عمومیتازه های کسب و کار

علت بیرون پریدن فتوشاپ

چند قدم ساده برای حل مشکل بیرون پریدن فتوشاپ

در حال کار با فتوشاپ و طراحی بنر تسلیت یا تدوین طرح بنر هستید و ناگهان سرعت برنامه کاهش شدیدی را تجربه می‌کند و کند می‌شود. شاید وضعیت بدتر شود و برنامه کرش کند. با چندین قدم ساده می‌توانید این مشکلات فتوشاپ را برطرف کنید.

فتوشاپ را ریستارت کنید

رایج‌ترین راه حل برای رفع مشکل کند شدن فتوشاپ، بستن و اجرای مجدد آن است، البته این موضوع درباره اکثر برنامه‌ها صادق است و تنها مربوط به فتوشاپ نمی‌شود. اگر در حال کار روی یک پروژه بزرگ با فایل‌ها یا تصاویر حجیم باشید، کامپیوتر شما باید اطلاعات زیادی را درون رم ذخیره کند که شامل هر فایل، تاریخچه آن‌ها و همچنین هرآنچه فتوشاپ نیاز دارد، می‌شود. همین موضوع پر شدن رم را در پی دارد.

اگر برای مدت زمان طولانی برنامه فتوشاپ باز باشد، احتمالا با مشکل کندی روبه‌رو خواهید شد که ساده‌ترین راه حل برای چنین موضوعی، بستن و سپس اجرای مجدد آن است. علاوه بر فتوشاپ، ریستارت کردن کامپیوتر نیز می‌تواند مشکل شما را برطرف کند، مخصوصا اگر برنامه‌های زیادی در پس زمینه در حال اجرا باشند.

هرگونه برنامه‌ای که در پس زمینه در حال اجرا باشد، روی عملکرد فتوشاپ تاثیر می‌گذارد. اگر یک برنامه یا ابزار سیستمی کرش کند، می‌تواند روی نحوه اجرای فتوشاپ تاثیرگذار باشد که با ریستارت کردن کامپیوتر، این مشکل نیز برطرف خواهد شد.

فتوشاپ را به جدیدترین نسخه بروز کنید

اگر پس از ریستارت کردن برنامه و کامپیوتر، همچنان با مشکل کند شدن فتوشاپ مواجه شدید، باید راه حل‌های دیگر را امتحان کنید. اولین قدم برای رفع مشکلات، اطمینان از اجرای آخرین نسخه این برنامه روی سیستم خود است.

برنامه فتوشاپ را اجرا کرده و به مسیر Help > Updates بروید تا اپ «Creative Cloud» را باز کنید. اگر با این کار نتوانستید به این اپ دسترسی پیدا کنید، امکان اجرای آن به صورت مستقیم نیز وجود دارد. در این اپ روی گزینه «Updates» در نوار جانبی کلیک کنید. روی گزینه سه نقطه در سمت راست بخش بالایی برنامه کلیک کرده و سپس گزینه «Check for Updates» را انتخاب کنید.

در صورتی که بروزرسانی برای نسخه نصب شده روی سیستم شما وجود داشته باشد، در نوار جانبی تعداد آن را روبه‌روی گزینه «Update» مشاهده خواهید کرد. شما می‌توانید هرکدام از آن‌ها را به صورت جداگانه بروزرسانی کنید یا اینکه با انتخاب گزینه «Update All»، امکان آپدیت دسته جمعی آن‌ها را فراهم کنید. (البته اگر از نسخه کرک شده استفاده می کنید اوضاع متفاوت است)

به Creative Cloud اجازه دهید کار خود را تمام کند و سپس دوباره فتوشاپ را اجرا کنید. باید به این موضوع توجه کنید که این اپ به صورت خودکار نسخه قدیمی را از سیستم شما حذف نمی‌کند. هر سال ادوبی نسخه جدید این برنامه را منتشر می‌کند که در مقایسه با گذشته با پیشرفت‌هایی همراه است (برای مثال فتوشاپ ۲۰۲۰ جایگزین فتوشاپ ۲۰۱۹ شده است)، بنابراین از اجرای جدیدترین نسخه آن مطمئن شوید.

این احتمال وجود دارد که سیستم عامل و همچنین گرافیک کامپیوتر شما نیاز به بروزرسانی داشته باشد. بنابراین آپدیت آن‌ها را نیز می‌توانید امتحان کنید، مخصوصا اگر برای مدت زمان طولانی دست به چنین کاری نزده باشید.

تنظیمات فتوشاپ را ریست کنید

اگر با انجام اقدامات بالا همچنان با مشکل کند شدن فتوشاپ دست و پنجه نرم می‌کنید، می‌تواند یک اولویت نامناسب در پیکربندی چنین موضوعی را ایجاد کرده باشد. بجای اینکه تمام تنظیمات را مورد بررسی قرار دهید یا تمام ابزارهای این برنامه را آزمایش کنید، می‌توانید فتوشاپ را به حالت پیش فرض برگردانید.

برای چنین کاری، برنامه فتوشاپ را باز کرده و در سیستم عامل ویندوز دکمه‌های Alt+Control+Shift و در سیستم عامل مک دکمه‌های Option+Command+Shift را فشار دهید. زمانی که از شما پرسیده می‌شود که می‌خواهید فایل تنظیمات ادوبی فتوشاپ حذف شود، گزینه بله را انتخاب کنید.

زمانی که فتوشاپ باز شود، به حالت اولیه خود بازمی‌گردد و گویی برای اولین بار در حال استفاده از آن‌ هستید.

پلاگینهای شخص ثالث را غیرفعال کنید

پلاگین‌های شخص ثالث یکی از رایج‌ترین دلایل برای کرش کردن فتوشاپ محسوب می‌شوند، مخصوصا اگر برای کار با جدیدترین نسخه این برنامه، بروزرسانی نشوند. برای بررسی این موضوع که آیا یک پلاگین باعث کرش کردن فتوشاپ شده، این نرم افزار را اجرا کرده و دکمه Shift را فشار دهید. زمانی که از شما پرسیده می‌شود می‌خواهید از مرحله بارگذاری پلاگین‌های شخص ثالث و شخصی عبور کنید، گزینه بله را انتخاب کنید.

از فتوشاپ استفاده کنید تا ببینید مشکل دوباره ایجاد می‌شود یا خیر. اگر مشکلی در هنگام کار با این برنامه نداشتید، کرش کردن آن مربوط به یکی از پلاگین‌ها می‌شود. تمام پلاگین‌ها را به جدیدترین نسخه بروزرسانی کنید. اگر چنین راه حلی نیز نتوانست مانع از کرش فتوشاپ شود، پلاگین‌ها را تا زمانی که مشکل برطرف شود، به صورت تکی حذف کنید.

تنظیمات عملکرد فتوشاپ را تغییر دهید

برای دستیابی به بهترین عملکرد فتوشاپ، می‌توانید میزان منابع سیستمی که به آن‌ها دسترسی دارد را افزایش دهید. این اقدام مشکلات مربوط به کرش کردن را برطرف نمی‌کند، اما افزایش سرعت کلی برنامه و چندین ابزار خاص را در پی دارد و می‌تواند در جلوگیری از کند شدن فتوشاپ موثر باشد.

در سیستم عامل ویندوز به مسیر Edit>Preferences>Performance بروید. در سیستم عامل مک او اس، مسیر Photoshop>Preferences>Performance شما را به تنظیمات عملکرد می‌رساند.

در این بخش سه مجموعه تنظیمات به شرح زیر در اختیار شما قرار می‌گیرد:

  • استفاده از حافظه: در این قسمت امکان کنترل حداکثر رم قابل استفاده توسط فتوشاپ برای شما فراهم شده است. اگر با یک سیستم ضعیف در حال استفاده از این برنامه هستید، با افزایش میزان رم در دسترس می‌توانید سرعت آن را افزایش دهید، اما در اجرای برنامه‌های دیگر با مشکل مواجه خواهید شد و آن‌ها قربانی فتوشاپ می‌شوند.
  • تنظیمات پردازنده گرافیکی: گزینه «Use Graphics Processor» را فعال کنید تا فتوشاپ از آن به همراه CPU استفاده کند. در بخش تنظیمات پیشرفته می‌توانید یکی از سطوح پایه، نرمال یا پیشرفته را انتخاب کنید که سومین گزینه میزان فشار روی GPU را افزایش می‌دهد. کار خود را با گزینه پیشرفته شروع کنید، اما اگر متوجه عملکرد نامناسب فتوشاپ شدید، به ترتیب گزینه‌های نرمال و پایه را امتحان کنید. اگر کارت گرافیک شما از OpenCL پشتیبانی می‌کند، می‌توانید گزینه استفاده از آن را فعال کنید، هرچند این گزینه تنها سرعت برخی قابلیت‌ها را افزایش می‌دهد.
  • تاریخچه و حافظه کش: این بخش میزان اطلاعات ذخیره شده توسط فتوشاپ درون رم را مشخص می‌کند. در اینجا سه گزینه برای بهینه‌سازی در اختیار شما قرار می‌گیرد که باید مناسبترین آن را با توجه به فعالیت خود انتخاب کنید. شما می‌توانید به صورت دستی «حالت تاریخچه»، «سطح کش» و «اندازه کش» را پیکربندی کنید. با افزایش سطح کش و استفاده از کش‌های کوچکتر، سرعت شما در حرکت دادن تصویر یا زوم درون آن بالاتر می‌رود، اما مدت زمان بیشتری باید منتظر باز شدن آن باشید.

آموزش حل مشکل بسته شدن فتوشاپ به صورت ناگهانی مخصوص کاربران ویندوز

این روش که برای بسیاری از کاربران ویندوز جواب می‌دهد، به حل مشکل برقراری رابطه بین کارت گرافیک و ویندوز ۱۰ کمک می‌کند.

گاهی اوقات، در کامپیوترهای دارای سیستم عامل ویندوز ۱۰، ویندوز زمان زیادی برای دریافت پاسخ از کارت گرافیک صبر می‌کند و زمانی که پاسخی دریافت نشد، کارت گرافیک را ریست می‌کند. تنظیماتی در سیستم عامل ویندوز به نام Timeout Detection Recovery وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید مدت زمانی را که ویندوز برای پاسخ از طرف کارت گرافیک، پیش از ریست کردن آن، صبر می‌کند را تعیین کنید.

حالت پیشفرض، فقط ۲ ثانیه است اما اگر آن را به ۸ ثانیه افزایش دهید، ممکن است مشکل بسته شدن ناگهانی فتوشاپ برای شما حل شود.

اما چگونه می‌توان این کار را انجام داد؟

نگران نباشید، برای افزایش زمان انتظار ویندوز پیش از ریست کردن کارت گرافیک، مهارت‌های کامپیوتری بالایی لازم ندارید. خیلی ساده با فشار دادن همزمان دکمه‌های ویندوز و R، پنجره Run برای شما باز می‌شود. روش دیگر برای باز کردن این پنجره، سرچ کردن عبارت regedit در منوی استارت یا کلیک راست کردن روی آیکون ویندوز در گوشه پایین و سمت چپ و سپس، انتخاب گزینه Run است.

حالا برای افزایش زمان انتظار ویندوز برای دریافت پاسخ از کارت گرافیک، فرمان regedit را در کادر ورودی Run وارد کرده و Enter را بزنید. ویندوز از شما برای اجرای برنامه Registry Editor اجازه می‌خواهد، روی گزینه Yes کلیک کنید و سپس، پنجره زیر برای شما باز می‌شود:

به HKEY_LOCAL_MACHINE بروید، سپس در آنجا به SYSTEM بروید و روی گزینه CurrentControlSet کلیک کنید. سپس به Control بروید و گزینه GraphicDrivers را انتخاب کنید.

اگر ویندوز شما ۳۲ بیتی است، گزینه DWORD و اگر ۶۴ بیتی است، گزینه QWORD را انتخاب کنید. نام آن را به TdrDelay تغییر داده و Enter را بزنید. سپس روی TdrDelay دو بار کلیک کرده و عدد ۸ را در کادر Value data وارد کنید. OK را بزنید، Registry Editor را ببندید و سیستم خود را ری‌استارت کنید.

اگر پس از این اجرای دقیق این آموزش حل مشکل بسته شدن ناگهانی فتوشاپ مخصوص کاربران ویندوز، مشکل شما حل نشد، دلیل این مشکل، ارتباط بین کارت گرافیک و ویندوز ۱۰ نیست و باید روش‌های زیر را امتحان کنید.

سیستم خود را به روز رسانی کنید

در صورتی که روش فوق جواب نداد، اولین کاری که چه در سیستم‌های ویندوز، چه در سیستم‌های مک باید انجام دهید، آپدیت کردن سیستم عامل و درایورها است. اگر سیستم عامل شما آپدیت نیست، آن را آپدیت کنید و از نصب بودن جدیدترین درایورها روی کامپیوتر خود مطمئن شوید. اگر درایورها آپدیت نیستند، آن‌ها را آپدیت کنید. به علاوه، آپدیت کردن فتوشاپ یا نصب جدیدترین نسخه آن که نسخه ۲۲.۵ فتوشاپ است، نیز می‌تواند مشکل بسته شدن ناگهانی فتوشاپ را حل کند.

اگر پس از به روز رسانی سیستم عامل، درایورها و نرم‌افزار فتوشاپ، هنوز هم با مشکل بسته شدن ناگهانی این نرم‌افزار در هنگام کار مواجه هستید، به سراغ روش بعدی بروید.

کارایی کامپیوتر خود را بررسی کنید

شما می‌توانید در هنگام کار کردن با نرم‌افزار ادوبی فتوشاپ، کارایی کامپیوتر خود را در اجرا این برنامه، ببینید. وقتی یک عکس در فتوشاپ باز است، در انتهای پنجره عکس، در گوشه پایین و سمت چپ، درست در کنار جایی که درصد بزرگ‌نمایی تصویر نمایش داده می شود، یک منوی باز شونده قرار دارد. این منو در حالت پیشفرض، ابعاد تصویر را بر حسب پیکسل نمایش می‌دهد.

با کلیک کردن روی این منوی باز شونده، می‌توانید گزینه efficiency را انتخاب کنید.

گزینه efficiency کارایی کامپیوتر شما در اجرای فتوشاپ و کاری که در حال حاضر در حال انجام آن با فتوشاپ هستید را نشان می‌دهد. در بهترین حالت، efficiency باید همانند تصویر فوق، ۱۰۰ درصد باشد. اگر عدد فوق، کمتر از ۱۰۰ درصد باشد، به این معنی است که فتوشاپ از تمامی حافظه رم استفاده کرده است و در حالت استفاده از یک اسکرچ دیسک است که در مقاله آن را برای شما توضیح داده‌ایم.

اگر کارایی کمتر از ۹۰ درصد باشد، باید در Preferences، رم بیشتری به فتوشاپ اختصاص یا اینکه رم کامپیوتر خود را ارتقاء دهید. در ادامه این آموزش حل مشکل بسته شدن ناگهانی فتوشاپ به شما خواهیم گفت که چگونه می‌توانید مشکل کمبود رم در فتوشاپ را حل کنید.

حل مشکل کمبود حافظه رم و بسته شدن فتوشاپ

فتوشاپ یک برنامه سنگین است و کامپیوتر شما باید نیازمندی‌های اجرای این برنامه‌را داشته باشد. نسخه‌های جدیدتر فتوشاپ به میزان رم بیشتری در مقایسه با نسخه‌های قدیمی‌تر نیاز دارند. سایت ادوبی، برای هر نسخه فتوشاپ یک میزان حداقل رم مورد نیاز و یک میزان رم پیشنهادی را معرفی می‌کند. برای مثال برای فتوشاپ ۲۰۲۱، شما باید حداقل ۸ گیگابایت رم داشته باشید اما اگر رم شما ۱۶ گیگابایت باشد، نرم‌افزار ادوبی فتوشاپ با بهترین کارایی اجرا خواهد شد. هر چه حجم فایل‌هایی که با آن‌ها کار خواهید کرد، بیشتر باشد به رم بیشتری نیاز دارید.

با این حال، زمانی که کامپیوتر شما روشن است و در حال استفاده از فتوشاپ هستید، قطعا فتوشاپ تنها برنامه‌ای نیست که از رم استفاده می‌کند. حتی اگر خود شما، به غیر از فتوشاپ، هیچ برنامه دیگری با کامپیوتر خود اجرا نکنید، نرم‌افزار‌های خود سیستم عامل بخش زیادی از رم را اشغال می‌کنند.

با اینکه رم تنها عاملی نیست که روی عملکرد کامپیوتر شما تأثیر دارد، ولی تجربه نشان داده است که یک راه حل بسته شدن خود به خود فتوشاپ، ارتقاء رم یا افزایش رم اختصاص یافته به فتوشاپ است. واقعیت این است که اگر می‌خواهید خیلی راحت با فتوشاپ کار کنید، به ۱۶ گیگابایت رم احتیاج دارید و اگر به طور پیوسته با فتوشاپ، فایل‌های حجیم را ویرایش می‌کنید، شاید حتی کمتر از ۳۲ گیگابایت رم نیز پاسخگوی نیاز شما نباشد.

اولین راه حل مشکل کمبود رم، اضافه کردن حافظه رم در کامپیوتر است. در خیلی از کامپیوترهای رومیزی، امکان ارتقاء رم وجود دارد. حتی خود شما می‌توانید پس از شناسایی رم منطبق با مادربرد کامپیوتر، کیس را باز کرده و رم را در یکی از شکاف‌های خالی روی مادربرد که برای نصب رم طراحی شده است، قرار دهید. رم‌ها معمولا قیمت بالایی ندارند و به راحتی می‌توانید رم کامپیوتر دسکتاپ خود را ارتقاء دهید.

البته پیش از خرید، مطمئن شوید که کامپیوتر شما دارای قابلیت ارتقاء رم باشد. توصیه ما به شما در این آموزش حل مشکل بسته شدن ناگهانی فتوشاپ این است که هر چقدر در توان مالی شما است و هر چقدر کامپیوتر شما قابلیت ارتقاء دارد، رم را تا آن میزان ارتقاء دهید زیرا هر چه رم کامپیوتر شما بیشتر باشد، تجربه کار کردن با آن و تجربه کار کردن با فتوشاپ، سریع‌تر، راحت‌تر و لذت‌بخش‌تر خواهد بود.

اما چگونه می‌توان از Preferences فتوشاپ، رم بیشتری به این نرم افزار اختصاص داد؟ با فشار دادن کلید ترکیبی Ctrl+K پنجره Preferences فتوشاپ برای شما باز می‌شود. در بخش Performance از منوی سمت چپ، در Memory Usage، می‌توانید رم در دسترس (Available RAM)، میزان رم ایده‌آل فتوشاپ (Ideal Range) و میزان رم اختصاص داده شده به فتوشاپ (Let Photoshop Use) را به شکل زیر مشاهده کنید:

فتوشاپ، به صورت پیشفرض، ۷۰ درصد از حافظه رم را به خودش اختصاص می‌دهد. اگر مشکل کارایی پایین اجرای فتوشاپ به دلیل کمبود رم باشد، شما به راحتی می‌توانید این مشکل را در اینجا ببینید. در صورتی که میزان رم اختصاص یافته به فتوشاپ، از میزان رم ایده‌آل برای اجرای این برنامه کمتر باشد، باید با کشیدن اسلایدر Memory Usage به سمت راست یا تایپ کردن در باکس Let Photoshop Use، این میزان را تا محدوده ایده‌آل افزایش دهید.

البته به یاد داشته باشید که هر چه رم بیشتری به فتوشاپ اختصاص دهید، امکان مالتی تسکینگ (Multi-Tasking) یا اجرای همزمان نرم‌افزارهای دیگر در هنگام استفاده از فتوشاپ، برای شما کمتر می‌شود. ما در این آموزش رفع مشکل بسته شدن ناگهانی فتوشاپ به شما پیشنهاد می‌کنیم که بیش از ۸۵ درصد از رم را به فتوشاپ اختصاص ندهید. در غیر این صورت ممکن است بعضی از نرم‌افزارهای ضروری سیستم عامل، برای شما اجرا نشوند. شما می‌توانید هر بار، ۵ درصد حافظه بیشتری به فتوشاپ اختصاص دهید و پس از مشاهده شاخص عملکرد در پایین پنجره عکس، در مورد اختصاص رم بیشتر به فتوشاپ، تصمیم‌گیری کنید.

پس از پایان تنظیمات در اینجا می‌توانید روی گزینه OK در سمت راست پنجره کلیک کرده و فتوشاپ را ببندید و یک بار دیگر باز کنید تا تنظیمات شما، اعمال شود.

حل مشکل کمبود فضای خالی

در صورتی که رم کافی برای اجرای فتوشاپ در کامپیوتر شما وجود نداشته باشد، فتوشاپ از یک اسکرچ دیسک برای جبران این کمبود استفاده می‌کند. اگر بخواهیم خیلی ساده بگوییم، اسکرچ دیسک فضایی روی درایو کامپیوتر شما است.

در مجموع، فتوشاپ برای عملکرد بهینه، نیازمند فضای خالی زیادی روی هارد درایو به میزان تقریبا پنج برابر اندازه فایلی که روی آن کار می‌کنید، می‌باشد. برای مثال، اگر فایلی که با استفاده از فتوشاپ در حال ویرایش آن هستید، ۵۰ مگابایت حجم داشته باشد، شما نیازمند حداقل ۲۵۰ مگابایت حافظه خالی روی هارد درایو کامپیوتر خود می‌باشید.

بهترین روش برای رفع این مشکل، خالی کردن حافظه کامپیوتر است. در صورتی که هارد کامپیوتر شما بسیار شلوغ است، اولین کاری که باید انجام دهید، پاک کردن فایل‌هایی است که به آن‌ها نیاز ندارید. همچنین، می‌توانید تعدادی از فایل‌هایی را که به دفعات با آن‌ها کار نمی‌کنید، در یک حافظه ابری مثل گوگل درایو یا دراپ باکس، ذخیره کنید.

اگر فایل‌های زیادی دارید که تقریبا هر روز به آن‌ها نیاز دارید و باید دم دست شما باشند، باید یک هارد اکسترنال داشته باشید و بخش زیادی از این فایل‌ها را به هارد اکسترنال منتقل کنید. ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آیا فتوشاپ می‌تواند از یک DVD، هارد اکسترنال یا فلش مموری به عنوان اسکرچ دیسک استفاده کند؟

جواب این سوال، منفی است. سرعت انتقال داده‌ها بین این درایوهای خارجی و کامپیوتر شما کندتر از آن است که فتوشاپ بتواند از آن‌ها به عنوان اسکرچ دیسک استفاده کند.

در نهایت می‌توانید هارد درایو کامپیوتر خود را به یک هارد درایو دارای حافظه بیشتر، ارتقاء دهید.

آموزش حل مشکل بسته شدن خودکار فتوشاپ: سبک کردن یا افزایش کارایی فتوشاپ

اگر رم کامپیوتر شما کمتر از میزان مورد نیاز فتوشاپ باشید یا حافظه هارد کافی برای کار کردن با فتوشاپ نداشته باشید و امکان ارتقاء این ویژگی‌ها در کامپیوتر شما وجود نداشته باشد، چه راه حلی پیش روی شما وجود دارد؟

چندین روش وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید میزان توان پردازشی و فضای خالی مورد نیاز فتوشاپ را کاهش دهید. در این بخش از آموزش حل مشکل بسته شدن ناگهانی فتوشاپ، این روش‌ها را برای شما توضیح خواهیم داد. همچنان با کافه آرتک همراه باشید.

دیگر تنظیمات preferences

در پنجره Preferences فتوشاپ می‌توانید علاوه بر تعیین میزان رم اختصاص یافته به فتوشاپ، تنظیمات دیگری برای افزایش کارایی اجرای فتوشاپ روی کامپیوتر خود انجام دهید.

در بخش Performance و در زیر قسمت Memory Usage در پنجره Preferences، می‌توانید قسمتی تحت عنوان History & Cache را ببینید. در سمت راست، مقدار دو پارامتر History States و Cache Levels را خواهید دید.

شما می‌توانید با کاهش تعداد History States، مقدار فضای هارد خالی مورد نیاز فتوشاپ را کاهش دهید. Cache Levels به نرخ نوسازی صفحه نمایش و سرعت هیستوگرام ربط دارد. فتوشاپ از کش کردن عکس برای سرعت بخشیدن به نوسازی صفحه نمایش در هنگام کار کردن با اسناد دارای رزولوشن بالا استفاده می‌کند.

افزایش Cache Level سبب افزایش پاسخگویی نرم‌افزار فتوشاپ در هنگام کار کردن با عکس‌های دارای رزولوشن بسیار زیاد، خواهد شد. با این حال، این کار ممکن است سبب شود که مدت زمان بارگذاری عکس‌ها در فتوشاپ، بیشتر شود.

بنابراین، میزان این عدد، بستگی به کاری دارد که با فتوشاپ انجام می‌دهید. آیا معمولا تنها با تعداد کمی لایه و فایل‌های بزرگ کار می‌کنید؟ باید این عدد را افزایش دهید. در مقابل اگر با فایل‌های کوچکتر و لایه‌های بیشتر کار می‌کنید، باید این عدد را کاهش دهید.

در زیر عنوان History & Cache سه حالت از پیش تنظیم شده برای بهینه‌سازی عملکرد فتوشاپ وجود دارد. شما باید موردی را انتخاب کنید که با استفاده اصلی شما از فتوشاپ، انطباق دارد:

  • طراحی وب یا رابط کاربری (Web/UI Design): اگر استفاده اصلی شما از فتوشاپ، برای طراحی وب، یا رابط کاربری اپلیکشن‌ها است، این گزینه را انتخاب کنید. این گزینه برای کار کردن با فایل‌های دارای حجم کم و لایه‌های متعدد، مناسب می‌باشد.
  • پیش فرض یا عکس‌ها (Default/Photos): در صورتی که بیشتر از فتوشاپ، برای رتوش کردن عکس‌های دارای اندازه متوسط استفاده می‌کنید، این گزینه را انتخاب کنید. برای مثال اگر استفاده اصلی شما از فتوشاپ، ادیت کردن عکس‌هایی است که با استفاده از موبایل یا دوربین عکاسی خود گرفته‌اید، انتخاب این گزینه را به شما پیشنهاد می‌کنیم.
  • ابعاد پیکسلی بالا (High Pixel Dimensions): اگر همیشه با فایل‌های سنگین، مثل فایل خام عکس های دارای رزولوشن بالا یا عکس‌های پاناروما در فتوشاپ کار می‌کنید، این گزینه برای شما است.

مرجع دانلود طراحی بنر آماده (طرح بنر سایت آسان پی اس دی)

دکمه بازگشت به بالا