گیلان در گفتگو با خبرنگار آنلاین، هادی بابایی، موقعیت خوبی در کشور برای تولید و عرضه محصولات دامی دارد.
وی از بازرسی از ذبح بیش از یک هزار و 300 دام در روز عید قربان خبر داد و افزود: در عید قربان امسال یک هزار و 331 لاشه توسط معاونت بهداشتی و مذهبی استان گیلان مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته مدیرکل دامپزشکی گیلان، در طرح پایش و پایش سلامت ویژه عید سعید قربان، معاینات قبل و بعد از کشتار در 22 گروه ثابت و اکیپ سیار انجام شد که 25 تیم در استان توسط دامپزشکی انجام شد. بخش
بابا یی با تاکید بر لزوم نظارت بر اجرای احشام و گوشت دامداران با رعایت موازین بهداشتی افزود: بازرسان و کارشناسان اداره اداری و دامپزشکی در قالب 20 دامپزشک و 22 بازرس گوشت مردم کمی زودتر حضور خواهند داشت. . سایت های عرضه دام برای نظارت بر کشتار شناسایی شده است.3134 دام و 1331 اسکلت بازرسی شده است.
وی گفت: در مجموع 117 کیلوگرم گوشت و 349 عضو خوراکی به دلیل عفونت یا بیماری ضبط و معدوم شد.