فضاسازی مونتاژکارانِ تجهیزات پزشکی با هدف انحصار و گرانی

فضاسازی مونتاژکارانِ تجهیزات پزشکی با هدف انحصار و گرانی

رئیس سازمان غذا و دارو در بیانیه ای گفت: برخی برای انحصار و افزایش ارزش محصولات خود کمبود تجهیزات پزشکی ایجاد می کنند.

دکتر سید حیدر محمدی در گفت وگو با سلام آنلاین. وی در خصوص تامین تجهیزات پزشکی گفت: برای موجودی دارو و تجهیزات در سازمان غذا و دارو سیستم هشداری داریم که اگر موجودی دارو و تجهیزات به زیر 3 ماه یک ماه برسد و بر اساس این ضوابط، ما تامین کار لازم به ذکر است که بسیاری از کاستی ها در حوزه تجهیزات پزشکی دارای برند یا مشابه هستند و به این کاستی ها توجهی نمی شود.

سندرم احتکار پس از اعلام کمبود دارو و تجهیزات

وی با بیان اینکه یکی از دلایلی که کمبود دارو را درج نمی کنیم، جلوگیری از ذخیره سازی است، گفت: یکی از خطراتی که ما با آن مواجه هستیم، علائم ذخیره سازی و ذخیره سازی پس از کمبود است. زیرا برخی از افراد از ترس کمبود کالاهای اساسی همیشه این اجناس را در خانه دارند.

مونتاژ یا تولید محلی؛ مشکل این است که!

برخی از نصاب ها تلاش می کنند تا در بازار تجهیزات پزشکی انحصار کسب کنند

محمدی گفت: مواردی در صنعت تجهیزات پزشکی وجود داشته است من در داخل تولید می کنم و فقط محصولاتم در بازار موجود است و قیمت آن سه برابر قیمت وارداتی است. بر این اساس به دنبال بستن مسیر واردات است تا محصولاتش انحصاری شود و قیمت ها افزایش یابد. ضمن اینکه اعلام می کنیم اگر بیش از 50 درصد قطعات تجهیزات پزشکی در داخل تولید شود، آن را ساخت داخل می دانیم. در این میان برخی از شرکت ها می خواهند محصولات مونتاژی را به عنوان محصولات داخلی در نظر بگیرند. چون تولید داخلی مستقل از منفعت ممنوعیت واردات، انحصار و افزایش قیمت برخوردار است، ما هم این مجوز را نمی دهیم.

وی با بیان اینکه کمبود تجهیزات پزشکی وجود دارد، با شرمندگی و ظلم برای ایجاد انحصار و نصب، اظهار داشت: اینها نگران مردم و بیمارستان هستند و اینطور نیست، درست است.

درخواست های غیر منطقی برای برندهای خاص تجهیزات پزشکی

محمدی می گوید: «گاهی کمبود تجهیزات پزشکی در برخی بیمارستان ها به دلیل کمبود پول در بیمارستان است.» برای تجهیزات پزشکی خریداری شده پولی وجود نداشت و این شرکت تعطیل شد. بنابراین موضوع کمبود نیست بلکه بیمارستان نقدینگی لازم برای خرید تجهیزات پزشکی را ندارد. در عین حال برخی از دستگاه ها مانند پروتزهای ساخت داخل از بیمارستان های دولتی استفاده می کنند و بیشتر مراکز خصوصی از محصولات داخلی استفاده می کنند. الان برخی از محصولات خارجی هستند و برخی از اساتید می گویند من فقط برندهای خاصی را می خواهم. ممکن نیست. وقتی از یک محصول نسخه ایرانی و خارجی وجود دارد، اما برخی از اساتید می گویند فقط نسخه های خارجی از همان نوع و برندی که می گویم، این الزام غیر منطقی و قابل اجرا است.

وی گفت: ابتدا اجازه دهید وضعیت حوزه دارویی بهبود یابد و سپس در صورت نیاز به اعتبار می توانیم در حوزه تجهیزات پزشکی نیز اقدام کنیم.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا