مسدود کردن سیم کارت خبرنگاران و فعالان مدنی ، اقدامی خلاف قانون

مسدود کردن سیم کارت خبرنگاران و فعالان مدنی ، اقدامی خلاف قانون

آیا مسدود کردن سیم کارت شخص بدون اطلاع به دارنده سیم کارت قانونی است؟

خبرنگار محترم شرق با طرح سوال به تحلیل حقوقی اقدام غیرقانونی مسدودسازی سیم کارت برخی از فعالان رسانه ای پرداخت.

نکته حائز اهمیت این است که نظام حقوقی ایران مبتنی بر موازین شرعی و قانون امامیه است که مجازات رفتار شهروندان یا تعریف مجازات رفتار مجرمانه را باید رعایت کند. این اصول

اصولی مانند اصل عفو در اصل 37 قانون اساسی مواد 2 12 و 13 قانون مجازات اسلامی مبانی مشروعیت جرائم و مجازات ها که از شمول اصل 32 و 36 قانون مجازات مستثنی شده است. . همه این قوانین اساسی و اصول به یک صورت در حدیث استثنای پیامبر آمده است اساس احراز مسئولیت کیفری مردم در صورت اصرار حاکم شرع و مراجع حکومتی بر مجازات رفتار شهروندان با این توصیف قابل مشاهده است. و سپس مجازات آنها به هر دلیلی باید آن رفتار تایید شود تا جرم در قانون مشخص شود تعریف مجازات این گونه جرایم باید واضح و مختصر باشد. رویه های ارتباطی قانونی برای شهروندان باید رعایت شود تا شهروندان سیم کارت نداشته باشند یا دسترسی به حقوق الکترونیک را محدود نکنند. با این دستورالعمل می توان دستگاه هایی مانند تلفن همراه را به عنوان مجازات پذیرفت باید گفت در هیچ متنی از قانون اعم از قانون مجازات اسلامی و سایر قوانین جزایی و مجازات های خاص بسته شدن سیم کارت شهروندی قید نشده است. خیر بنابراین با فرض مغایرت این گونه محدودیت ها تعهد مردم را در این زمینه جلب کنید. این بند خلاف قانون است و این گونه رفتارها اعتبار قانونی ندارد مفاد ماده 129 قانون آیین دادرسی کیفری در مورد جمع آوری اطلاعات مربوط به جرایم توسط بازپرس به دستور کارشناسان می باشد. و مواد 137 تا 147 این قانون در مورد اختیارات بازپرس در بازرسی و کنترل اموال متهم محل سکونت متهم و سایر اشیا و وسایل مؤثر در کشف جرایم. محدودیت ها و محدودیت های چنین اختیاری بیانگر لزوم رعایت حریم شخصی متهم و اصل انطباق در مالکیت است. تاکتیکی امامیه بر مردم حاکم بر اموال نیز از این قانون حمایت می کند که اموال متعلق به شهروندان محترم است و هیچ مقامی حق ندارد بدون مجوز قانونی از آن تخلف کند.

البته در مواردی مانند زمانی که از تلفن همراه به عنوان وسیله ای برای ارتکاب جرم استفاده می شود یا ردیابی تلفن همراه متهم در کشف جرم موثر است بازپرس تنها می تواند جرایم امنیتی و جرایمی که مجازات آن حبس است را بررسی کند. یک زندگی حبس ابد یا حبس برای صدور قرار ردیابی تلفن همراه متهم بیش از ده سال.

ماده 23 قانون مجازات اسلامی به توقیف وسیله ارتکاب جرم یا مؤسسه مربوط به ارتکاب جرم اشاره می کند و متهم مستحق مجازات است و می تواند به عنوان مجازات تکمیلی برای توقیف وسایل ارتکاب جرم مورد استفاده قرار گیرد. جنایت یا رسانه های متعلق به متهم. رعایت مقررات قانونی را فرض کنید.

در حقوق جزا به ویژه علم جرم که به علم شناسایی علل و عوامل پیشگیری از جرم معروف است بحث مفصلی در مورد چگونگی اجرای سیاست های قانونگذاری کیفری در جهت پیشگیری از جرم وجود دارد و هیچ. تئوری و بحث تعریف حقوق و آزادی های شهروندان به عنوان ابزاری برای پیشگیری از جرم تعریف نمی شود از سوی دیگر محدودیت شهروندان و تصویب روش های پیشگیری از جرم دو نوع متفاوت است.

در علم جرم که به تحلیل مصادیق و فلسفه های قانون مجازات می پردازد مهم ترین رکن مجازات شهروندان توجه به کرامت انسانی معرفی احترام به حقوق و آزادی های مشروع شهروندان است. فصل سوم قانون اساسی ایران که «حق اساسی ملت» نامیده می شود نمونه آن است.

وکیل – سیراس

گفتگو منتشر شده در شرق در 5 دسامبر 1403

دکمه بازگشت به بالا