تازه های کسب و کارعمومی

پین پد در دستگاه کارتخوان چیست؟

تأکید رسانه های عمومی بر ورود رمز عبور توسط خود مشتری و اصرار فروشندگان مبنی بر کشیدن و وارد کردن رمز کارت توسط خودشان کم کم داشت به یک مناقشه خاموش حل نشده در تراکنش های الکترونیک تبدیل می شد که باز هم تکنولوژی توانست راه حل منطقی برای آن پیدا کند تا این مسأله به شکلی مسالمت آمیز حل شود.  رسانه ها به دلایل فروشنده برای قرار دادن کارت خوان در محدوده خود کمتر توجه کردند و بیشتر تمرکز خود را بر روی متقاعد کردن فروشنده مبنی بر در اختیار گذاشتن کامل دستگاه پیش روی مشتریان گذاشتند. دلایل فروشنده ها برای این که خودشان کارت بکشند

مشتربان زیادی هنوز هستند که نمی توانند مبالغ خرد را دقیق وارد کارت خوان کنند و کارت بکشند.همان طور که افراد زیادی برای پر کردن فرم های بانکی و وارد کردن رقم مد نظر خود به ریال مشکل دارند.در موارد بسیاری وارد کردن یک صفر کم تر یا بیشتر هنگام کشیدن کارت مشتری و فروشنده را به دردسر انداخته است.مخصوصا اگر روند تراکنش های یک فروشگاه خرد و تعداد آن ها زیاد باشد.

از دلایل دیگری که فروشنده تمایل دارد دستگاه کارت خوان در محدوده فعالیت های شخصی اش باشد می توان به تفکیک حساب های متصل به کارت اشاره کرد.فروشنده ها معمولا بیشار از یک یا دو کارت خوان دارند. ممکن است تفکیک تراکنش ها برای آن ها در خرید های متفاوت مهم باشد.به همین خاطر فروشنده ترجیح می دهد به لحاظ برنامه مالی هر خرید را با دستگاه خاص مد نظر خود انجام دهد. از دلایل دیگر می توان به این موضوع اشاره کرد که چون فروشنده ها بابت دستگاه پوز هزینه پرداخت می کنند ممکن است آن را ابزار شخصی بدانند و نخواهند آن را به دیگری واگذار کنند. اگر فروشنده ای هستید که اصرار دارید حتما خودتان کارت بکشید کافی است تنها یک عدد دستگاه پین پد تهیه کنید تا دیگر نیازی به پرسیدن رمز از مشتری نداشته باشید.

What is a pin pad in a card reader

دستگاه کارتخوان یا پوز چیست؟

با تعمیم تعریف بالا درباره این سوال که دستگاه کارتخوان چیست؟ می توان گفت پوز یا کارتخوان، دستگاهی است که قابلیت پرداخت پول و هزینه کالا و خدمات، را هنگام خرید دارد.  در واقع دستگاه پوز یا کارتخوان با اتصال به شبکه های بانکی امکان انتقال وجه از حساب شما به حساب فروشنده را فراهم می کند. شما در هنگام خرید به جای پرداخت نقدی می توانید کارت عابر بانکی خود را به همراه داشته باشید و با استفاده از کارت خوان این وجه را از حساب خود بدون دردسر به حساب فروشنده اانتقال دهید.

تاریخچه کارتخوان (pos)

علاوه بر این شرایطی را فرض کنید که در آن یک فروشنده هر بار برای دریافت هزینه فروش خود باید در صندوق خود را باز و بست کند. در این صورت احتمال اشتباه و سرقت از جانب خود فروشنده و یا اشخاص دیگر وجود دارد. آیا راهی برای غلبه بر این مشکل وجود دارد؟ این سوالی بود که باعث شد دستگاه های کارتخوانی که امروزه می شناسیم به وجود بیایند و اکنون ما تاریخچه دستگاه پوز را مرور کنیم . یکی از اولین شرکت هایی که تولید پوز های اختصاصی داشت Verifone بود. این کار در سال 1981، در هاوایی به عنوان یک شرکت الکترونیکی کوچک آغاز شد. در سال 1983 آنها سری ترمینال های ZON را معرفی کردند که به استانداردی برای دستگاه های کارتخوان مدرن تبدیل شد. و قطعات کارخوان ها متفاوت تر بود.

در ابتدای کار، با کشیدن کارت از طریق pos، اطلاعاتی از نوار مغناطیسی در پشت کارت گرفته می شد. در اواخر دهه 1990، این شرایط با کارت های هوشمندی که تراشه ای در آن تعبیه شده بود جایگزین شد. این کار برای امنیت بیشتر انجام شد و نیاز به وارد کردن کارت در دستگاه کارت خوان نبود. در اواخر دهه 1990 و اوایل 2000، سیستم های پوز بدون تماس معرفی و پایانه های کارتخوان به روز شدند تا توانایی خواندن این کارت ها را با استفاده از فناوری ارتباط نزدیک فیلد (NFC) فراهم کنند.

خرید کارتخوان

تأکید رسانه‌های عمومی بر ورود رمز عبور (هنگام استفاده از ) توسط خود مشتری، و اصرار فروشندگان مبنی بر کشیدن و وارد کردن رمز کارت توسط خودشان کم‌کم داشت به یک مناقشه خاموش حل نشده در تراکنش‌های الکترونیک تبدیل می‌شد که فناوری باز هم توانست راه حلی منطقی ارائه کرده و این مسئله را به شکلی مسالمت‌آمیز حل کند. فروشندگانی که را در محدوده میز یا فضای کاری خود قرار می‌دهند تا کشیدن کارت الزاماً توسط مشتری صورت گیرد، دلایل خاص خود را دارند اما متاسفانه به این دلایل کمتر توجه شده و تمام تمرکز رسانه‌ها بر روی متقاعد کردن فروشنده مبنی بر در اختیار گذاشتن کامل دستگاه پیش‌روی مشتریان است. در این مطلب به بررسی برخی از این دلایل و راه حل آن از منظر فن آوری می‌پردازیم.

چرا فروشنده‌ها تمایل دارند خودشان کارت بکشند و رمز عبور مشتری را وارد کنند؟

بسیاری از مشتریان هنوز نمی‌توانند مبالغ خرد را دقیق وارد کارتخوان کرده و به اصطلاح کارت بکشند. کما این که هنوز بسیاری از مردم در پر کردن فرم‌های بانکی با عدد مورد نظر خود به ریال همین مشکل را دارند که عمدتاً به تعداد صفرهای مبالغ مذکور برمی‌گردد. گاهی یک صفر کمتر یا بیشتر هنگام کارت کشیدن مشتری و فروشنده را به دردسر جدی می‌اندازد خصوصاً که روند تراکنش‌های یک فروشگاه خرد و تعداد آنها هم زیاد باشد.

از دیگر دلایل این که فروشنده تمایل دارد دستگاه در محدوده فعالیت شخصی خودش قرار داشته باشد می‌توان به تفکیک حساب‌های متصل به کارت اشاره کرد. معمولا فروشنده‌ها بیش از یک یا دو دستگاه کارتخوان دارند که ممکن است تفکیک تراکنش برای آنها در خرید‌های متفاوت مهم باشد. بر همین اساس فروشنده ترجیح می‌دهد به لحاظ برنامه مالی هر خرید را با دستگاه خاص مد نظر خود انجام دهد. دلایل دیگری هم هست، مثلا به لحاظ این که فروشنده هزینه بابت دستگاه کارتخوان پرداخت می‌کند ممکن است به لحاظ روانی آن را ابزاری شخصی تلقی کند و استفاده از آن را به دیگران واگذار ننماید. اگر شما به هر دلیل تمایل دارید خودتان کارت بکشید، کافیست با تهیه یک مشکل پرسیدن و وارد کردن رمز عبور از مشتری را برای همیشه حل کنید.

دستگاه پین‌پد چیست و چه کاربردی دارد؟

دستگاه پین ‌پد () یک صفحه کلید خارجی است که به دستگاه کارتخوان متصل شده و در مقابل مشتری قرار می‌گیرد. فروشنده بعد از کشیدن کارت و وارد کردن مبلغ، نیازی نیست که رمز عبور را از مشتری بپرسد، مشتری علاوه بر مشاهده قمیت بر روی نمایشگر کوچکی که روی دستگاه پین‌ پد هست، می‌‌تواند رمبز عبور را وارد کرده و فرایند خرید را تکمیل کند. بوسیله این دستگاه نه تنها امنیت حساب مشتری تآمین می‌شود بلکه دستگاه کارتخوان همچنان در اختیار فروشنده خواهد بود. دستگاههای پین‌پد قابلیت اتصال به انواع کارتخوان‌های موجود در بازار را دارا می‌باشند با این حال تهیه این وسیله کارآمد همچنان توسط شرکت‌های ارائه کننده خدمات کارتخوان انجام می‌شود. اگرچه از دستگاههای پین‌پد صرفا برای وارد کردن مرز عبور استفاده می‌شود به کمک این ابزار می‌توان امکاناتی نظر خرید شارژ، تغییر رمز عبور، دریافت مانده حساب و غیره را نیز دریافت کرد.

تاثیر روانی وجود دستگاههای پین‌پد کمتر از وجود کارتخوان نیست. فروشنده معمولا کارتخوان را برای خودش و انجام تراکنش تهیه می‌کند اما پین‌پد ابزاری است برای احترام به حریم شخصی مشتری. این دستگاه کوچک را می‌توان احساسی‌ترین ابزار تراکنش الکترونیک نامید. وسیله‌ای که به لحاظ فنی الزامی به نظر نمی‌رسد اما وجود آن در هر فروشگاه نشان توجه به مشتری و تکریم اوست. با تهیه دستگاه پین‌پد و قرار دادن آن مقابل مشتری برای ورود رمز عبور نه تنها بروز‌تر از سایر فروشنده‌ها هستید، عملاً فروش و مراجعه بعدی مشتری را افزایش خواهید داد.  آماده است برای تهیه و لوازم جانبی مربوطه کسب و کار شما را همراهی کند. جهت مشاوره رایگان با همکاران ما تماس بگیرید.

دکمه بازگشت به بالا