تازه های کسب و کارعمومی

محاسن استفاده از کاشی و سرامیک در فضای داخلی

سرامیک را می‌توان به نوعی تنها کفپوشی دانست که در همه اتاق‌ها و فضا‌های یک ساختمان قابلیت استفاده و نصب دارد. سرامیک‌ها معمولاً در آشپزخانه‌ها و سرویس‌ها استفاده شده و به همان خوبی نیز در لابی ساختمان‌ها، ورودی‌ها و فضا‌های پرتردد هم نصب می‌شوند. در منازل و به خصوص در مناطق با آب و هوای گرم، سرامیک را به دلیل خواص و تأثیر مطلوب در اتاق خواب و فضای نشیمن استفاده می‌کنند. البته شاید نیاز باشد تا فضا‌های خاصی از خانه با کفپوش نرم‌تر و گرم‌تر پوشانده شود و یک کفپوش حرفه‌ای‌تر و نرم‌تر روی سرامیک نصب کرد و برای آن از موکت، قالیچه و … استفاده کرد.
به همین جهت در ادامه این نوشته از سرام پخش قصد داریم تا به صورت کامل در رابطه با مزایا و معایب با شما عزیزان صحبت کنیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.

مزایا و معایب کاشی و سرامیک

پیش از آنکه بخواهیم در رابطه با مزایا و معایب کاشی سرامیک صحبت کنیم، بهتر است قدری تفاوت بین این دو را بشناسید.
کاشی‌ها از مواد سخت مانند سنگ شکلاتی ، شیشه و…. در دمای نزدیک به ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد ساخته می‌شوند و در نهایت لعابی مشخص بر روی آن قرار می‌گیرد.
حال در صورتی که این لعاب از مواد غیر آلی و غیر معدنی باشد و بیشتر پخته شود، به آن سرامیک یا گفته می‌شود. در هر صورت کاشی سرامیک می‌توانند جای یکدیگر را پر کنند و بسته به سلیقه افراد در قسمت‌های مختلف ساختمان مورد استفاده قرار بگیرند اما رایج‌تر است که سرامیک را برای کف و کاشی را برای دیوار انتخاب می‌کنند.
از مهم ترین موارد تفاوت کاشی سرامیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
ضخامت سرامیک بیشتر از کاشی است
تنوع در طرح و نقش کاشی بیشتر از سرامیک است
طرح سرامیک‌ها پر رنگ‌تر و براق تر از کاشی‌ها است
سرامیک ها نسبت به عوامل محیطی و مواد شیمیایی مقاوم‌تر هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله را مشاهده بفرمایید.

مزایا و معایب استفاده از کاشی

در ادامه مهم‌ترین مزایا و معایب کاشی به‌عنوان کفپوش در منزل را با هم بررسی خواهیم کرد؛

۱. کاشی‌ها دارای خاصیت جذب آب هستند و به همین جهت در کف ساختمان و مخصوصاً سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه‌ها استفاده نمی‌شوند. (البته امروزه نیز به صورتی تولید می‌شود که برای این محیط مناسب باشد و در صورتی که تمایل به استفاده از کاشی در سرویس‌های بهداشتی دارید می‌توانید از مدل‌های مخصوص استفاده کنید)
۲. مقاومت قدری کمتر از سرامیک است. همچنین در برابر عوامل محیطی نیز حساس‌تر است و باید بیشتر در محیط‌های بسته و به دور از عوامل محیطی مخرب مورد استفاده قرار گیرد.

۳. پاک کردن کاشی قدری سخت‌تر از سرامیک است و این مورد نیز دلیل دیگری است که نباید به عنوان کفپوش از کاشی استفاده کرد و برای دیوارپوش گزینه مناسب‌تری است.
۴. زیبایی و تنوع طرح در کاشی‌ها بسیار بیشتر از سرامیک‌ها است. البته این گزینه از لیست مزایا و معایب کاشی سرامیک به صورت کلی مطرح شده و ممکن است بعضا شرکت‌هایی تنوع بیشتری برای سرامیک‌هایشان در نظر بگیرند.
۵. کاشی‌ها سطح سفت و جامدی دارند و از این رو کثیفی، غبار، آلودگی و دیگر آلرژی‌ها را جذب نمی‌کنند و آن‌ها را نگه نمی‌دارند. وقتی این ذرات ریز روی کف سرامیکی ریخته می‌شوند و روی سطح باقی می‌مانند، به آسانی با استفاده از اسفنج، پارچه و برس تمیز می‌شوند. این اقدام کمک می‌کند که هوای محیط به خصوص برای بیماران تنگی نفس و آن‌ها که حساسیت دارند خالی از مواد مضر باشد.
۶. کاشی‌ها نیز با سرامیک‌ها در یک رنج وزنی قرار دارند و از این نظر نمی‌توان تفاوت خیلی زیادی میان آن‌ها در نظر گرفت و این گزینه از لیست مزایا و معایب کاشی سرامیک نیز برای هر دو مشابه است.

مزایا و معایب استفاده از سرامیک

استفاده از سرامیک مزایا و معایبی را به همراه دارند که موارد زیر را در برمی‌گیرند:
۱. تایل‌های کفپوش سرامیکی لعابدار، یک لایه محافظ رویه دارند که سرامیک‌ها را در برابر آب و بسیاری از لک‌ها غیر قابل نفوذ می‌کند
۲. تایل‌های کفپوش سرامیکی لعابدار سرامیک را به صورت طبیعی در برابر خراب کاری محیط‌های با رطوبت بالا مقاوم می‌سازد
۳. کفپوش سرامیکی به شدت سفت است و سرامیک‌ها به سختی ترک می‌خورند. با نصب خوب و با کیفیت، سرامیک‌ها برای سال‌ها باقی می‌مانند. اگر در شرایط و ضربه سخت، یک کاشی سرامیکی ترک بخورد یا بشکند، تعویض آن به آسانی امکان پذیر است.
۴. کفپوش سرامیکی در برابر کثیفی، لک، مایعات و دیگر مواد مضر روی سطح به نسبت دارای نگهداری ساده‌ای است و به شما این اجازه را می‌دهد خیلی ساده روی آن را با جارو، پارچه و … پاک و تمیز کنید. سطوح سرامیکی را باید به صورت منظم و دوره‌ای نگهداری و تمیز کنید. اگر روی سطح، لکه و رنگی شود، می‌توانید از تمیزکننده‌های شیمیایی برای پاک کردن لک‌ها استفاده کنید و نگرانی بابت آسیب دیدن سطح سرامیک در برابر این مواد نداشته باشید

برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله  را مشاهده بفرمایید.

 

جمع بندی
کاشی سرامیک‌ها امروزه بخش ضروری و جدایی ناپذیر تمام ساختمان‌ها در دنیا هستند و به واسطه همین موضوع این صنعت همواره در حال تکامل و رشد است و مطمئن باشید هر گزینه‌ای که به عنوان مزایا و معایب کاشی سرامیک مطرح شد ممکن است به زودی تغییر کند.
در این نوشته از تمام تلاش خود را به کار بستیم تا در رابطه با مهم‌ترین فاکتور‌های بررسی کاشی سرامیک با شما عزیزان سخن گفته و موارد مهم را در میان بگذاریم.
با توجه به این موارد می‌توانید بهترین گزینه مناسب نیاز خودتان را تهیه کرده با اجرای فرآیند اصولی نصب، و همچنین با استفاده از استاندارد، از مشاهده جلوه زیبا و مقاوم کار خود لذت ببرید.

با توجه به مدرنیته شدن دکوراسیون های داخلی استفاده از متریال های جذاب و و به روز در فضاهای مختلف داخلی دارای اهمیت چندین برابری نسبت به قبل شده است. به طوری که چیدمان های امروزی چندان شباهتی به چیدمان های قدیمی ندارند. مهم ترین قسمتی که اغلب موجب دگرگونی در فضاهای داخلی می شود، کف مکان است. به خاطر همین نیز انتخاب کف پوش مناسب توجه زیادی را می طلبد. رایج ترین کف پوش های حال حاضر نیز سرامیک، کاشی ،پارکت، سنگ، لمینت و …هستند. در این مقاله نیز معایب و محاسن سرامیک محبوب ترین متریال برای کف پوش نوشته شده است. به نظر شما محاسن سرامیک بیش تر است یا معایب آن؟ دلتان می خواهد از کف پوش سرامیکی در مکان های داخلی خود استفاده کنید؟ جواب این سوال ها را در ادامه بخوانید.

