مدیر گروه واکسیناسیون وزارت بهداشت با اشاره به دلایل تغییر واکسن آنفلوانزا در هر سال ، از 2 میلیون دوز واکسن برای کارکنان بهداشت خبر داد و گفت:
دکتر سید محسن زهرایی در گفت وگو با سلام آنلاین وی با تأکید بر اینکه واکسن آنفولانزا خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد ، گفت: در واقع در برخی موارد ، از دوزهای واکسن آنفلوانزا سوused استفاده شده است ، از جمله بروز آلرژی های شدید و نادر. “در دوره قبلی واکسیناسیون آنفلوانزا در چنین مواردی توصیه شده است.” واکسن آنفولانزا دریافت نکنید.
وی در پاسخ به این سال که آیا همه باید علیه آنفلوانزا واکسینه شوند ، گفت: واکسیناسیون آنفلوانزا برای همه افراد ضروری نیست ، اما توصیه می شود واکسن به خصوص برای کسانی که این واکسن را تزریق نمی کنند ، باشد. خطر بالایی وجود دارد. ” گروه های پرخطر باید سالانه واکسینه شوند. این گروه شامل افرادی با سیستم ایمنی ضعیف ، کودکان ، زنان باردار ، کارکنان بهداشت به دلیل حرفه و غیره هستند.
وی گفت: بسته به اینکه کدام گروه نیازهای مختلفی را پوشش دهیم ، اما امسال انتظار داریم 2 میلیون دوز واکسن برای کارکنان مراقبت های بهداشتی داشته باشد که این نیز برای افراد واکسینه شده در اولویت است. تزریق در معرض خطر بیشتری است و تماس بیشتری با بیماران دارد. برای سالهای متمادی ، بسته به شرایط ، بین 200000 تا 400000 واکسن آنفلوانزا به این گروه ارائه می شد.
زهرایی دلیل تغییر واکسن آنفلوانزا در هر سال را توضیح می دهد: مدت زمان واکسن با توجه به نوع واکسن و عوامل بیماری زا متفاوت است. به عنوان مثال ، یک دوز واکسن سرخک ممکن است یک واکسن طولانی مدت ایجاد کند که نیازی به تکرار ندارد ، اما در صورت سرماخوردگی ، کوتاه ترین دوره واکسیناسیون بین 8 تا 12 است. ماه ها. البته همان زمان ذکر شده در افراد مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، در گروه های پر خطر با سیستم ایمنی ضعیف یا در افراد مسن ، مدت ایمنی می تواند تا شش ماه باشد.
وی گفت: ویروس آنفولانزا ثابت نیست و هر ساله تغییر می کند. آن تولید می شود. در واقع ممکن است سال آینده ویروس جدیدی وجود داشته باشد که با سالهای گذشته متفاوت باشد. به همین دلیل ، میزان ایمنی در برابر واکسن آنفلوانزا مانند سایر واکسن ها نیست.
مدیر واحد پیشگیری از واکسن وزارت بهداشت گفت: دلایل توصیه واکسن در گروه های پرخطر به این دلیل است که واکسن ها از شدت آنفلوانزا در این گروه و بستری شدن در بیمارستان ها می کاهد. البته ، واکسن آنفولانزا نباید این احساس را در ما ایجاد کند که دیگر نیازی به رعایت نکات بهداشتی نداریم. تمام اقدامات پیشگیرانه باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام