زاکانی: ۱۴۰۳، سال نوسازی بافت فرسوده است

زاکانی: ۱۴۰۳، سال نوسازی بافت فرسوده است

شهردار تهران به تشریح فعالیت های مدیریت شهری در سال 1402 پرداخت و سال 1403 را سال ترمیم بافت های آسیب دیده عنوان کرد.

به گزارش سلام آنلاین. علیرضا زاکانی شهردار تهران به تشریح فعالیت‌های مدیریت شهری پایتخت در یک سال گذشته پرداخت و گفت: تا یکصدمین رویداد «امید و سربلندی» حدود 178 هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های پایتخت هزینه کرده‌ایم و در مجموع می‌توانیم 861 پروژه را افتتاح کنیم. در واقع 84 درصد از این پروژه ها در دوره مدیریت شهری فعلی آغاز و تکمیل شده است.

61 درصد پروژه های تهران مربوط به میدان انقلاب است

وی با بیان اینکه 61 درصد این پروژه ها مربوط به محدوده جنوب تهران یا از میدان انقلاب به سمت پایین بوده است، خاطرنشان کرد: 39 درصد از این پروژه ها نیز مربوط به میدان انقلاب تا بالا بوده است. یعنی حجم پروژه ما در جنوب شهر دو برابر شمال شهر است. شمال شهر را فراموش نمی کنیم اما به جنوب شهر توجه ویژه ای داریم.

زاکانی گفت: مساحت تهران بیش از 70 هزار هکتار است. از این تعداد 14 هزار هکتار ناپایدار و 4 میلیون و 500 هزار هکتار کاهش یافته است که از این میزان به طور کلی 3 هزار هکتار است. بافت سایش دارای سه ویژگی است. کوچکی، ضعف و دست نیافتنی به سرعت.

انقلاب در تهران با تعمیر پارچه های شکسته

شهردار تهران با تاکید بر اینکه در سال 1402 تعداد بافت های آسیب دیده را بیش از دو برابر کرده ایم، گفت: این آمار بسیار جدی است و تلاش می کنیم بخشی از مشوق های بافت آسیب دیده را گسترش دهیم. از دولت افتخاری اگر این اتفاق بیفتد، انقلابی در تعمیر پارچه ناایمن شهر رخ خواهد داد.

وی تصریح کرد: از سال 1403 مجوزهای بیشتری برای تعمیر پارچه های آسیب دیده صادر شده است. در واقع امیدواریم روند آغاز شده در دو سال اخیر در سال آینده سرعت بیشتری بگیرد و میزان تخریب و تعمیر پارچه های آسیب دیده تهران افزایش یابد.

زاکانی گفت: باید بتوانیم تهران و بافت قدیم را با نگاه تاریخی اما با نیازهای امروزی مدرن کنیم، بنابراین اگر فردی برای دیدن تهران به پایتخت می رود به جاهایی مانند عودلاجان، امامزاده یحیی و بازار می رود. تهران 238 سال است که از زمان تبدیل شدن به پایتخت شمال-جنوب رشد کرده است و هرگز مدل کلان نداشته است که به ما اجازه دهد برای آنچه که هست رشد کنیم و خدمات کافی ارائه کنیم.

پایتخت نزدیک است پوست کنده شود.

شهردار تهران با تایید اینکه به مردم قول دادم تهران به تغییر نزدیک است و در جاده ای که طبق الگو توسعه می یابد قدم زدم، گفت: آخرین منطقه ای که در تهران ساخته شده 22 منطقه بوده است، اما این یک منطقه نیست. شخصی. یکی از کارهای ویژه ای که در نیمه دوم سال جاری انجام شده تامین تک تک جمعیت این منطقه است و منطقه 22 در پایان سال آینده چهره دیگری به خود می گیرد.

وی در جزئیات موضوع توضیح داد: در بودجه 22 منطقه و سایر مناطق اعتبار و امکان تغییر چهره شهر را پیش بینی کرده ایم اما در این حوزه به طور ویژه به دنبال زیرساخت ها هستیم.

کمک به معتادان؛ غیر معمول ترین فعالیت های شهرداری تهران

زاکانی در پاسخ به این سوال که چه پروژه هایی اجرا شد تا از بین مردم متمایز شود، گفت: اندازه های مختلفی را دنبال می کنیم. هفته گذشته پروژه ای راه اندازی شد که 9.5 کیلومتر به تونل مترو اضافه می کرد. یکی دیگر از پروژه هایی که در هفته پایانی اسفندماه انجام شد افتتاح چهار ایستگاه مترو بود. 254 کیلومتر مترو را تصاحب کرده ایم و در حال حاضر طی مسافت 303 کیلومتر در حال خدمت رسانی به مردم هستیم. همچنین در 30 ماه گذشته 17 ایستگاه به اضافه یک صرافی و یک ایستگاه برون شهری به این خط اضافه شده است و این روند ادامه خواهد داشت.

شهردار تهران با تایید آسیب دو خط جدید 8 و 10 در سال 1402 گفت: از اینجا خطوط 4، 6 و 7 را به پایان می رسانیم. اما مراقبت از افرادی که در بین همه فعالیت ها هیچ کس در جامعه ندارند، من را بیشتر از هر چیزی خوشحال می کرد. مثل یک معتاد به مواد مخدر. 30 ماه پیش در کمپ تهران حدود 8 هزار معتاد متجاهر بودند و پایتخت توانست 11 هزار معتاد متجاهر را در خود جای دهد. ما اکنون ظرفیت پذیرش بیش از 20000 معتاد متجاهر را داریم. طبق آمار هفته گذشته، 17000 نفر از این افراد برای ساختن شخصیت و مهارت های خود در اردوها حضور دارند.

«اگر از من بپرسید شیرین ترین چیز در 30 ماه گذشته چیست، باید بگویم که او معتاد به مواد مخدر است، به خود، زندگی و جامعه بازگرد. همین امر در مورد کودکانی که در خیابان کار می کنند نیز صدق می کند. در هفته آخر اسفند تعداد این کودکان بسیار کمتر بود.

ما به دنبال حمل و نقل عمومی راحت و مناسب هستیم.

زاکانی در خصوص تلاش برای مقابله با ترافیک و آلودگی هوا در پایتخت گفت: ما درگیر این معادله هستیم که 70 درصد تردد مردم با وسایل نقلیه عمومی و 30 درصد با وسایل نقلیه شخصی است. اما حمل و نقل عمومی راحت و رفاه.

در نهایت شهردار تهران موضوع آسفالت را در دوره ششم مدیریت شهری مطرح کرد و گفت: از سال 90 تا ابتدای این دوره، 550 هزار تن آسفالت در تهران ریخته شده اما تنها در سال 1402 یک میلیون. و 530 تن آسفالت ریخته شده در پایتخت تخریب شد.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا