پوستر بخش مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت رونمایی شد

پوستر بخش مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت رونمایی شد

نمایشگاه پوستر از بخش “مدافعان سلامتی” شانزدهمین جشنواره بین المللی “مبارزه” برگزار شد.

به گزارش سلام آنلاین و کارکنان اطلاع رسانی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم ، مراسم رونمایی از پوستر “مدافعان سلامت” شانزدهمین جشنواره بین المللی مقاومت با حضور آقای سی سماکی وزیر بهداشت برگزار شد آموزش و آموزش پزشکی ، آقای سیماسادات لاری پور ، معاون وزیر فرهنگ و امور دانشجویی. وزیر بهداشت و سخنگوی وزارت بهداشت ، مهدی عظیمی میرآبادی ، دبیر شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم ، سردار عبدالرضا آزادی ، معاون وزیر فرهنگ بسیج مستضعفین ، کیانوش جهانپور ، مدیر مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، یاشار نادری ، مدیر صندوق فرهنگی فتحانادی و دیگران. کارگردان این رویداد فیلم در وزارت بهداشت برگزار شد.

سعیم نامکی با اشاره به لزوم کارمندان پزشکی و درمانی برای اختصاص زندگی خود به مبارزه با کروناویروس گفت: داستان فاتا داستان عشق ، محبت و زیبایی است. آنچه که توسط هنرمندانی چون شهید آوینی با محوریت دفاع مقدس به تصویر کشیده شده است ، صحنه عاشورا در پیش زمینه و قصه عشق و زیبایی است. این جاودانگی نتیجه دوربین دیداری و هنری افرادی است که در جاودانگی این صحنه های آسمانی سهیم بوده اند.

نامکی ادامه داد: داستان های آن صحنه های Adura داستان های زیبایی و عشق است که توسط کارگردان ساخته شده است. می توان قبل از قربانی کردن وابستگی شخص به جهان و چیزها ، به آن صحنه های عشق قدم برداشت و روایت کرد. عزیزانی که چشم انداز زیبای حفاظت مقدس را دیده اند ، به خاطر می آورند که عشق چیست. داستان فاتا یکی از بهترین نمونه های زیباترین صحنه هایی است که دوست داشتنی ترین خادمان تاریخ یک کشور می توانند ایجاد کنند و کسانی که این صحنه ها را توصیف می کنند نیز باید عاشق باشند.

وزیر بهداشت ظاهر ، هنر و تعهد را الزامی برای بازتاب فداکاری کادر پزشکی و کارکنان بهداشت دانست و افزود: همه دوربین ها شایسته حضور در این صحنه ها نیستند. ضبط این لحظات نیاز به چشم روشن دارد. همه آن صحنه ها روایاتی از عظمت و رستگاری از این بدن خاکی است. نقاشی های این صحنه های آزادی و عشق کار همه نیست و هر قلب برای گرفتن این صحنه ها برای نسل بعدی مناسب نیست.

وی افزود: “مسئله کرونا چیزی است که بعد از سالها محافظت مقدس اتفاق افتاد و ناگهان موجی از بن بست را ایجاد کرد.” چینی ها در ماه دسامبر اعلام كردند كه تاج ویروس را كشف كرده اند ، اما در اواخر فوریه یك مژگان كرونا در این كشور فوران كرد ، اما کادر پزشکی این كشور پیش از شیوع ، سنگر ضد كرونا ساختند. این تحت وحشیانه ترین مجازات است.

نامکی گفت: “به خدای متعال تکیه کنید و از روشها و شخصیت رزمندگان دوران دفاع قوی استفاده کنید ، روحیه پایداری را در کادر پزشکی تقویت کنید تا به آیینی که خون شهدا دارد و بر ما مانده است عمل کنید.” این وظیفه جز روح رو بهازی و نگرش مقاومت ممکن نیست.

وی گفت: 30 سال پیش با کمک باسک و استفاده از روحیه باسکانی ، فلج اطفال در ایران و برخی مناطق افغانستان ریشه کن شد. اجماع علیه تاج گذاری اتفاق افتاد و به جای اینکه منتظر شیوع این بیماری باشیم ، کادر پزشکی کشور سعی کردند آن را در مرحله تهاجمی آماده کنند ، بنابراین در کمتر از دو ماه آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری افزایش یافته بود. تعداد حوادث را به یک چهارم و یک پنجم کاهش دهید ، یک رکورد جهانی بی سابقه است که بدون در نظر گرفتن اختلاف نظر در مواضع و جناح های سیاسی در سایه وحدت ملی اتفاق افتاده است. در این میان ، البته ، ظاهر و تدابیر و دستورالعمل های ویژه رهبر معظم انقلاب بسیار مؤثر بود و به عنوان پدر و به عنوان یک رهبر اجتماعی ، برای لحظه ای و هر زمان که احساس نیاز داشت در خبرها بود. وی مداخله کرد و کادر پزشکی جدی را استخدام کرد. حمایت کردن.

وی گفت: در دفاع خالص ، هم خط مقدم و هم دشمن به خوبی آگاه هستند ، اما در مبارزه با این ویروس با یک دشمن ناشناخته و بی مرز روبرو هستیم. هنوز فداکاری وجود دارد. اگر در آغاز جنگ ، بطری های آب خود را به دیگران تحویل دهند ، پزشکان و پرستاران سعی می کردند از ماسک های کمتری استفاده کنند تا سایر همکاران بتوانند ماسک بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به تعدادی از مسئولان وزارتخانه که از بیماری های قلبی رنج می برند ، گفت: بی رحمی کارکنان پزشکی ، بهداشت و خدمات و روحیه فداکاری و عشق به زمین از عواملی است که باعث مقاومت در برابر تاجگذاری می شود. سخت ترین زمان روز و شب. ” .

ناماکی از پاسداری از روحیه مقاومت قدردانی کرد و گفت: این یک عمل عالی و ستودنی است که جریان در تلاش است تا از روحیه مقاومت محافظت کند تا آینده بدانند که چگونه زمین از بحران جان سالم به در برد. زیرا این افراد افکار خالص را منعکس می کنند.

وی ادامه داد: نگه داشتن و بازتاب صحنه های واقعی نبرد کورنا اگر همراه با ظاهر هنری و تعهد هنری باشد ممکن است بهترین سند برای آینده باشد و این همان چیزی است که سید شهیدان اه قلم ، مرتضی آوینی انجام داد. ” بنابراین ، ما نباید از مستند سازی صحنه‌های واقعی این رویداد بزرگ غافل شویم ، به ویژه که چنین شیوع بیماری ممکن است هر 150 سال یک بار اتفاق بیفتد ، بنابراین نسل بعدی باید بداند که والدینشان چگونه از آن بیرون آمدند. این حمله بزرگ خود را به روح استقامت و وحدت می بالد.

وی گفت: “مستند سازی ، مبارزه با تاج و قربانی کردن و بسیج عموم برای مقابله با آن موضوعی است که باعث افتخار و جسارت در ذهن نسل آینده می شود.”

تاب آوری در فداکاری کادر پزشکی نشان داده شده است

در ادامه مراسم ، یاشار نادری؛ مدیر بنیاد فرهنگی هیتانارا گفت: “ما امروز شاهد مبارزات و موضوعات تاب آوری در فداکاری های صورت گرفته در شبکه بهداشت و درمان هستیم.” بنابراین می دانیم که وظیفه ما این است که این موضوع را در یک بخش از جشنواره قرار دهیم.

وی افزود: براساس گزارش دبیر جشنواره ، استقبال خوبی هم در داخل و هم در خارج از جشنواره به ویژه برای کارکنان مراقبت های بهداشتی صورت گرفته است و امیدواریم که این آثار به عزیزان ما کمک کند و ما “بخش کوچکی در مبارزه با بیماری های قلبی عروقی وجود خواهد داشت.”

نادری تصریح کرد: ریشه های این بنیاد به حضور چشمگیر شهید آوینی برمی گردد. ما جانشینان او هستیم و امروز به لطف حضور وی ، همین مسیری را طی کرده و امیدواریم بتوانیم سهم خود را در داستان آوینی مبارزه با کورونا سهیم کنیم.

نیاز به مستندسازی Avini به عنوان نوعی از آموزش کارکنان پزشکی

در این مراسم کیانوش جهانپور ، مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، بر لزوم مستندسازی دلاوری آوینی کارکنان پزشکی کشور در برابر کرونا تأکید کرد. تمرکز خود را در جشنواره بین المللی فیلم مبارزه با ارزش های انسانی و اسلامی با همکاری این جشنواره در زمینه حمایت از سلامت انجام دهید.

وی افزود: “بعد از انقلاب اسلامی ، این کشور در مقاطع مختلف از جمله تحریم ها و مصونیت از مجازات ها با چالش های جدی روبرو شد که روح مقاومت و مقاومت ملی باعث شد همه چالش ها با خیال راحت عبور کنند.” ” امروزه در مبارزه با بیماری های قلبی عروقی ، استفاده از پشتکار نتایج بی سابقه ای به دست آورده است.

جهانپور گفت: “پس از امضای تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و جشنواره بین المللی فیلم ، این تماس به سطح ملی ارسال شد و از ظرفیت های سفارتخانه ها در سطح بین المللی استفاده کرد.” . علاوه بر این ، همکاری با شهر تهران ، هلال احمر و سازمانهای اورژانس کشور برای بهره‌گیری از ظرفیت این مؤسسات برای انجام حفاظت بهتر از سلامت صورت گرفته است.

مدافعان بهداشت متولد لوبک

سپس مهدی عظیمی میرآبادی ، دبیر شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم ، ضمن تشکر از مسئولان وزارت بهداشت و بنیاد فتحان ، گفت: “آرزو می کنم که خداوند بهترین ها را برای مردم داشته باشم.” امیدوارم این جلسه نعمت و فایده بزرگی برای این جشنواره باشد و آنچه را که شایسته تلاش دوستان ما در حوزه سلامت است انجام دهیم.

وی افزود: “امیدوارم بتوانیم این مسئولیت را انجام دهیم.” این جلسه آغاز رسمی وزارت حمایت از سلامت است. این جشنواره در 15 فصل گذشته در بین جشنواره های کشور و حتی منطقه از شهرت و جایگاه خوبی برخوردار شده است ، به عنوان یک برند معرفی شده است و این جشنواره در کشورهای همسایه و با ما تماس بگیرید. تقریباً همه سفارتخانه ها ما را می شناسند و در وضعیت خوبی قرار داریم.

عظیمی میرآبادی با اشاره به بخش حمایت از سلامت جشنواره ، تأکید کرد: این بخش در پیام لیبرتی مدیریت در لابک ایجاد شده است. اصرار ما این است که بهترین آثار متناسب با موضوع جشنواره را انتخاب کنیم ، نه اینکه این آثار باید ایرانی باشند. ما دائماً به یاد قوانین و مقررات ستاد ضد کورونا می پردازیم ، بنابراین سعی می کنیم پروتکل را دنبال کنیم.

عطر دلپذیر در سلامتی

سادا آزادی ، معاون امور فرهنگی بازارچه شیزافین گفت: “از همان ابتدا ، سازمان ما كورونا افتخار دارد كه با مدافعان سلامت عزیزمان در زمینه های دیگر نیز فعالیت داشته باشد.” اقدامی که در این دوره انجام شد ، یادآوری عزیزان در دوره حفاظت مقدس بود و توانست عطر و بوی آن لحظه را به دست آورد. بسیج نیز درگیر هنر شد و توانست فعال باشد.

وی گفت: “انشاء الله ، شما به این جامعه بزرگ ایثارگر احترام خواهید گذاشت. می توانید قطره ایثار را در اشکال مختلف هنری ثبت کنید و آن را در مقابل دید یک ملت بزرگ قرار دهید.” ما و جهان. همچنین می خواهم از دکتر ناماکی بخاطر حمایت و توجه وی تشکر کنم.

در پایان این مراسم با حضور جناب آقای سعید نامکیم وزیر بهداشت از پوستر بخش حمایت از سلامت شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم رونمایی شد. محمدرضا رسولی طراح پوستر است.

سید احد میکائیل زاده ، مدیر ارتباطات و اطلاعات ، کامران ملکی ، مدیر امور خارق العاده و آیینی ، جعفر گودرزی ، مدیر برنامه ، مجید کریمی ، مدیر حفاظت از سلامت ، مجید راستی ، مدیر امور مالی ، اداری و حامیان مالی و ابراهیم اصغری مدیر تولید جشنواره سید ضیا هاشمی تهیه کننده و فیلمساز از جمله حاضرین بود.

شانزدهمین دوره دو روز جشنواره بین المللی فیلم از 22 سپتامبر تا 27 اکتبر مصادف با هفته دفاع ملی در بخش “مدافعان سلامتی” ، “جشنواره جشنواره” و انتخاب استانی بخش “تولید کابل” است. “Buzzy” و از اول تا هفتم دسامبر در بخش “سینما”. “ایران و جهان” “مبارزان مبارز” “روایت قلم” “نقد و تحقیق” توسط انجمن فیلم های انقلابی و دفاعی خالص و بنیاد فرهنگی هاینان سازماندهی شده است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا