تازه های کسب و کارعمومی

بهترین نوع یدک کش برای اتومبیل

دستگاه یدک کش بر خلاف چیزی که بیشتر مردم فکر می‌کنند کاربرد فراوانی داردند و بسیار مهم است. ولی به دلیل اینکه این وسیله بین مردم عمومیت ندارد کاربرد مهم و زیاد این وسیله به چشم نمی‌‌آید. دستگاه یدک کش وسیله ای برای جا به جایی خودرو ها در سایزها و وزن های گوناگون است.
حتما دیده اید که ماشین هایی دچار نقص فنی شده و کنار جاده و خیابان متوقف شده اند. در این مواقع یکی از بهترین راه ها برای حرکت خودرو و انتقال آن به تعمیرگاه، استفاده از دستگاه یدک کش است. یدک کش ها یکی از تجهیزات ترافیکی و ماشین آلات راهسازی هستند که با استفاده از تجهیزاتشان می توانند خودرو را بکسل کرده و با خود به مکان مورد نظر ببرند. از اهداف اصلی امداد خودرو مشهد ارائه خدمات سریع و با کیفیت است

قطعات سازنده دستگاه یدک کش

دستگاه ید کش دارای قطعات زیادی است که در ادامه این متن به بررسی چند مورد از مهمترین و کاربردی ترین آنها می‌پردازیم.

زنجیر تحت بار

این زنجیر های گالوانیزه شده که دارای گرید ۸۰ هستند با کیفیت بالا و تحت لیسانس کشور ژاپن تولید شده اند. زنجیر تحت بار دارای مقاومت بسیار بالایی می باشد چون باید توانایی حمل بار های بسیار سنگینی را داشته باشد.

کابل دستگاه یدک کش

کابل دستگاه یدک کش اهمیت زیادی دارد و باید مقاومت زیادی داشته باشند چون باید بتواند وزن های زیادی را جا به جا کند و آسیب نبیند. کابل یدک کش مهم ترین قطعه آن است که در ادامه متن بیشتر به آن می‌پردازیم. کابل دستگاه یدک کش باید در برابر ساییدگی و پوسیده شدن در سرما مقاومت زیادی داشته باشد به دلیل اینکه بیشتر تصادفات جاده ای در فصل زمستان اتفاق می‌افتد بنابراین این دستگاه ها باید بتوانند در زمستان هم به خوبی کار کنند. از ویژگی های دیگری که این کابل این دستگاه ها باید داشته باشند این است که انعطاف پذیری بالایی داشته باشند تا بتوانند تا حدودی ضربات وارد شده را بگیرد و به سرنشینان کمک کند تا راحت تر باشند.

اگر در ساختن یک دستگاه یدک کش کابلی با این یژگی ها ارائه شود حتما آن دستگاه از امن ترین و بهترین دستگاه ها خواهد بود که می‌توانیم برای جا به جایی خودرو های سنگین و گران قیمت از آن استفاده کرد.

عرضه کننده محصولات تجهیزات ترافیکی

درباره بیشتر بدانید.

ویژگی های دستگاه یدک کش

لازم است یدک کش ها خودروهایی.دارای قدرت و نیروی کششی زیاد باشند. معمولا موتور این خودروها از.توان بالایی برخودار است. از طرفی دیگر شاسی و.بدنه ی خودرو نیز ملاک دیگری برای انتخاب یک خودرو.به عنوان یدک کش می باشد. در ایران معمولا خودروهایی مانند.وانت و نیسان توانایی یدک کشی را دارند. یدک کش ها دارای تجهیزات اتصالی هستند.که معمولا در قسمت بار خودرو قرار دارد. این تجهیزات شامل یک زنجیر اتصال و کششی است.که به زیر خودروی آسیب دیده متصل شده و قسمت جلوی اتومبیل را از زمین بلند می کند.

یدک کش انواع مختلفی داشته.که با توجه به مدل و کاربرد آن دسته بندی می‌شود.که به بررسی آن خواهیم پرداخت.

