معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران از تماس 20 هزار نفر از مترو برای خدمات اورژانس خبر داد.
دکتر سیدرضا معتمدی در گفت وگو با سلام آنلاین وی گفت: “مأموریت اضطراری تهران خدمت به مردم و در نظر گرفتن مترو شهری زیرزمینی است ، پس باید بتواند به مردم این شهر زیرزمینی خدمت کند.”
وی گفت: “به طور متوسط بیش از یک میلیون نفر روزانه با مترو سفر می کنند.” در 9 ماهه امسال بیش از 20 هزار تماس از مسافران مترو یا مترو دریافت کردیم. با این حال ، در طول نه ماه اول سال جاری ، به دلیل کاهش ترافیک مترو به دلیل شیوع Covid 19 به 13،000 و ما در مترو به 123 نفر خدمت کردیم.
معتمدی گفت: “طبق آماری که سال گذشته داریم ، حدود 1.5٪ از عملیات اورژانس تهران مختص مترو است و برای تهیه آن باید همکاری مترو انجام شود.” ما فضای بیشتری و خدمات بهتری داریم. ”
معاون عملیات فنی و عملیاتی اورژانس تهران با بیان اینکه باید مترو راه اندازی شود تا بتوانیم در ایستگاه ها بایستیم ، گفت: “ما در دو ایستگاه قطار ، میدان زدکیا و میدان امام خمینی ایستاده ایم.” ”
وی در مورد میانگین زمان انتقال مصدومان و بیماران از مترو به مرکز درمانی گفت: “می توان گفت که متوسط زمان رسیدن به فرد تقریباً در هر ایستگاه متفاوت است. ما ایستگاه هایی در نزدیکی اکثر ایستگاه های مترو واقع در مرکز شهر نداریم. به عنوان مثال ، ایستگاه مترو امام خمینی (ره) از اولویت های پرترافیک است و در مرحله اول به مترو اعلام کردیم که ایستگاه شلوغ و نزدیک به پایگاه از اولویت های ما است.
معتمدی افزود: “بدیهی است تعامل ما با مترو این است كه اگر بیمار یا مصدوم در ایستگاه مترو حضور داشته باشند ، همكاران مترو به دلیل وجود پله های سفید به ما در انتقال مصدومان كمك می كنند.” برخی از ایستگاه های مترو بسیار بلند هستند و انتقال یک نفر به شهر دشوار است. ”
معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس تهران گفت: این پایگاه در ایستگاه هایی که در آینده احداث می شوند نصب شده است ، اما به دلیل برخی ایستگاه های مترو که می توانند در آن بازدید با همکاران ما پایگاه های اضطراری ایجاد کنند. مترو و قرار بر این شد که مترو بتواند این امکان را برای ما فراهم کند اما متاسفانه این همکاری اتفاق نیفتاد و آنها مکان مناسبی به ما ندادند.
انتهای پیام