عفونت های ناشی از غذا اغلب توسط باکتری ها ، سموم ، باکتری ها ، ویروس ها و انگلی ایجاد می شوند.
به گزارش سلام آنلاین ، بیماری منتقله از طریق غذا بیماری ای است که در اثر خوردن یا نوشیدن غذای آلوده ایجاد می شود و برای جلوگیری از آب و بیماری های ناشی از غذا توصیه می شود.
شستن دستها. دست ها باید قبل از تهیه غذا یا سرو غذا و قبل از شیردهی کاملاً با آب و صابون شسته شوند و پس از هر بار اجابت مزاج باید دست ها با آب و صابون کاملاً شسته شوند.
استفاده از توالت فرنگی
– استفاده از آب تمیز و سرویس بهداشتی
بهداشت صحیح سبزیجات بر اساس 4 مرحله شامل پاکسازی گل و لای ، شستن ظروف ، شستن ظروف و شستشو با آب تمیز.
برای نوشیدن ، شستن ظرف ها ، میوه ها و سبزیجات و استحمام از آب بد استفاده نکنید.
در مسافرت از یخ بهداشتی استفاده کنید و از یخ زیادی که می توان از آب بد تهیه کرد استفاده نکنید.
در اسرع وقت غذا بخورید و غذای پخته شده را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
ظروف و مواد غذایی را از حشرات که به غذا احتیاج دارند دور در ظرف در بسته قرار دهید.
تخته برش (سبزیجات و گوشت) را با آب تمیز بشویید
از قرار دادن بطری های آب معدنی و نوشابه در استخر خودداری کنید. لازم به یادآوری است که قرار دادن انواع نوشیدنی ها و میوه ها در استخرها و برکه ها برای خنک سازی یا شستشو باعث کثیف شدن و حتی سمی شدن آن می شود.
طبق گفته وزارت بهداشت ، بیشتر افراد ، وقتی برای تفریح یا مسافرت به خارج از شهر می روند ، اگر آب تمیز و بهداشتی یا میوه های سرد مانند هندوانه و هندوانه پیدا نکنند ، مجبور به نوشیدن هستند. نزدیک در صورت آلودگی این آب میوه ها به ویروس یا انگلی ، عفونت به میوه و بطری منتقل می شود و با استفاده از آن فرد بیمار می شود.
انتهای پیام