بین المللتازه های کسب و کار

قانون جدید مهاجرت کانادا

بررسی قوانین جدید مهاجرت به کانادا

ویزای تحصیلی کانادا یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرتی در سطح جهان و کشورمان ایران است. سالانه تعداد زیادی از افراد در سراسر جهان تقاضای مهاجرت به کانادا را دارند. در این مقاله، می خواهیم موضوع قوانین جدید مهاجرت به کانادا را مورد بررسی قرار دهیم. همراه ما بمانید.

کانادا یکی از پرطرفدارترین مقاصد مهاجرتی در سطح جهان و کشورمان ایران است. سالانه تعداد زیادی از افراد در سراسر جهان تقاضای مهاجرت به کانادا را دارند. سطح بالای رفاهی کانادا و شرایط خیلی خوب این کشور از نظر استانداردهای زندگی، باعث شده است که متقاضیان زیادی درخواست مهاجرت به این کشور پیشرفته را داشته باشند.

به دلیل سطح بالای درخواست های مهاجرت به این کشور، مهاجرت به کشور کانادا جنبه رقابتی بسیار شدیدی پیدا کرده است. به گونه ای که عملا اقدام مهاجرت به کانادا به تنهایی و بدون استفاده از خدمات ارائه شده توسط شرکت های مهاجرتی معتبر امکانپذیر نمی باشد.

یکی از بهترین و معتبرترین شرکت های مهاجرتی به ویژه در زمینه مهاجرت به کانادا موسسه مهاجرتی پارس رادین می باشد. در واقع شرکت مهاجرتی پارس رادین با بهره گیری از بهترین و با تجربه ترین کارشناسان و کارکنان، ضمن آشنایی کامل با قوانین جدید مهاجرت به کانادا، امکان یک مهاجرت مطمئن و بدون دغدغه برای کسانی که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند، فراهم می آورد.

یکی از بزرگترین چالش هایی که در زمینه مهاجرت به کانادا معمولا برای افراد پیش می آید، عدم آشنایی کافی با قوانین مهاجرت به خصوص قوانین جدید مهاجرت به کانادا می باشد. چرا که این قوانین مهاجرتی همواره مورد تجدید و ارزیابی قرار می گیرند و مرتبا به روز می شوند.

در مقاله قوانین جدید مهاجرت به کانادا، در تلاشیم تا توضیحات مختصری پیرامون قوانین جدید مهاجرت به کانادا و شرایط تحصیل در کانادا ارائه نمائیم. آگاهی از قوانین جدید مهاجرت به کانادا در واقع به شما کمک می کند که با یک دید بازتر و روشن تر، برنامه مهاجرتی خود را دنبال کنید.

جالب توجه این که بر اساس برآوردها، میزان تمایل افراد برای مهاجرت به کانادا نسبت به سایر کشورهای پیشرفته و مهاجر پذیر در چند سال اخیر افزایش چشمگیری داشته است، چرا که کشور کانادا نسبت به سایر کشورهای مهاجر پذیر به لحاظ امکانت زندگی، اشتغال مناسب، فرهنگ مهاجر پذیری، امنیت، جذابیت های سرمایه گذاری و سایر موارد دیگر، برتری محسوسی دارد.

در بین ایرانیان نیز میزان گرایش به مهاجرت به کانادا به خاطر پتانسیل های بالای این کشور همه ساله در حال افزایش است. توجه به این نکته ضروری می باشد که بهترین روش و امن ترین روش مهاجرت به کانادا اقدام از طریق شرکت مهاجرتی پارس رادین به عنوان بهترین گروه مهاجرتی است. تجربه ارزنده کارشناسان و کارکنان شرکت مهاجرتی پارس رادین در زمینه مهاجرت به کشور کانادا می تواند به شما کمک کند که در سریعترین زمان ممکن و با فراغ بال و آسودگی خاطر، برنامه مهاجرتی خود را دنبال نمائید.

چه روش هایی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد؟

یکی از مواردی که باعث شده است که کشور کانادا تبدیل به یک مقصد مهاجرتی محبوب برای مهاجران باشد، تنوع در شیوه های مهاجرت به این کشور می باشد. کانادا طیف وسیعی از انواع مهاجرت را پیش روی کسانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، قرار می دهد.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری (مهاجرت از طریق  سرمایه گذاری به کشور کانادا به دلیل خدماتی که دولت کانادا و ایالت های مختلف کاناد به مهاجرینی که تقاضای این نوع مهاجرت را می دهد، جزء  پر استقبال ترین روش های مهاجرتی به این کشور می باشد)، مهاجرت از طریق برنامه استارت آپی (روش به نسبت جدیدی از مهاجرت است که در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است.)، مهاجرت از طریق تحصیل در این کشور (کشور کانادا یکی از بهترین نظام های آموزشی در سطح جهان را دارا می باشد و دانشگاه های این کشور دارای امکانات بسیار بالا و سطح کیفی عالی می باشند.

در این نوع مهاجرت، فرد امکان اشتغال در کشور کانادا و همچنین اقامت در این کشور را دارد.)، تا مهاجرت از طریق جاب آفر، بخشی از روش های متنوع مهاجرت به کانادا می باشد. البته همه این روش ها، قوانین، شرایط و ویژگی های خاص خود را دارد که برای انتخاب بهترین روش مهاجرتی برای خودتان می توانید از مشاوره های گروه مهاجرتی پارس رادین به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین شرکت های مهاجرتی در سطح کشور استفاده نمائید.

نکته حائز اهمیت در مورد انواع روش های مهاجرتی به کشور کانادا که باید به آن اشاره گردد، این است که قوانین مربوط به مهاجرت از طریق هر یک از این روش ها به طور پیاپی در حال به روز شدن و جدیدتر شدن می باشد. بنابراین لازم است که برای مهاجرت بهتر و مطمئن تر، حتما با قوانین جدید مهاجرتی به کشور کانادا آشنایی داشته باشید. موسسه مجاز اعزام دانشجو پارس رادین در این زمینه مشاوره های لازم را به شما خواهد دادو شما را در انتخابی آگاهانه و درست همراهی خواهد کرد.

 برخی از انواع روش های مهاجرتی به کشور کانادا عبارتند از:

·         مهاجرت از طریق استارت آپ ویزا:

مهاجرت از طریق استارت آپ ویزا یکی از مطمئن ترین و در عین حال جدیدترین روش های ممکن برای مهاجرت به کانادا می باشد. امروزه کشور کانادا مانند سایر کشورهای توسعه یافته و دارای اقتصاد پویا، پذیرای مهاجران از طریق کار استارت آپی می باشد و از آن استقبال می نماید.

امروزه در واقع استارت آپ ها یکی از بهترین روش ها برای رشد، توسه و بالندگی اقتصادی محسوب می گردند. به همین دلیل کشورهای پیشرفته برای توسعه اقتصادی به دنبال بسط و توسعه این نوع کسب و کارها می باشند و به صاحبان این نوع کسب و کارها خدمات بسیار متنوع و مناسب تشویقی ارائه می نمایند. استارت آپ ها عبارتند از کسب و کارهای نوپا و خلاقانه ای که بیشتر در زمینه تکنولوژی های جدید فعالیت می کنند.

با وجود این که مهاجرت از طریق کسب و کار استارت آپی بسیار مورد توجه کشور کانادا می باشد، با این وجود به دلیل حجم بالای درخواست های مهاجرتی از طریق این روش در سال های اخیر، سختگیری ها در خصوص پذیرش برنامه استارت آپی بسیار بیشتر شده است. بنابراین هر ساله قوانین جدید مهاجرتی در مورد این روش مهاجرتی اجرا می گردد.

قوانین جدید وضع شده در زمینه مهاجرت از طریق کسب و کار استارت آپی به حدی پیچیده و سختگیرانه می باشد که بدون کمک گرفتن از شرکت های مهاجرتی معتبری مانند موسسه مهاجرتی پارس رادین، عملا امکان اخذ ویزا از طریق این روش مهاجرتی تقریبا ناممکن است. مزیت بزرگ شرکت مهاجرتی پارس رادین به عنوان یکی از برترین شرکت های مهاجرتی، این است که در تمامی مراحل اخذ ویزای استارت آپی تا دریافت اقامت کشور کانادا و اخذ شهروندی آن در کنار شما خواهد بود.

·         مهاجرت از طریق تحصیل به کشور کانادا:

استانداردهای آموزشی بسیار بالای کشور کانادا این کشور را به یک مقصد مهاجرتی بسیار جذاب برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل دارند، مبدل نموده است. دانشگاه های بسیار معتبری در کشور کانادا وجود دارند که سطح کیفی آن ها شهرت جهانی دارد و در زمره برترین دانشگاه های جهان قرار می گیرند.

از جمله دانشگاه تورنتو، بریتیش کلمبیا و مونترال در این دسته قرار دارند. با توجه به سطح کیفی بالای دانشگاه های کشور کانادا، استقبال فراوانی از سوی مهاجران برای مهاجرت از طریق تحصیل به کشور کانادا وجود دارد. برای دریافت ویزای دانشجویی کشور کانادا، سن متقاضی باید حداقل 18 سال باشد.

همچنین تسلط و مهارت کافی به زبان انگلیسی، شانس فرد برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا را بسیار بالاتر می برد. یکی دیگر از موارد مهمی که می تواند اثر مثبتی در موفقیت فرد برای دریافت ویزای دانشجویی داشته باشد، کسب نمره های بالا در تمامی دروس تخصصی آخرین مقطع تحصیلی می باشد.

·         مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری:

کانادا یکی از بهترین و مطمئن ترین کشورهایی است که سرمایه گذاری در آن بازدهی مطلوبی را برای افراد به ارمغان خواهد آورد. کشور کانادا برای کسانی که به منظور سرمایه گذاری قصد مهاجرت به این کشو را دارند، طرح های تشویقی بسیار خوبی در نظر گرفته است.

طیف وسیعی از سرمایه گذاری ها با بازدهی متفاوت وجود دارد که می توان در کشور کانادا صورت پذیرد. به دلیل گستردگی و تنوع بالای انواع سرمایه گذاری در کشور کانادا، انتخاب زمینه سرمایه گذاری که بهترین نتیجه را برای فرد در بر داشته باشد مسئله بسیار مهمی است. شرکت مهاجرتی پارس رادین بی تردید یکی از باتجربه ترین شرکت های مهاجرتی در زمینه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری می باشد.

میزان تورم به عنوان یکی از شاخص های اصلی ثبات اقتصادی همواره در کشور کانادا حتی نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته پایین تر است، به همین دلیل سرمایه گذاری در کشور کانادا به دلیل تورم پایین آن قابل توجیه است. مسئله دیگری که باعث جذابیت سرمایه گذاری در کشور کانادا شده است، وجود امکانات رفاهی و شغلی بسیار مطلوب است.

شما زمانی که بخواهید بیزینس و شغل مورد نظر خود را در این کشور با سرمایه خود پیاده سازی کنید، روند راه اندازی کسب و کار برای شما تسهیل می گردد و حتی امتیازهایی نیز برای شما در نظر گرفته می شود.

زمانی که شما بخواهید از طریق سرمایه گذاری به کشور کانادا مهاجرت کنید، می توانید اعضای خانواده خود را نیز به همراه داشته باشید و دغدغه ای از بابت دور بودن از اعضای خانواده خود نداشته باشید. کانادا دارای یک اقتصاد بسیار پیشرفته  و رو به جلو می باشد. نظم اقتصادی در کشور کانادا مثال زدنی و کم نظیر است.

اقتصاد کشور کانادا بسیار پویا و فعال می باشد و خطر رکود، آن را تهدید نمی کند. پر واضح است که سرمایه گذاری در یک اقتصاد رو به پیشرفت و منظم، بازدهی مطلوبی را نصیب اشخاص سرمایه گذار می کند. بنابراین امنیت سرمایه گذاری در کشور کانادا تقریبا منحصر به فرد و عالی می باشد.

شخصی که قصد مهاجرت به کشور کانادا از طریق سرمایه گذاری دارد، هیچ نیازی به داشتن تحصیلات عالیه نداشته و مدرک تحصیلی مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا به شیوه سرمایه گذاری، دیپلم می باشد. یکی دیگر از شاخص های پویایی اقتصاد، پایین بودن نرخ بیکاری است. کشور کانادا از نظر پایین بودن نرخ بیکاری در ردیف کشورهای برتر دنیا می باشد.

از جمله امتیازاتی که کشور کانادا برای کسانی  که از طریق سرمایه گذاری به این کشور وارد شده اند در نظر گرفته شده است، امکان دریافت اقامت دائم کانادا و اخذ شهروندی کشور کانادا برای این افراد می باشد. در کشور کانادا، برای حمایت از کسب و کارهای نوپا و سرمایه گذاری هایی که در این کشور صورت می پذیرد، میزان مالیات معقولانه و متناسبی در نظر می گیرند تا این گونه کسب و کارها بتوانند پر رونق تر باشند و بیشتر پیشرفت نمایند.

از آن جایی که کشور کانادا یک کشور مهاجرپذیر است، به همین دلیل انواع مختلف فرهنگ ها در این کشور با آسودگی خاطر و فراغ بال زندگی می کنند. پذیرش فرهنگ های مختلف و نبود تعصبات قومیتی و نژادی در کشور کانادا باعث ایجاد احساس آرامش در مهاجران و در نتیجه رونق کسب و کار آنان می گردد.

·         مهاجرت به کانادا از طریق جاب آفر:

بدون تردید یکی از امن ترین و مطمئن ترین روش های مهاجرت به کشور کانادا، مهاجرت از طریق برنامه جاب آفر می باشد. در این نوع مهاجرت، شما یک پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرما از کشور کانادا دریافت می کنید و بر اساس آن، اقدام به مهاجرت به کشور کانادا می نمائید.

اولین و مهمترین مسئله ای که در این نوع مهاجرت باید مد نظر قرار گیرد، معتبر بودن پیشنهاد کاری است که از طرف کارفرما برای فرد ارسال می گردد. اولین ویژگی یک پیشنهاد کاری معتبر، تمام وقت بودن آن است. بر اساس پیشنهاد کاری که شما دریافت می کنید، شما می توانید اقدام به دریافت ویزای کار و اقامت دائم کشور کانادا اقدام نمائید.

باید توجه داشت که یکی از مزایای مهاجرت از طریق پیشنهاد شغلی این می باشد که شما این امکان را دارید که آن را به اقامت دائم کانادا تبدیل کنید. البته یکی از پیش شرط های صدور ویزای کار موقت برای افراد، داشتن تسلط کافی بر زبان انگلیسی یا فرانسوی می باشد. البته مهاجرت از طریق پیشنهاد شغلی با وجود مزایای زیادی که دارد، چالش ها و موانع خاص خود را هم دارد.

قوانین سختگیرانه ای در مورد مهاجرت به کانادا از طریق پیشنهاد کاری از سوی دولت کانادا در نظر گرفته شده است. از جمله موارد دیگری که در برنامه مهاجرت از طریق ویزای کار مورد ارزیابی قرار می گیرد، سوابق کاری، وضعیت تاهل و شرایط سنی افراد می باشد.

·         مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج:

یکی دیگر از راه های مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کانادایی می باشد. البته این روش مهاجرت بر خلاف ظاهر آن، چندان هم آسان نمی باشد. در سال های اخیر، قوانین جدید و بسیار سختگیرانه ای در مورد این نوع مهاجرت به کانادا در نظر گرفته شده است.

·         مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند در آن کشور:

این نوع مهاجرت نیز در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. البته این نوع مهاجرت در ایران عمدتا توسط افراد معروف و در اصطلاح سلبریتی ها صورت می پذیرد. افرادی که فرزندان خود را در کانادا به دنیا بیاورند، می توانند سیتیزن کانادا شوند.

اگر فردی فرزند خود را در خاک کانادا به دنیا بیاورد، پدر و مادر فرزند نیز می توانند تابعیت کشور کانادا را دریافت کنند و به عنوان شهروند این کشور لحاظ می گردند. البته والدین کودک برای اخذ تابعیت کانادا باید تا 18 سالگی وی صبر کنند. سپس فرزند می تواند برای اقامت پدر و مادر خود از طریق اسپانسر شیپ اقدام نماید.

همان گونه که پیشتر نیز عنوان گردید، یکی از عوامل جذابیت کانادا به عنوان یک کشور مهاجر پذیر، تنوع روش های مهاجرتی به این کشور می باشد. بنابراین هر فردی با در نظر گرفتن شرایط خاص خود می تواند با استفاده از یکی از این روش ها اقدام به مهاجرت به کشور کانادا نماید.

راهنمای کامل قوانین مهاجرت به کانادا در سال 2022

مطلب پیشِ رو، راهنمای کامل مهاجرت به کانادا در سال 2022 است که با استفاده از دقیق‌ترین و جدیدترین اطلاعات و آمار مهاجرتی و از منابع موثق و معتبر تهیه شده است.

کانادا یکی از کشورهای توسعه‌یافته و مهاجرپذیر است که تقریباً 22 درصد جمعیت آن را مهاجران تشکیل می‌دهند. سوال‌های زیادی در خصوص مهاجرت به کانادا، روش‌ها و شرایط اخذ اقامت کانادا در ذهن کاربران وجود دارد. در این مطلب قصد داریم صفر تا صد مهاجرت به کانادا را بررسی کنیم. قبل از شروعِ بحث مهاجرت، اگر تمایل دارید درباره کشور کانادا اطلاعات بیشتری بدانید، مطلب درباره کانادا را مطالعه کنید. ابتدا با مهم‌ترین روش های مهاجرت به کانادا آشنا می‌شویم. در ادامه هم شرایط مهاجرت به کانادا، هزینه‌‌های آن، امتیازبندی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کانادا را بررسی می‌کنیم.

راه های مهاجرت به کانادا کدامند؟

یکی از مهم‌ترین سوالات کاربران در خصوص مهاجرت به کانادا، روش‌های مهاجرت به این کشور است. راه های مهاجرت به کانادا متنوع است و این کشور مهاجران را از لاین‌ها و روش‌های مختلفی پذیرش می‌کند. از مهاجرت کاری گرفته تا سرمایه‌گذاری و مهاجرت تحصیلی، با توجه به هدف و شرایطی که دارید، امکان مهاجرت به کانادا برای شما وجود دارد. افراد مختلف با توانایی، مهارت، سرمایه و شرایط متفاوت می‌توانند با استفاده از یکی از این روش‌ها به کانادا مهاجرت کنند. در ادامه مهم‌ترین روش‌های اخذ اقامت کانادا و مهاجرت به این کشور را بررسی می‌کنیم.

  • مهاجرت به کانادا از طریق کار

کانادا با کمبود نیروی کار مواجه است. به‌همین‌دلیل بخش زیادی از نیروی کار مورد نیاز خود را از طریق مهاجران تامین می‌کند. یکی از ویژگی‌های مهاجرت به کانادا از طریق کار، امکان دریافت اقامت دائم این کشور است. همین موضوع باعث شده تا مهاجرت کاری، یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرت به کانادا شود.

برنامه‌های متنوعی مانند جاب آفر، اسکیل ترید (Skilled Trade)، اسکیل ورکر (Skilled Worker)، خود اشتغالی کانادا (Self-Employed)، برنامه‌های استانی و … برای مهاجرت کاری به کانادا وجود دارد. بنابراین، افراد با شرایط مختلف می‌توانند با توجه به وضعیت و شرایط خود از طریق یکی از این روش‌ها به کانادا مهاجرت کنند.

معمولا اولین قدم در مهاجرت کاری به کانادا، بررسی طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (ناک NOC) و لیست مشاغل مورد نیاز کانادا است.

  • مهاجرت تحصیلی به کانادا

تحصیل در کانادا نه تنها فرصتی برای دریافت اقامت دائم این کشور، بلکه راهی برای تحصیل در بهترین سطح آموزش است. ویزاهای مختلفی برای تحصیل در کانادا صادر می‌شود که با توجه به شرایط‌تان می‌توانید با استفاده از آن‌ها به کانادا مهاجرت کنید. یکی از این روش‌های تحصیلی، کوآپ کانادا (Co-op) است که به کمک آن می‌توانید در کانادا تحصیل کرده و همزمان کار کنید.

از مزایای تحصیل در کانادا؛ امکان اخذ بورسیه تحصیلی و امکان تحصیل به 2 زبان فرانسه و انگلیسی است. از جمله مهم‌ترین شرایط تحصیل در کانادا می‌توان به این موارد اشاره کرد:

شرایط تحصیل در کانادا

سن           بهتر است زیر 45 سال باشد

تمکن مالی               حداقل 833 دلار کانادا در ماه و 10 هزار دلار در سال

گپ تحصیلی*         زیر 5 سال و قابل توجیه

نامه پذیرش از دانشگاه یا کالج                الزامی

مدرک زبان             دانشگاه تعیین می‌کند

* به فاصله زمانی بین دو دوره تحصیلی یا فاصله اخذ آخرین مدرک تحصیلی تا زمان اقدام برای مهاجرت گپ تحصیلی Study Gap می‌گویند.

  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری

روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در کانادا وجود دارد: کارآفرینی، استارتاپ، سرمایه‌گذاری استانی و خرید بیزینس. با توجه به میزان سرمایه و شرایطی که دارید، می‌توانید یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری را انتخاب کرده و اقامت کانادا از طریق سرمایه‌گذاری را بگیرید.

هر کدام از روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا شرایط و قوانین خود را دارد. بعضی ایالت های کانادا هم شرایط خاص خود را برای پذیرش مهاجران از طریق کار و سرمایه‌گذاری دارند. به‌همین‌دلیل یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا، سرمایه‌گذاری استانی است.

  • سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق استارتاپ

یکی از ویژگی‌های خوب این روش، امکان دریافت اقامت دائم کانادا است. این اقامت برای فرد متقاضی و خانواده او صادر می‌شود. 3 شرط کلی برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد:

  • ثابت کنید کسب‌وکار موفقی دارید و یک طرح تجاری (Business Plan) مبتکرانه داشته باشید.
  • طرح تجاری شما بتواند برای شهروندان کانادایی شغل ایجاد کند.
  • طرح تجاری شما بتواند در مقیاس جهانی رقابت کند.

از جمله شرایط دیگر استارتاپ کانادا این موارد است:

مهم‌ترین شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا

مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی            CLB 5 در تمامی مهارت‌ها

اخذ نامه حمایتی طرح تجاری و کسب‌وکار            از یکی از سرمایه‌گذاران مورد تایید کانادا:

ریسک‌پذیرها (Venture Capitals)، آنجل‌ها (Angel Investors) و انکوباتورها (Incubators)

تمکن مالی               13 هزار تا 35 هزار دلار با توجه به تعداد افراد خانواده

  • سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق ثبت شرکت

متقاضیان می‌توانند یکی از 4 نوع شرکت زیر را برای ثبت در کانادا انتخاب کنند:

  • شرکت خصوصی (Sole Proprietorship)
  • شرکت مشارکتی (Partnership)
  • شرکت سهامی (Corporation)
  • شرکت تعاونی (Cooperative)
دکمه بازگشت به بالا