متخصصان اپیدمیولوژی هنوز هم این واکسن را م mostثرترین راه برای کنترل کووید 19 می دانند ، اما گفتند: “متأسفانه ما واکسنی نداریم که به اندازه کافی موثر باشد. با وجود موج پنجم و بحران اخیر ، ما نمی توانیم آن را با واکسن کنترل کنیم. زیرا حداقل سه هفته پس از واکسیناسیون دوم انتظار واکسیناسیون خوب را داریم و سپس موج برطرف می شود.
در مصاحبه با سلام آنلاین دکتر مسعود یونسیان وی در مورد وضعیت مرحله پنجم بیماری در کشور گفت: “اولین مشکل این است که ما نمی خواهیم با اصطلاحات فنی بازی کنیم و بگوییم روند صعودی بیماری در کشور موج است یا نه. اوج و … واقعیت این است که تعداد موارد بیماری ما در ماه مه به سرعت افزایش یافت ، سپس به سرعت کاهش یافت ، و اکنون ، متأسفانه ، کاهش روند بیماری متوقف شده و افزایش یافته است. اکنون می خواهیم نام این پیک را یک موج یا یک قله کوه بگذاریم … ما با این کلمه کاری نداریم.
افزایش سریع موارد عروقی در برخی استانها
نرخ عفونت در سیبری و بلوچستان بیش از ظرفیت سیستم مراقبت های بهداشتی است
وی افزود: “آنچه مشخص است این است كه تعداد موارد جدید به سرعت در برخی از استان ها در حال رشد است و به سایر استان ها نیز سرایت می كند.” بنابراین ما با یک بحران روبرو هستیم و آنچه ما آن را می خوانیم بحث زیادی ندارد. از آنجا که ما با نام ارتباط نداریم ، اما با این پدیده که تعداد بیماران تازه تشخیص داده شده به سرعت در حال رشد است. در برخی از استانها مانند سیستان و بلوچستان ظرفیت سیستم بهداشتی درمانی بیش از حد است و در سایر استانها خطرات و نگرانی هایی وجود دارد.
وی گفت: “نکته دوم این است که آیا غلبه ما در این استان ها ویروس دلتا است؟” لازم به ذکر است که اهمیت گفتن اینکه آیا استرس عمومی در بعضی از مناطق کشور در جامعه ما یک دلتا است فقط در صورت شیوع بیشتر جهش های ویروسی است. در جوامع بسیار واکسینه شده ، نگرانی دیگری وجود دارد و اگر مشکل در دلتا باشد ، ممکن است در برابر واکسنهایی که واکسینه کرده اند ، مقاوم باشد. اکنون در جامعه ما متأسفانه کمتر از 10 درصد افراد واکسینه شده اند ، این نگرانی وجود ندارد.. بنابراین تنها نگرانی ما برای فشار دلتا این است که این گونه ها بسیار متفاوت هستند. اکنون شاهد هستیم که میزان شیوع افزایش یافته و میزان عفونت نیز افزایش یافته است ، بحث در مورد غالب بودن ویروس در دلتا و آلفا و بتا در سایر استان ها غیر منطقی است.
بحران موارد جدیدی را مطرح می کند
وی گفت: “ما نباید با حرف مردم بازی كنیم.” ما پدیده ای داریم به نام بحران ظهور موارد جدید. اکنون می تواند ناشی از شیوع ویروس به دلیل ورود ویروس Doble (هند) یا ویروس ژنتیکی دیگر یا عواملی در کشور ما باشد که پروتکل ها و اقدامات بهداشتی را کاهش داده و مردم از آن پیروی نمی کنند یا ممکن است باعث شود واحد بازرسی به خوبی بر اجرای دستورالعمل ها نظارت نکرده است. و غیره. بنابراین ، ما باید به این موضوع ساده تر و واضح تر نگاه کنیم. بر این اساس ، دو واقعیت وجود دارد. یکی این است که روند نزولی پرونده های کاهش سریع در برخی از استان ها متوقف شده و افزایش یافته است ، و دوم اینکه این مشکل در حال رشد است و از یک استان به استان دیگر منتقل می شود و کل کشور را تحت تأثیر قرار می دهد. بنابراین صرف نظر از نام و شرایط متأسفانه ، ما با بحرانی روبرو هستیم که مانند بحران قبلی که چهار مرحله را پشت سر گذاشتیم ، می تواند منجر به افزایش بیمارستان ها ، ازدحام جمعیت ، افزایش مرگ و میرها و … شود.
