یکی از اعضای کمیته عمران شورای اسلامی گفت: آمارها از وجود حدود 2 میلیون و 400 هزار واحد مسکونی در کشور نشان می دهد که قانون مالیات بر خانه های خالی آنطور که باید اجرا نمی شود.
منصور آرامی در گفت وگو با سلام آنلاین، با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی که دارای سامانه جامع اطلاعاتی است، مسئولیت اجرای قانون را برعهده دارد، اظهار کرد: این وزارتخانه در حال اجرا است. توسط کنگره. سازمان امور مالیاتی نیز وظیفه اخذ مالیات از خانه های خالی را بر عهده دارد، اما اکنون این قانون به طور کامل اجرا نمی شود.
بخش مهمی از یک خانه خالی در تهران
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 2 میلیون و 400 هزار شغل در کشور وجود دارد، گفت: بیشتر این پست ها در تهران به ویژه در شمال شهر مستقر هستند. البته به نظر من اجرای این قانون نمی تواند روی تعادل قیمت مسکن تاثیر بگذارد اما این قانون است. هرکس خانه ای می سازد 5-10 سال آن را خالی نگذارد بلکه اجاره کند یا بفروشد.
حتی سوپرمارکت روستا مالیات می پردازد، اما …
نماینده مردم بندرعباس در شورای اسلامی با بیان اینکه قانون مالیات بر خانه های خالی ابزاری است که می تواند توقعات را در این بازار مهار کند، تصریح کرد: نباید تنها از نظر نگهداری خانه ساخت و یا خرید کرد. ارزش پول است، اما باید مالیات پرداخت. الان یک سوپرمارکت در روستا هم مالیات می دهد اما فردی که 100 خانه خالی در منطقه یک تهران دارد و آنقدر پس انداز می کند تا ارزش آنها در عرض 5 سال چندین برابر شود، مالیات نده. همانطور که خرید و فروش هر کالایی مشمول مالیات است، موجودی آن نیز مشمول مالیات است. ما برای ساخت خانه مشکلی نداریم، اما کسانی که خانه های خود را برای اهداف تجاری خالی می گذارند باید مالیات بدهند.
وی گفت: نگاه ما باید به اجرای قانون باشد. از طرفی تاکید ما باید روی ساخت و ساز مسکن باشد. اینکه می گویند مردم خانه نمی سازند درست نیست. در عوض باید خانه بسازند و به بازار عرضه کنند. اگر خالی بگذارند باید طبق ضریب مندرج در قانون مالیات بپردازند. کالاها و خدمات در همه کشورها مشمول مالیات هستند.
مهندس آرامی در پایان گفت: وزارت راه و شهرسازی باید برای تقویت سیستم جمع آوری اطلاعات و شناسایی پست های خالی اقدامات جدی انجام دهد و سازمان امور مالیاتی نیز سازوکار قانونی اخذ مالیات از مالکان را راه اندازی کند.موجود. گرفته شد
انتهای پیام/