ایلان ماسک و کلینیک ترک بی حجابی

مقایسه ایران با کشورهای منطقه؛ در خانه همسایه چه خبر است؟

اگر شما هم مثل من از انتشار خبر تاسیس کلینیک حجاب ترکیه در تهران متعجب و متحیر شدید سلام!

بگذارید کنار من و آلیس در سرزمین عجایب بایستید و با هم فکر کنید ببینید نخبگان ما در حال حاضر چه رویاهای عجیبی برای ما می بینند.

در گفت و گو با رسانه ها سخنان خانم خانمی به عنوان رئیس اداره زنان و خانواده ستاد روابط عمومی تهران در مورد کلینیک حجاب ترکیه نگرش طبیعی داشت که بعداً به عقل و قضاوت خودم مشکوک شدم. تصور کردم که اطلاعات مهم مربوط به افتتاح کلینیک دندانپزشکی برای درمان زنان و دختران در مناطق نیازمند است و در حالی که از خستگی و گرسنگی گیج شده بودم به نتیجه ای مضحک رسیدم و مقاله اشتباهی خواندم.

من قبلاً در اینترنت جستجو می کردم و اطلاعات برخی از وب سایت های دیگر را بررسی می کردم. من می فهمم که نه… ما واقعاً دوباره شاهد یک رویکرد فلسفی و فلسفی عجیب در اداره جمهوری اسلامی هستیم. روشی که من آن را «سقوط در اعماق اجسام و ذهن های متحرک» می نامم. یعنی پرداختن به مسائل و اهداف عملی از منظر و دریچه های آرمان ها و متافیزیک و پرداختن به مفاهیم روان شناختی اخلاقی و معرفتی با منطق پوزیتیویسم و ​​عینیت گرایی.

باید نمونه بگیرم؟

مثلاً از اهداف و پدیده های عملی مانند کشاورزی امنیت غذایی بیکاری جوانان تحصیل کرده مصرف آب و حفاظت از محیط زیست و … صحبت می کنیم. نهادهای متولی همیشه سکوت می کنند اما اطرافیان که مستقیماً با این مسائل ارتباط ندارند این اطلاعات را بر اساس اعتقادات مذهبی عصیان مدارا و رضایت به عنوان راه حل اولیه و علمی منتشر می کنند. مثلاً یکی از علمای دینی توصیه می کند مدتی مرغ نخورید یکی درباره بیکاری جوانان نظر می دهد و دیگری به حوادث غیر مترقبه سیل و زلزله آسیب رساندن به گناهان شما می پردازد. اما در مجموع مسائل روانشناختی و مذهبی به سرعت تغییر می کند مثبت اندیش تر و آماری تر می شوند و گلایه دارند که اگر بودجه و اعتبار یک فرهنگ و مذهب خاص ده برابر شود. تلفات و خطاها هم زیاد می شود به یک دهم کاهش می یابد! این چه منطق عجیبی است! بر اساس همین دیدگاه است که بارها از مفهوم نظامی و دفاعی «اردوگاه» برای موضوعاتی مانند سیاست جمعیتی نیز استفاده می شود و نتیجه آن «تخصیص سهمیه زمین» به کودکان و غیره است. روشن

سوال ساده و متناقض ما این است: آیا پوشش زنان و دختران ما ربطی به مشکلات دهان دندان کبد و استخوان دارد که باید از نظر بالینی باز شوند؟

چرا افراد نالایق به راحتی منبع کار می شوند و به دنبال فرصت و بستری برای اختلاط شیرخشک و دوشاب هستند؟

اختلاط جوهر اساسی مفاهیمی مانند «آیین» و «ذهن» شاهکاری است که تنها در ذهن دلالان و مدیران نشسته بر اجاره نفت و منابع طبیعی وجود دارد.

یکی از دوستانم یک جوک تلخ به من گفت. یک پزشک عمومی زن مانند صدها پزشک دیگر طبابت خود را رها کرد و یک کلینیک زیبایی راه اندازی کرد یک آپارتمان بزرگ برای کارش اجاره کرد و گروهی از همکاران برای او گل و شیرینی آوردند و شعارشان این بود :تبریک میگم دکتر.نمیدونستم چی بگم یا برای چی دعا کنم برو پیش صاحب کلینیک حجاب و بگو:چرخ برای توست؟ نه … درست به نظر نمی رسد مگر اینکه کلینیک در آینده یک واحد سیار داشته باشد!

فکرش را بکنید: در این کشور مؤسسه ای به نام «استاد امر به معروف و نهی از منکر» داریم. (فعلا در ذهن خود گزینه اتوماتیک را خاموش کنید و هیچ کاری در مورد باغ گل و این چیزها انجام ندهید). این ستاد دارای بخشی به نام «زنان و خانواده» است. «بر اساس درخواست های مکرر خانواده ها و زنان و دختران تهرانی موضوع تأثیر «فشارهای محیطی و سایر عوامل منجر به پنهان کاری» مطرح شده و نهادها به شدت تلاش می کنند و این درک نیز «پس از بررسی های تخصصی و جلسات کارشناسی انجام شد. انجام شد» تصمیم گرفت «اولین کلینیک تخصصی مشاوره و حمایت از بازگشت به حجاب» را در تهران افتتاح کند!

این زن کوشا و مبتکر از واژه ها و ترکیب های دیگری استفاده کرد: «نقشه راهبردی جامع اکوسیستم همت ملایمت باکرگی» «رویکردهای فرهنگی مدرن» «ارائه ها» مشاوره ذهنی و خدمات مشاوره.

وی در حوزه راهکار نیز به این موضوعات پرداخت: مشاوره فردی جلسات آموزشی با حضور اساتید با تجربه در زمینه فلسفه و ارزش های حجاب مشاوره و کمک روانشناسی به صورت کاملا محرمانه با جلسات به عنوان گروه کارگاه های مهارت آموزی. در زمینه خودشناسی تقویت هویت انسانی و مدیریت فشارهای اجتماعی و ایجاد آگاهی و حمایت فکری.

همه این وقایع در ابتدا به گفته خود مقامات نهادها و نهادهای دولتی اتفاق افتاد و بیش از پنجاه کشور مختلف مستقل به طور مستقیم یا غیرمستقیم مسئول حجاب بودند. ثانیاً بحث پوشش زنان یک موضوع پزشکی نیست که نیاز به درمانگاه داشته باشد! علاوه بر 50 نهاد افراد خانواده ها مدارس مساجد شبکه های اجتماعی و دانشگاه ها همگی در تعیین زندگی و انتخاب مردم برای سبک زندگی موثر و تعیین کننده هستند و در عین حال دلیل آن مشخص نیست. نیاز به ایجاد یک نهاد جدید وجود دارد.

در شرایطی در ایران شاهد انتشار این نسخه های درخشان هستیم که دونالد ترامپ تصمیم گرفت در کابینه جدید خود یک وزارتخانه بالاتر یا حتی وزارتخانه ای به نام «دولت کارآمدی» راه اندازی کند و مسئولیت آن را ایلان ماسک تحویل دهد ویوک راماسوامی

مراقب باش! آمریکا که هنوز هم اولین قدرت اقتصادی و نظامی جهان است به این واقعیت واقف است که در تصمیم گیری ها اقدامات و فعالیت های برخی از ادارات و نهادهای دولتی خود ضعف ها و «ناتوانی» وجود دارد و باید به این موضوع رسیدگی شود.

اگر مفاهیم اصلی «کارایی» را در کنار مفاهیم دیگری مانند «بهره وری» و «کارایی» تصور کنیم می توان این واقعیت تلخ را یادآور شد که متأسفانه در نظام حکمرانی ما ویژگی ها و بارزترین ویژگی های «خوب» است. حاکمیت» (حکمرانی خوب) نامرئی هستند و بسیاری از تصمیمات اهداف برنامه ها پروژه ها نهادها ادارات و تمرکزها. فرسنگ ها دورتر از این ایده های مهم.

311311

دکمه بازگشت به بالا