کل سیستم را در برابر تاج وصل کنید
این زمان مقصر نیست
یوننان گفت: “من فکر می کنم مهمترین مسئله برای مقابله با این مسئله این است که همه آژانس ها باید مسئولیت پذیری خود را بپذیرند.” این مسئولیت نباید به مردم یا وزارت بهداشت واگذار شود ، بلکه هر نهادی با توجه به اختیارات خود ، وظایفی را بر عهده دارد که ستاد ملی و استانی باید برای این ارگان ها توضیح دهد و آنها نیز باید آنها را دنبال کنند. اکنون این دستگاه می تواند یک نهاد فرهنگی باشد که می خواهد درباره تئاترها تصمیم بگیرد. و غیره. این می تواند ارتش و پلیس و پلیس باشد که می خواهد سفر با وسایل نقلیه عمومی و خصوصی را ردیابی کند و این می تواند وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش و … و در نهایت وزارت بهداشت باشد. بنابراین ، برای حل این مشکل باید کل سیستم درگیر شود. این درست نیست که بگوییم فقط مردم یا وزارت بهداشت باید کاری را انجام دهند که آنها نکرده اند و اکنون زمان یافتن مقصر نیست. خانه ای در آتش سوخت و ما باید آن را بیرون بکشیم و اکنون وقت آن نیست که بگوییم مقصر کیست.
وی افزود: “در حال حاضر ، باید یک مدیریت و رهبری واحد وجود داشته باشد که همان رهبری موثر و کلیه ارگانهای کشور باشد که باید از آن پیروی کنند.” این تنها راه مقابله با آن است. هنگامی که ما به درستی به این موضوع پرداخته و آن را مدیریت کردیم ، وقت آن است که شناسایی کنیم که چه کسی باعث ایجاد این وضعیت شده و برای جلوگیری از بحران های آینده درسهایی را فرا بگیریم.
چرا ثبات صدها مرگ در موج چهارم
وی در مورد تثبیت مرگ و میر سه رقمی تاج در موج چهارم تاج در کشور گفت: یکی از دلایل اصلی سقوط نکردن نرخ مرگ و میر چهارم به همان آماری که موج قبلی داشت بلافاصله بعد از چهارم بود موج کمرنگ شد ، با مشکل جدید موج پنجم مواجه شدیم. میزان مرگ و میر در هفته پس از آلودگی متفاوت است. این به این معنی است که وقتی میزان بروز افزایش می یابد ، چند هفته طول می کشد تا میزان مرگ و میر افزایش یابد و هنگامی که میزان بروز کاهش می یابد ، چندین هفته طول می کشد تا میزان مرگ و میر کاهش یابد. اکنون در موج چهارم بیماری ما رو به زوال است ، اما قبل از اینکه به یک نقطه پایین برسد ، روند بیماری دوباره رشد می کند و هیچ فاصله ای بین دو موج وجود ندارد. در برخی از امواج می بینیم که بین کاهش موج قبلی و آغاز موج بعدی چندین ماه فاصله وجود دارد. این فاصله ماهها باعث می شود برخی از افراد در بیمارستان بستری شوند و متأسفانه احساس کنند و برخی از آنها پیدا شده و مرخص می شوند تا زمانی که به حالت تعادل جدیدی برسیم ، همان چیزی است که ما آن را مرگ دو برابر می نامیم. به طور کلی ، ما با رسیدن بحران بعدی به تعادل نرسیده ایم.
تفاوت امواج تاج 4 و 5
یونیس در مورد تفاوت بین پنج بیماری برتر Covid 19 و چهارمین نقطه بالایی از بیماری در این کشور گفت: “اگر بپذیریم که حداقل در برخی از مناطق کشور ، استرس و واریانس هند بر ویژگی های هند غلبه کرده است نوع آن مسری تر است ، اما در مورد نحوه تغییر جمعیت هند یا عواقب جدی تر ، هیچ مدرکی نداریم. بنابراین از آنجا که ویروس ها روش انتقال یکسانی دارند و تأثیرات یکسانی را ایجاد می کنند ، وضعیت همان است. با این حال ، یک اختلاف وجود دارد و آن این است که وقتی ویروس مسری تر است ، ما باید اقدامات قویتری برای کنترل آن انجام دهیم. وقتی اپیدمی به طور متوسط سه نفر آلوده است ، اقدامات کنترلی خاصی داریم. اکنون گفته شده است که با این ویروس ، به طور متوسط شش تا هشت نفر می توانند آلوده شوند ، دو تا 2.5 برابر ویروس قبلی. بر این اساس ، اگر اقدامات نظارتی ما دو تا 2.5 برابر بیشتر از قبل تنظیم شود ، به همان وضعیت قبلی خواهیم رسید.
وی گفت: “در حقیقت ، از آنجا که درصد افرادی که قبلاً به این بیماری آلوده شده اند و از ایمنی برخوردار هستند در مقایسه با موج اول و دوم افزایش یافته است ، امیدواریم شدت امواج را نداشته باشیم.” نه قبلا. ” بنابراین دو عامل مخالف وجود دارد. یکی افزایش میزان شیوع دلتا که منجر به افزایش نرخ می شود و دوم افزایش درصد افرادی که به دلیل عفونت قبلی واکسینه شده اند یا درصد کمی واکسینه شده اند که می تواند باعث کاهش شدت این بیماری ، اما ما نمی دانیم نتیجه این دو عامل مخالف چیست؟
علائم و مشخصات دلتا دلتا
آیا دلتا بیشتر مسری است؟
یونس درباره علائم و مشخصات ویروس دلتا صحبت می کند یکی از رایج ترین علائم بیماری کرونا ویروس قلب ، کاهش حس بویایی و چشایی است که امروزه کمتر مشاهده می شود. نکته مهم این است که آسیب شناسی ویروس ژنتیکی هند کمتر یا بیشتر از موج قبلی است. هیچ مدرک علمی معتبری در این زمینه منتشر نشده است. این واقعیت که همکار ما نتایج مشاهدات بدون بررسی خود را گزارش کرده است ، شواهد علمی نامیده نمی شود. شواهد علمی یک مطالعه کنترل شده است که در مقالات منتشر شده ارزیابی و قضاوت می شود و می توان به آن استناد کرد ، اما علائم ویروس دلتا ممکن است متفاوت باشد یا نباشد.
آیا واکسن کرونا بی اثر است؟
متخصص بیماری های اپیدمی گفت: “لازم به ذکر است که این واکسن در برابر جهش های ویروسی موثر نیست.” ثابت شده است که دو جهش ویروس کرونا ، یکی از آنها در آفریقای جنوبی و دیگری جهش یافت شده در هند موسوم به انواع بتا و دلتا ، نسبت به مصونیت قبلی (یعنی مقاومت بیشتری در برابر مصونیت از عفونت دارند. یا مصونیت از واکسیناسیون. با این حال ، فقط این جهش ها مقاومت بیشتری دارند ، منطقی نیست. این واکسن م notثر نیست ، زیرا هیچ واکسنی 100٪ م effectiveثر یا 100٪ بی اثر نیست.
یونس ادامه داد: در گذشته ، اگر اعلام کنیم که یک دوز واکسن نیز ایمنی قابل توجهی ایجاد می کند و سطح دوم حفظ ثبات و افزایش ماندگاری این ایمنی است ، اما در مورد این تغییرات جدید ، می گوییم هر دو دو باید تزریق شود تا ایمنی قابل توجهی ایجاد شود و حتی پس از هر دو تزریق ، مصونیتی که در ویروس قبلی انتظار داشتیم در نسخه جدید نمی تواند به سطح مصونیت برسد. بنابراین ما به سطح ایمنی نمی رسیم ، نه اینکه واکسن عوارض جانبی نداشته باشد. در همان زمان ، خوشبختانه ، همه واکسن ها در انواع ویروس محافظت خوبی (در حدود 90٪) در برابر اشکال شدید بیماری ، یعنی مواردی که منجر به بستری شدن در بیمارستان و مرگ می شود ، فراهم می کنند.
بحران قله 5 با واکسن قابل کنترل نیست زیرا because
وی گفت: در حال حاضر 19 واکسن همچنان م theثرترین راه برای کنترل Quid هستند. متأسفانه ما واکسنی نداریم که به اندازه کافی موثر باشد. اگرچه موج پنجم و بحران اخیر داریم ، اما با واکسن نمی توانیم آن را کنترل کنیم. زیرا حداقل سه هفته پس از واکسیناسیون دوم انتظار واکسیناسیون خوب را داریم و سپس موج برطرف می شود. بنابراین راه حل نهایی و اساسی واکسن باقی مانده است. حال اگر من می توانم از بین واکسن ها یکی را انتخاب کنم ، باید واکسنی را انتخاب کنیم که کارآمدتر ، ارزان تر باشد ، حمل و نگهداری آن راحت تر باشد. و غیره. اما وقتی قدرت انتخاب نداریم ، باید اولین واکسن را داشته باشیم ، واکسن موثری که از واکسن های موجود و تایید شده می گیریم ، تولید و تزریق واکسن های بیشتر است.
احتمال عود بیماری قلبی
افرادی که آلوده یا واکسینه شده اند نیز باید از این پروتکل پیروی کنند.
با این حال ، اپیدمیولوژیست ها می گویند ، هم کسانی که سابقه بیماری کرونا ویروس قلب دارند و هم کسانی که واکسینه شده اند هنوز باید پروتکل بهداشتی را دنبال کنند. وی گفت: “به دلیل احتمال عفونت مجدد.” تا زمانی که اکثر افراد واکسینه نشوند ، هیچ تضمینی برای مصونیت کامل برای کسانی که واکسینه شده اند یا قبلاً آلوده شده اند وجود ندارد.. زیرا وقتی شخصی واکسینه می شود ، اما همه کسانی که در تماس با او هستند احتمال آلودگی دارند زیرا واکسن 100٪ ایمن نیست ، اگر در معرض دوزهای بالا قرار گیرد واکسن دیگر اثر محافظتی نخواهد داشت. در حالی که وقتی اکثریت جمعیت ، یا حدود 70 تا 80 درصد یا بیشتر ، واکسینه شوند یا از عفونت های قبلی مصون باشند ، در این صورت می توانیم مانند سایر کشورها فعالیت های عادی خود را به حالت اولیه برگردانیم. بسیاری از پروتکل ها برگشت داده می شوند ، هم کسانی که واکسینه شده اند و هم کسانی که واکسینه نشده اند نباید احساس امنیت کنند.
کودکان دلتا کرونا
وی درباره وضعیت کودکان مبتلا به بیماری عروق مغزی گفت: در امواج قبلی اعلام شد که کودکان مبتلا به بیماری کرونا ویروس قلب معمولاً یک فرم بدون علامت یا بدون علامت دارند. در حال حاضر هیچ مدرک منتشر شده ای مبنی بر کم و بیش آلودگی کودکان وجود ندارد. آنچه اتفاق افتاده این است که بسیاری از افراد مسن ما در گذشته به این بیماری مبتلا شده اند که بیشتر در معرض بیماری و شدت بیماری قرار دارند و در نتیجه ، وقتی ویروس جدیدی به آن وارد می شود ، کودکان را آلوده می کند زیرا هنوز هم کمتر مسری است و او پذیراتر است. من جرات نمی کنم در این مورد اظهار نظر کنم ، زیرا ما هنوز اطلاعات کافی نداریم.
یونسیان تأکید کرد: “لازم به ذکر است که در زمینه اپیدمی های کرونا ، هنگامی که اطلاعات ناقص است ، پاسخ صحیح به بسیاری از س “الات” من نمی دانم “تأکید کرد. انتظار نداشته باشید که مردم پاسخ همه س questionsالات مربوط به ویروس را بدانند ، و کسانی که چنین ادعاهایی را انجام می دهند در یک جهل هستند. بسیاری از س laterالات بعداً مورد بررسی قرار می گیرند. در مورد وقوع چندین کودک در حال انتقال ، ما منتظر نتایج هستیم مطالعات انجام شده در کشور ما یا سایر کشورها در این بخش ، بنابراین می توانیم در مورد آن به طور مفصل اظهار نظر کنیم. اگرچه کودکان به بیماری قلبی مبتلا هستند ، شدت بیماری بسیار کمتر از بزرگسالان است و این در همه انواع اتفاق می افتد.
انتهای پیام