چرا از سرامیک به عنوان کف پوش استفاده کنیم؟

یکی از معیارهای اصلی برای انتخاب کف پوش فضا جذابیت ظاهری و طرح آن است. سرامیک نیز با طرح ها و رنگ های مختلف می تواند انتخاب مناسبی باشد. اما علاوه بر مسئله ظاهری معیارهای بسیار مهمی مانند طول عمر، میزان مقاومت و … اهمیت زیادی دارند که بایستی مورد توجه قرار گیرند.

 انواع سرامیک ها کدام اند؟

سرامیک ها را به طور کلی می توان در دو دسته بدون لعاب و لعاب دار تقسیم بندی کرد. هم چنین این دو در رنگ های مات و براق تولید می شوند. نوع براق با ایجاد فضایی شیک می تواند زیبایی دکوراسیون داخلی مکان را چندین برابر کند ولی از طرفی چنین انتخابی نیازمند نگه داری و نظافت بیش تری در مقایسه با نوع مات خودش است. علاوه بر این کف پوش های سرامیک طرح پارکت نیز از محبوب ترین و جدیدترین انواع سرامیک ها هستند. سرامیک های پرسلان نیز در قیاس با سرامیک های معمولی دارای یک سری مزایا هستند که می توانید در مقاله ای که در این باره نوشته شده به محاسن پرسلان پی ببرید.

بیش تر بخوانید:

چرا سرامیک را به جای پارکت انتخاب کنیم؟

پارکت جزو متریال های شیک و کاربردی در معماری های داخلی است و طرفداران مخصوص به خود را دارد. ولی  سوالی که پیش می آید این است که چرا بخواهیم سرامیک طرح پارکت بخریم؟

از مهم ترین نکات انتخاب برای این دسته از سرامیک ها می توان به مشکل رطوبت در مناطق شرجی و مرطوب اشاره داشت، چرا که پارکت چوبی به هیچ عنوان نمی تواند برای این فضاها گزینه خوب و مناسبی باشد. علاوه بر این سرامیک به نسبت پارکت دارای دوام و طول عمر بالاتری است و هزینه کم تری دارد.

نگاهی به معایب استفاده از سرامیک ها

  1. ایجاد سردی در فصول سرد به هنگام پا گذاشتن بر روی سرامیک ها ( بروز درد مفاصل برای افراد)
  2. امکان شکستگی در مقابل ضربه شدید و تعویض دشوار
  3. وزن بالا و نصب زمان بر
  4. حبس آلودگی در سرامیک های با بافت زیاد
  5. بازتاباننده نور و موجب خیرگی

بیش تر بخوانید:

 مهم ترین مزایای به کارگیری سرامیک به عنوان کفپوش

  1. قابل تهیه در قیمت های مختلف
  2. مقاومت بالا در برابر رطوبت و مناسب فضاهای مرطوب
  3. تنوع طرح و رنگ بالا
  4. امکان نظافت و نگه داری آسان
  5. قرارگیری در دسته متریال شیک دکوراسیون داخلی
  6. امکان مدرنیته سازی چیدمان فضا با سرامیک
  7. مقاومت بالا در برابر یخ زدگی
  8. دوام زیاد در برابر حرارت
  9. مقاوم در شرایط تغییرات دمایی

بیش تر بخوانید:

نکات بسیار مهم در رابطه با خرید سرامیک

  • برای محیط های مرطوب با کف خیس سرامیک های ضدلغزش بخرید.
  • کیفیت سرامیک ها و کاشی ها بر اساس درجه پخت و لعابشان مشخص می شود.
  • قیمت سرامیک ها نیز بر حسب درجه پخت و لعاب برآورد می شود.
  • به دلیل این که تولید برخی سرامیک ها در بازه ای خاص صورت می گیرد بهتر است در زمان خرید تعدادی را اضافه بخرید تا در صورت آسیب بتوانید کف پوش را تعمیر کنید.

در این مقاله سعی بر معرفی مزایا و معایب سرامیک ها شد تا شما عزیزان بتوانید با اطلاعاتی درست کف پوش دلخواهتان را انتخاب کنید. برای کسب اطلاعات بیش تر در این باره و هم چنین سرامیک های پرسلان می توانید با مجموعه سنگبری معنوی در ارتباط باشید.

 

دکمه بازگشت به بالا