای سالم مفید است؟
استفاده از سرخ کن بدون روغن برای آماده کردن غذایی سالم و رژیمی مزیتهای فراوانی دارد که در ادامه برخی از آنها را برای شما نام بردهایم:
۱. کمترین استفاده از روغن: با استفاده از سرخ کن بدون روغن، نیازی به استفاده از روغن برای پختن غذاها نیست و این به معنای کاهش مصرف چربی و کالری در غذاهای شما خواهد بود.
۲. حفظ مواد مغذی: سرخ کردن با روشهای سنتی و پر روغن، ممکن است موجب از بین رفتن برخی مواد مغذی در غذا شود؛ اما با استفاده از سرخ کن بدون روغن، مواد مغذی و ویتامینهای غذایی حفظ میشوند.
۳. پخت سریع: سرخ کن بدون روغن باعث پخت سریع غذاها میشود. این به معنای صرف زمان کمتر برای پخت غذا، مصرف کمتر انرژی و کاهش هزینههای برق است.
۴. سلامتی قلب: مصرف کمتر چربی و کالری در غذاهای پخت شده با سرخ کن بدون روغن، باعث بهبود سلامتی قلب و عروق شما میشود.
۵. طعم و لذت بیشتر: با استفاده از سرخ کن بدون روغن، میتوانید غذاهایی را با طعم و لذت بیشتری آماده کنید، بدون اینکه نگران افزودن چربی و کالری بیشتر باشید.
در کل، استفاده از سرخ کن بدون روغن برای آماده کردن غذاهای سالم، یک راه ساده و موثر برای بهبود سبک زندگی شما است.