میوه‌ای که ولعِ خوردن شیرینی را کاهش می‌دهد

میوه‌ای که ولعِ خوردن شیرینی را کاهش می‌دهد

از زمان های قدیم، انجیر به عنوان میوه ای شناخته شده است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

به گزارش سلام آنلاین، انجیر معمولاً در آب و هوای گرم، آفتابی و خشک تقریباً در تمام طول سال رشد می کند.

قبل از اینکه شکر رایج شود، از انجیر برای شیرین کردن استفاده می شد.

فواید انجیر از کاهش فشار خون تا افزایش تراکم استخوان را شامل می شود.

یکی از دلایلی که بسیاری از وب‌سایت‌های مواد غذایی سلامت انجیر را ارائه می‌کنند این است که انجیر میل به غذاهای شیرین را برطرف می‌کند و در عین حال فواید مهم سلامتی زیادی را ارائه می‌کند.

در اینجا برخی از فواید سلامتی که می توانید با خوردن انجیر به دست آورید آورده شده است.

کاهش فشار خون بالا.

فشار خون بالا می تواند منجر به عوارضی مانند بیماری قلبی و سکته شود. یکی از عواملی که منجر به فشار خون بالا می شود، عدم تعادل پتاسیم ناشی از مصرف زیاد سدیم و کمبود پتاسیم است.

انجیر منبع غنی پتاسیم است و می تواند به اصلاح این عدم تعادل کمک کند. در عین حال، سطوح بالای فیبر موجود در انجیر می تواند به دفع سدیم اضافی از سیستم کمک کند.

هضم غذا را بهبود می بخشد

مشکلات گوارشی از یبوست تا اسهال متغیر است. در هر دو انتهای طیف، افزایش مصرف فیبر ممکن است کمک کند. با این حال، انجیر علاوه بر فیبر بالایی که دارد از طریق دیگری به هضم غذا کمک می کند. این میوه ها منبع خوبی از پری بیوتیک ها هستند که سلامت کلی روده را بهبود می بخشد.

افزایش تراکم استخوان

انجیر منبع خوبی از کلسیم و پتاسیم است. این مواد معدنی می توانند با هم کار کنند تا تراکم استخوان را افزایش دهند که می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان جلوگیری کند.

مطالعات نشان می دهد که غذاهای غنی از پتاسیم به ویژه می توانند سلامت استخوان ها را بهبود بخشند.

بالا بردن

یکی از فواید اصلی انجیر این است که طبیعی، بدون چربی و بدون کلسترول است. این میوه همچنین منبع خوبی از:

ویتامین A

ویتامین C

کلسیم

آهن

پتاسیم

منیزیم

مواد مغذی

انجیر متوسط ​​حاوی:

کالری: 37

چربی: 0 گرم

کلسترول: 0 میلی گرم

سدیم: 0.5 میلی گرم

کربوهیدرات: 10 گرم

فیبر: 1.45 گرم

شکر: 8 گرم.

پروتئین: 0 گرم

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا