“پایتون” چیست؟/واکنش کاربران به شبکه پایتونی!

رئیس جمهور چند روز پیش با دانشمندان یک درصد برتر جهان دیدار کرد. یک مهمان در اظهاراتی عجیب و بی اساس زبان برنامه نویسی پایتون را به رئیس جمهور به عنوان یک شبکه جهانی که سرطان را پیش بینی می کند، آینده منطقه را ترسیم می کند و حتی افزایش تورم را متوقف می کند، توصیف کرد! این سخنان ویدیوی این دیدار جدی را به سرگرمی انسان تبدیل کرد و پربیننده ترین در فضای مجازی شد.

"پایتون" چیست؟/ کاربران ایرانی از "پایتون" آنها چه گفتند؟

ایسناپلاس: نشست ریاست جمهوری با «دانشمندان 1 درصد برتر جهان» همانطور که از نامش پیداست، نشستی جدی با حضور اولین مدیرعامل کشور و برگزیدگان جامعه نخبگان و دانشگاهیان کشور است تا بتوانند راهکارهایی را برای کشور به ارمغان بیاورند. وضعیت به گوش رئیس جمهور می رسد، اما ویدئوی این اظهارات عجیب بخشی از دعوت به نام است. داوود دومیری گنجی در مقابل رئیس جمهور، فیلم بخشی از این دیدار سرگرمی بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی شده است و هشتگ «پایتون» داغ می شود.
در این ویدئو داود دومیری گنجی، استاد دانشگاه نوشیروانی بابل و یکی از دانشمندان یک درصد برتر جهان، می گوید: «پیشنهاد من با برنامه ای جهانی به نام پایتون است. پایتون کارهای مختلفی انجام می دهد، پزشکی را متحول می کند، 4 سال آینده را پیش بینی می کند که چه نوع سرطانی است. آقاي رئيس جمهور چرا در سياست چنين مشكلي داريم؟ چون آینده ای برای پیش بینی نداریم. ما نمی دانیم در آینده در کشورهای منطقه چه اتفاقی خواهد افتاد. اما ما می توانیم با شبکه جهانی پایتون. در ارتش ما می توانیم. در اقتصاد ما می توانیم. همانطور که حضرت آقا فرمودند می توانیم روی افزایش تورم کار کنیم. چگونه می توانیم کاری کنیم که شبکه عصبی یا هوش مصنوعی که در درون ماست، هر قسمتی از بدن ما به طور کامل در جای دیگری خود را نشان دهد. ما باید این مجموعه را به نوعی پیوند دهیم.»

داوود دومیری گنجی که سابقه تدریس مکانیک در دانشگاه صنعتی بابل و ریاست بنیاد نخبگان مازندران را دارد به تشریح زبان نوشتاری می‌پردازد.Simple Software شبکه جهانی پیش‌بینی سرطان است. برای سیاست مفید است. در ارتش و اقتصاد مورد استفاده قرار گرفت و در نهایت به عنوان هوش مصنوعی معرفی شد. این یک هوش مصنوعی ساده نیست، بلکه چیزی است که می تواند آینده را پیش بینی کند و راه حلی برای آن ارائه دهد!

بیان چنین اظهاراتی در جایگاه استادی که با مدرک عالی در مقابل عالی ترین مقام اجرایی کشور و سایر وزرای دولت معرفی می شود، جای نگرانی زیادی دارد. به خصوص که اولی نمونه های متعدد و متعددی از اکاذیب علمی و فناوری را در سطح عالی کشور معرفی کرد و پس از آن موجب تجلیل مقامات رسمی کشور شد.

پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟

پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که یادگیری آن در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی آسان است و استفاده از آن به توسعه انواع خاصی از برنامه ها محدود نمی شود و می توان از آن برای هر کاری استفاده کرد. یکی از “تحلیل داده ها”. (تحلیل داده ها) برای ایجاد بازی های کامپیوتری. همچنین پایتون در بین جامعه علمی بسیار محبوب است زیرا علاوه بر اینکه ساده ترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری است، می توان از آن برای محاسبه معادلات پیچیده و تجزیه و تحلیل داده ها استفاده کرد و در بسیاری از رشته ها استفاده می شود.

پس از بیانیه Domiri، جستجوی کلمه کلیدی “Python” را افزایش دهید!

تحقیقات نشان می دهد که قبل از بیانیه دومیری کلمات کلیدی را جستجو کنید “پایتون” این توسط افراد علاقه مند به زبان های برنامه نویسی و علوم کامپیوتر ساخته شده است، اما پس از انتشار ویدئویی از نظر دومیری در شبکه های اجتماعی و سایر وب سایت ها در روز چهارشنبه 23 آوریل، کلمات کلیدی “پایتون” در مقایسه با کلمات کلیدی جستجوی قوی مانند “حجاب” “رئیس جمهور” و “دولت” به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. عبارت “پایتون چیست” همچنین با افزایش 100 درصدی در جستجوها و پس از آن جستجوی عبارت مواجه است “شبکه پایتون” که عبارت انتزاعی قبلی بود 33 درصد افزایش یافت.

"پایتون" چیست؟/ کاربران ایرانی از "پایتون" آنها چه گفتند؟

واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به اظهارات داود دومیری چگونه است؟

بسیاری از کاربران در شبکه های اجتماعی اظهارات دومیری را شوخی کردند و نوشتند:آیا این بچه پیتون خوابیده است؟یا این را می نویسند.ما پایتون نداریم .. باید خودم ظرف ها را بشورم.»

برخی کاربران نیز دومیری را با مرحوم مریم میرزاخانی ریاضیدان برجسته کشورمان مقایسه کرده و نوشته اند:امروز و امشب و بعد از حادثه پایتون همیشه به مریم میرزاخانی فکر می کنم. دانشمند جوانی که با هوش و تلاش خود به اوج دانش ریاضی رسید و مایه افتخار و افتخار ما ایرانیان شد. حالا با دکتری و پروفسور کوتا که مایه شرمساری و شرمندگی است مقایسه کنید.»

برخی از کاربران نیز با جستجوی نام داوود دومیری در پایگاه ارزیابی محصولات علمی پژوهشی که دومیری ایندکس کرده است، نوشتند. شاخص h 120 و بیش از 54 هزار بار برای مقالات او ارسال شد. شاخص H یک مقیاس عددی است که اثربخشی یک محقق را نشان می دهد.

"پایتون" چیست؟/ کاربران ایرانی از "پایتون" آنها چه گفتند؟

یکی از کاربران درباره رتبه علمی بالای دومیری نوشت:برای من عجیب است که یک شخصیت دانشگاهی سطح بالا که روی دینامیک غیرخطی کار می کند آنقدر احمقانه است که نمی تواند زبان های برنامه نویسی اصلی رشته خود را بداند؟! شاید نیاز به تغییر اصول کلی رتبه بندی علمی در سطح جهانی باشد!»

برخی از کاربران نیز به این نکته اشاره می کنند که برخی از اساتید به نمایندگی از علما فعالیت علمی چندانی ندارند و با استفاده از مقالات تولید شده و مقالات دانشجویی به شهرت می رسند و رتبه علمی کسب می کنند.

یکی از کاربران در این مورد نوشته است “افراد حاضر در این جلسه به دلیل تعداد بالای مقالاتشان به عنوان دانشمند معرفی شدند. ای کاش در این جلسه از این دانشمندان خواسته می شد که 10 مقاله را نام ببرند. سال گذشته صدها مقاله به نام آنها نوشته شده است!”

کاربر دیگری نیز در این تاپیک نوشته است. داوود دومیری گنج استاد است و تکریم او واجب است، اما چگونه می توانی 1082 مقاله داشته باشی اما نمی دانی پایتون کجا در کار به تو کمک کرده است؟ آنهایی که دانشگاه رفته اند می دانند که این درد سال هاست با دانشگاه ما همراه بوده و گرسنگی در مقالات و اساتیدی که در تمام تحقیقات نام برده شده است! شما بیشترین تذکرات را دارید، پس باسوادترین هستید!»

کاربر دیگری با اشاره به اینکه دومیری از نظر تعداد مقالات علمی در مقایسه با مرحومه مریم میرزاخانی رتبه بالایی کسب کرده است، نوشت:اگر میرزخانی اهل ایران باشد، به دلیل تعداد کم مقالاتی که نوشته است، نمی توان او را در دانشگاه ایران شناخت. یعنی وقتی دکتری گرفت حتی مقاله ای نداشت.»

کاربری که تصویر صفحه ای از کتاب «کار و فناوری» پایه هفتم را منتشر کرده بود از سخنان ضد و نقیض دومیری درباره پایتون متعجب شد و نوشت:جالب اینجاست که آموزش برنامه نویسی مبتنی بر پایتون از هفتم در کتاب درسی گنجانده شده است.»

"پایتون" چیست؟/ کاربران ایرانی از "پایتون" آنها چه گفتند؟

برخی از کاربران نیز نوشتند که عبارت دومیری در بیانیه خود در مقابل رئیس جمهور عجیب بوده و گاهی اوقات جملات وی بی ربط بوده اما حاکی از دامنه کاربرد پایتون است. در علوم مختلف نوشته اند که “او هیچ چیز اشتباهی نگفته است و واقعاً می توانید با پایتون کارهای عجیب و غریب انجام دهید!»

کریمی همچنین خاطرنشان کرد: عنوان “دانشمندان یک درصد برتر جهان” برای این نشست ریاست جمهوری نادرست است و کلمه صحیح این گردهمایی “پژوهشگران مملو از نقل قول” است. او در مورد آن نوشت. عبارت واقعی «پژوهشگر پراستناد» است که در ایران به اشتباه به عنوان «یک درصد دانشمندان برتر جهان» تعبیر می شود. نه محقق و نه نویسنده لزوماً دانشمند است و نه «تعالی» لزوماً با «بهترین های جهان» برابری می کند. این فقط یک شاخص از اندازه گیری علمی است که در ایران گسترش یافته است.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا