معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی رئیس جمهور از حضور هیاتی از شرکت های دانش بنیان و نمایندگان صندوق در سوریه برای تأمین فناوری تولید خبر داد.
به گزارش سلام آنلاین دکتر سیاوش ملکی فر امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین دبیرخانه ، هیئت مدیره ، نظریه ، انتقاد و بحث و صندوق نوآوری و شکوفایی ، با بیان اینکه این صندوق از قانونی برای حمایت از شرکت مستقر در دانش اضافه شده: بر اساس دانش ، آنها را تشویق کرد. این مشوقها بر اساس دانش مورد تأیید معاون علمی رئیس جمهور به شرکتهای ذیصلاح اعطا می شود.
با تأکید بر اینکه اکنون شرکت های دانش بنیان به 6000 شرکت رسیده اند. وی گفت: “این شرکت ها ظرفیت قابل توجهی برای تولید محصولات در مناطقی از نفت و گاز گرفته تا بهداشت ، هوا فضا ، حمل و نقل و کشاورزی دارند.”
آقای ملکی فر با اشاره به اینکه برخی از این شرکتها به پتانسیل صادراتی رسیده اند ، خاطرنشان کرد: هیاتی متشکل از 30 شرکت و نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی در سوریه برای به نمایش گذاشتن محصولات فن آوری به ویژه در بخش ساخت و ساز در سوریه حضور داشتند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه کشور نیاز به توضیح و نقد حوزه نوآوری دارد ، خاطرنشان کرد: کرسی های نظری که به ویژه با مشارکت دانشمندان ساخته شده است ، توانایی نقد این حوزه را دارند. .
به گزارش سلام آنلاین ، مراسم امضای تفاهم نامه مشترک بین دبیرخانه ، هیئت مدافعان نظریه ، انتقاد و بحث و صندوق نوآوری و شکوفایی تقریباً عصر امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
این تفاهم نامه همکاری در زمینه عقب نگه داشتن صندلی ها و برنامه های افزودنی مربوط به فن آوری های نوآورانه و اکوسیستم های کشور و کمک به تجارت پروژه های جدید در زمینه های علوم انسانی و آموزش های دینی است.
انتهای پیام