یدک کش متحرک جهت حمل دستگاه های خط کشی استفاده می شود.و بیشتر برای مصارف درون شهری کاربرد دارد. شهرداری ها و شرکت های پیمانکاری معمولا از.این نوع یدک کش ها استفاده می کنند. با دستگاه یدک کش متحرک می توان.تمام دستگاه های خط کشی را در سایزهای مختلف حمل کرد. از ویژگی های این نروزانه تعداد زیادی از وسایل نقلیه در سطح شهر در حال تردد هستند و افزایش یافتن شمار وسایل نقلیه از قبیل ماشین و موتورسیکلت سبب شده است که افراد به‌راحتی و بدون دغدغه در مدت زمان کوتاهی به کارهای روزانه خود برسند. اما در خیلی از اوقات همین وسیله که راحتی و امنیت را برافراد فراهم می‌کند، خودش مشکل‌ساز می‌شود. به همین دلیل برخی از افراد به این نتیجه رسیدند که خدماتی با نام امداد خودرو ارائه دهند که هر زمانی یک ماشین در جاده دچار مشکل شد، رانندگان با شماره مربوطه تماس بگیرند تا امدادگران برای برطرف کردن مشکل به محل موردنظر مراجعه کنند. در این شرایط امدادگران از انواع یدک‌کش‌های ایمن و کاربردی برای انتقال ماشین به اولین تعمیرگاه استفاده می‌کنند. اگر قصد دارید با انواع یدک کش خودرو و کاربرد آن‌ها آشنا شوید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله از مجله آچاره با ما همراه باشید.

معرفی دستگاه‌های یدک‌کش شناخته‌شده و کاربردی

برای انتقال ماشین‌های آسیب‌دیده به صورت کاملا ایمن، یک‌سری دستگاه طراحی شده است که به وسیله آن‌ها، یدک‌کشی و انتقال خودرو بسیار راحت شده و هیچ‌گونه مشکلی را ایجاد نمی‌کنند. در این قسمت به معرفی دستگاه‌های کارآمد و معروف یدک‌کشی می‌پردازیم.

به منظور انتقال وسایل نقلیه سنگین از قبیل کامیون، اتوبوس و … از این دستگاه یدک کش تخصصی استفاده می‌شود. این دستگاه کارآمد و پرقدرت برای کمک به ثبات بیشتر محور‌های اضافی و بازو‌های تعبیه‌شده در یدک‌کشی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای این‌که جابه‌جایی ماشین‌های سنگین با انواع یدک کش خودرو با مشکل مواجه نشود این کامیون‌های غول‌پیکر، قدرتی خارق‌العاده و شگفت‌انگیز دارند و می‌توانند چندین برابر وزن خود را جابه‌جا کنند.

  1. دستگاه یدک کشWheel Lift

این کامیون یدک کش درست همانند یدک کش زنجیری عمل می‌کند و تنها تفاوت آن به بهره‌گیری از میله‌های فلزی به‌جای زنجیر برمی‌گردد. برای این‌ که اتومبیل به‌وسیله بالابر هیدرولیکی بدون وارد شدن کوچک‌ترین آسیبی به سپر، از زمین جدا شود، میله‌های فلزی در زیر دو چرخ جلو و یا عقب قرار می‌گیرند. این دستگاه نسبتا قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ای دارد. اما در مقایسه با سایر دستگاه‌های یدک کش، ایمنی آن کم‌تر است.

برای تعمیر ماشین از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

  1. دستگاه یدک کش Hook

در گذشته به‌طور عمده از این دستگاه یدک کش زنجیری برای جابه‌جایی و انتقال خودروها استفاده می‌شد. اما بعدها کارشناسان با بررسی دقیق متوجه شدند که بهره‌گیری از این روش فشار زیادی را به خودرو وارد می‌کند و استفاده از زنجیر در آن سبب خراشیده شدن و ترک خوردن سپر ماشین می‌شود. ناگفته نماند که با استفاده از این دستگاه ممکن است محرک خودرو نیز آسیب ببیند. پس از کسب اطلاعات و نتیجه‌گیری‌های لازم کارشناسان استفاده از این روش را فقط برای منتقل کردن خودروهای اوراقی و بدون استفاده بکار گرفتند. در نتیجه انتخاب انواع یدک کش خودرو برحسب وزن و مدل اتومبیل صورت می‌گیرد.

یکی از متداول‌ترین و کارآمدترین یدک‌کش‌ها در جهان همین کامیون‌های باریک هستند. برای این‌ که انتقال وسیله نقلیه در جهت بالا و پایین به بهترین نحو صورت بگیرد، قسمت پشتی این دستگاه از یک سطح طویل و تخت و یک سطح صاف و شیب‌دار هیدرولیکی تشکیل شده است. به‌ وسیله این سطح شیب‌دار می‌توان به‌راحتی اتومبیل را پشت کامیون هدایت کرد. همچنین این یدک‌کش برای انتقال خودروهای آسیب‌دیده در جاده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. امنیت بالا و منحصربه‌فرد این دستگاه باعث شده است که از این دستگاه برای انتقال اتومبیل‌های صفر و خشک کارخانه استفاده شود. یکی از خصوصیاتی که این دستگاه را از سایر دستگاه‌ها مجزا می‌کند، این نکته است که به وسیله این دستگاه می‌توان قایق را نیز جابه‌جا کرد.

اصول و قوانین مربوط به یدک کشی

اگر‌می‌خواهید از خدمات یدک کشی بهره ببرید، در ابتدا باید قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را در این زمینه به‌خوبی مطالعه کرده و به تک‌تک آن‌ها عمل کنید. این قوانین شامل موارد زیر هستند:

  1. با استفاده از یدک‌کش می‌توان تنها یک خودرو را جابه‌جا کرد و امکان منتقل کردن دو خودرو به صورت همزمان وجود ندارد.
  2. برای انتقال خودروهای آسیب‌دیده، حضور راننده‌ای که گواهینامه دارد، الزامی است.
  3. خودروهای یدک‌کش برای ‌جابه‌جایی اتومبیل‌ها باید توان و قدرت کافی داشته باشند.
  4. زمانی که نور کافی وجود داشته باشد، یدک‌کشی مجاز است. در غیر اینصورت یک تخلف به حساب می‌آید و راننده متخلف باید جریمه بپردازد.

بعد از اجرای قوانین فوق، حالا نوبت به نحوه حمل خودرو به وسیله انواع یدک کش خودرو می‌رسد. راننده یدک‌کش در ابتدا باید بررسی کند که آیا می‌توان خودرو را حرکت داد یا خیر؟ بکار بردن این روش باعث آسیب دیدن خودرو می‌شود یا خیر؟ بعد از ‌این‌ که بررسی صورت گرفت، اگر ایراد سیستم انتقال قدرت و یا سیستم تعلیق محرز شود، نمی‌توان به وسیله یدک‌کش این خودرو را حرکت داد و باید از روش‌های دیگری بهره برد. توجه داشته باشید که خودرو یدک‌کش باید کاملاً سالم و ایمن باشد تا بتواند خودروی دیگر را حمل کند. این سلامت باید بیشتر در قسمت فرمان و ترمزها باشد که این عوامل در مرحله معاینه فنی خودرو بررسی می‌شوند. کسی که راننده یدک‌کش هست، باید حتما بداند که به همراه داشتن لاستیک زاپاس الزامی است. همچنین نحوه قرارگیری خودروی آسیب‌دیده در جرثقیل یدک‌کش بسیار مهم است و باید میزان ارتفاع خودرو به‌خوبی تنظیم شود.

بیشتر بخوانید:

بررسی 5 سبک رایج یدک کشی

با توجه به این‌ که نصب انواع یدک کش خودرو متفاوت است، در نتیجه نمی‌توان به‌طور دقیق مشخص کرد که در هنگام یدک، سپر خودرو نیاز به اصلاح دارد یا خیر؟ برخی از افراد معتقدند که بکسل‌های قابل‌حرکت، ایمنی کم‌تری در مقایسه با بکسل‌های ثابت دارند که این مسئله کاملاً غلط بوده و ایمنی هر 2 یدک تقریبا یکسان است. در این قسمت به بررسی سبک‌های رایج یدک کشی می‌پردازیم:

  1. بکسل فلنج سنتی ثابت

بکسل و برق از متداول‌ترین روش‌های قابل مشاهده در یدک کشی خودرو هستند. در این روش معمولا سیستم الکترونیکی در کنار بکسل قرار می‌گیرد. از مزایای این روش می‌توان به در دسترس بودن گزینه‌های حامل چرخه عظیم، برق بکسل و گزینه‌های مختلف کوپلینگ اشاره کرد. همچنین در این روش قابلیت نصب محافظ سپر نیز وجود دارد. این روش یک‌سری معایب نیز دارد که بارزترین آن‌ها تداخل داشتن سنسور‌های پارک است.

  1. بکسل گردن قو جداشدنی

میله‌ای که در این نوع یدک‌کش بکار می‌رود، کاربردی و مجهز است و بعد از اتمام کار شما می‌توانید به‌راحتی گردن بکسل را جدا کنید. گردن براساس مکانیزم قفل در حین بکسل محکم می‌شود. این وسیله هوشمند با ظاهر مناسب برای وسایل نقلیه‌ای که سنسور پارک دارند، بسیار مناسب است‌. حامل چرخه محدود و دسترسی دشوار به بکسل برق از معایب این روش به حساب می‌آیند.

برای تعمیر ماشین از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

  1. بکسل گردن قو ثابت

در این نوع سبک، اتصال دائمی و جدانشدنی است اما در ظاهر به بکسل ثابت شباهتی ندارد. لوازم الکترونیکی و حسگرهای پارک عقب در این سبک در مقایسه با فلنج ثابت عملکرد بهتری دارند. از عیوب این روش می‌توان به محدودیت حامل چرخه، داشتن تداخل در سنسور پارک و دسترسی دشوار به برق اشاره کرد.

  1. بکسل فلنج جدا شدنی

بعد از اتمام یدک‌کشی، گردن به‌راحتی خارج می‌شود و میله در این شیوه کاملا کارآمد و مجهز است. توجه داشته باشید که برای برداشتن این گردن ابزار هوشمندی وجود ندارد و مکانیسم قفل سبب محکم شدن گردن می‌شود. در این روش برای حمل چرخه گزینه‌های بیشتری وجود دارد. دشواری برق، قیمت گران و سنگین بودن بخش قابل جابه‌جایی از معایب فلنج جداشدنی به حساب می‌آیند.

  1. بکسل یقه قو جمع شونده

از انواع یدک کش خودرو که برای تعداد محدودی از اتومبیل‌ها بکار می‌رود، بکسل یقه قو جمع شونده است. در این شیوه، بکسل به همراه پریز‌های برق از پشت سپر خارج شده و از اتومبیل جدا نمی‌شود. همچنین عملیات تاشو در این سبک از نوع مکانیکی است.

جمع‌بندی

همان‌طور که ملاحظه کردید در رابطه با یدک کشی خودرو به شیوه‌های مختلف نکات لازم را به سمع و نظر شما عزیزان رساندیم‌. برای این‌که بتوان خودروهای آسیب‌دیده و متوقف‌شده را جابه‌جا کرد، از دستگاه‌های یدک کشی استفاده می‌شود که براساس وزن و مدل ماشین، شیوه‌های یدک کشی متفاوتی دارند. اما باید در نظر بگیرید که برای جابه‌جایی برخی از خودروها استفاده از یدک کش روش مناسب و درستی نیست و ممکن است استفاده از این روش باعث آسیب دیدن هر چه بیشتر خودروی شما شود.  با تماس به یدک کش مشهد می توانید از ؛ مشاوره رایگان ، تعمیرات خودرو در محل و حمل خودرو با یدک کش های چرخگیر دار و خودروسوار ، بهره مند شوید..

مطلب پیشنهادی:

وع یدک کش ها می توان به.دارا بودن چراغ هشدار دهنده اشاره کرد. جک بالابر یدک کش های متحرک.از نوع هیدرولیک بوده و.در انواع دستی و برقی موجود می باشد. یدک کش متحرک بسیار مورد استفاده بوده.و یکی از پر کاربرد ترین یدک کش های پلیس راهنمایی و رانندگی است.

یدک کش های متصل، به خودرو وصل بوده.و قابل جداسازی نیستند. معمولا این خودرو ها شغل.و ذات تولیدی شان یدک کشی است. به طور مثال خودروهای امدادی.شرکت های سایپا و ایران خودرو.از این نوع یدک کش ها استفاده می کنند. یدک کش متصل معمولا فقط برای مشاغل امدادی.و یا برای خودروهای کوهستانی مورد استفاده قرار می گیرد. یدک کش های متصل بر.خلاف یدک کش های امداد خودرو در.جلوی اتومبیل نصب می شوند. در این متن به بررسی کامل انواع چرثقیل.و دستگاه یدک کش پرداختیم و در رابطه با قطعات مهم.آن ویژگی هایی که باید داشته باشند را مطرح کردیم.

 

دکمه بازگشت به بالا