آموزش ترکیبات ادویه کباب خانگی + خواص و مضرات آن

ترکیبات ادویه کباب

برای تهیه و آموزش ترکیبات ادویه کباب خانگی فوق العاده ساده فقط 6 ماده لازم است. که می توانید این ادویه خوشمزه را روی مرغ یا ماهی کبابی بریزید. همچنین جهت خرید ادویه کباب می‌توانید به فروشگاه بی بی عطار مراجعه کنید.

ترکیبات ادویه کباب 1

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه زیره
  • 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه کامل
  • 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای
  • نصف قاشق چایخوری دانه هل
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه

دستورالعمل ها

برای تهیه ترکیبات ادویه کباب با استفاده از آسیاب قهوه، تمام دانه ها را با هم آسیاب کنید تا پودر ریز تشکیل شود.

کالری: 14 کیلو کالری | کربوهیدرات: 2 گرم | فیبر: 1 گرم

ترکیبات ادویه کباب 2

عناصر:

  • 2 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
  • 2 قاشق غذاخوری نعنا خشک
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • 2 قاشق چایخوری نمک

برای تهیه ترکیبات ادویه کباب در ابتدا پونه کوهی و نعناع خشک شده را با انگشتان دست، یا هاون و یا در آسیاب قهوه پودر کنید. قبل از پودر کردن این ادویه ها به یاد داشته باشید که ساقه های این گیاهان را پودر نکنید و از آن جدا کنید. در آخر همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید و در یک شیشه در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

ادویه کباب

طرز تهیه ترکیبات ادویه کباب ساده و آسان است. شما میتوانید هنگامی که میخواهید برای خودتان کباب درست کنید با اضافه کردن این ادویه به کباب خود طعم و عطری خوب بدهید.

اگر خودتان ادویه کباب را درست کنید برای شما ارزان تر در می آید. و شما روی تهیه این ادویه کنترل دارید و میتوانید مقدار مواد این ادویه را کم و زیاد کنید.

عناصر

  • 2 قاشق غذاخوری پاپریکا
  • گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری زیره
  • 1 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی
  • 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی
  • 1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق غذاخوری نمک
  • 1/2 قاشق غذاخوری فلفل کاین
  • پودر سیر 1/2 قاشق غذاخوری
  • 1/4 قاشق غذاخوری دارچین

دستورالعمل

برای تهیه ترکیبات ادویه کباب در ابتدا تمام مواد را با هاون پودر کنید. سپس همه مواد را باهم مخلوط کنید و در ظرف در بسته بریزید و نگهداری کنید.

چربی

  • 12 گرم

اشباع می کند

  • 5 گرم

کربوهیدرات ها

  • 9 گرم

قندها

  • 1 گرم

فیبر

  • 1 گرم

پروتئین

  • 18 گرم

نمک

  • 32 صدم گرم

عناصر

  • 500 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 پیاز کوچک، رنده شده
  • 4 حبه سیر خرد یا رنده شده
  • 100 گرم آرد سوخاری تازه
  • 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • گشنیز آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • ¼ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • روغن

روش تهیه

مرحله 1

فر را روی 200/180 درجه سانتیگراد بگذارید. همه مواد به جز روغن را با ترکیبات ادویه کباب کمی نمک و مقدار زیادی فلفل آسیاب شده داخل غذاساز بریزید. هم بزنید تا همه چیز با هم ترکیب و خرد شوند. همچنین می توانید همه چیز را با هم در یک کاسه خرد کنید.

مرحله 2

یک ورق بزرگ فویل را روغن بزنید، مخلوط گوشت را وسط آن قرار دهید و به شکل سوسیس یا خیار در آورید. فویل را محکم بپیچید و انتهای آن را بچرخانید.

مرحله 3

روی یک قالب کم عمق قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید، گهگاهی بچرخانید، سپس پس از پختن ان را بیرون بیاورید. اجازه دهید کباب کمی خنک شود سپس فویل را باز کنید.

میتوانید با ادویه و سماق کباب را سرو کنید.

نوش جان

دونر کباب تنها یکی از انواع کباب است که صدها مورد از آن در سراسر جهان وجود دارد. این کباب در ترکیه منشا می گیرند و به طور سنتی از گوشت بره ساخته می شوند، اگرچه امروزه آنها را با گوشت بره و گاو یا حتی منحصراً گوشت گاو درست می کنند.

در ادامه آموزش ترکیبات ادویه کباب دونر را در این مطلب میخوانید.

ترکیبات ادویه کباب

منشا کباب چیست؟

کباب که در زبان فارسی به معنای گوشت بریان است، غذای پادشاهان باستانی بوده است، اما این غذای امروزی نبود. در واقع اصل کباب در سیخ کباب است، گوشتی که به سیخ درست می شود و کباب می شود که ممکن است همراه با سبزی باشد یا نباشد.

گفته می شود که منشاء کباب پخته شده روی میله فلزی به درگیری نظامی در این منطقه، زمانی که ارتش ترکیه به آناتولی حمله کرد، برمی گردد. در طول مسابقه از شمشیرها برای سیخ کشیدن گوشت و پختن آن در آتش استفاده می شد و از نان برای تامین کمبود بشقاب و کارد و چنگال استفاده می شد.

کبابى که دنیا را فتح کرده است

طبق تعریف، منشا کباب گوشت کباب است، که اغلب بره است، اما می توانیم آن را با گوشت گاو، مرغ یا حتی ماهی نیز بر اساس ذائقه کشورهای مختلف پیدا کنیم. با توجه به مذهب مسلمانان، تنها زمانی می‌توان کباب خوک را یافت که به یونان برویم، جایی که به ژیروس معروف است و اشاره به چرخاندن گوشت هنگام پختن آن دارد.

کباب در اروپا

کباب از خیابان هایین به اروپا راه پیدا کرد و از اتریش، سوئیس، فرانسه، هلند، دانمارک، انگلستان و البته اسپانیا گذشت و در شهرهای بزرگ برای اولین بار ظاهر شد و کم کم در بقیه کشور ها گسترش یافت.

منشا کباب و رشد آن را می توان در آن سوی اقیانوس اطلس نیز مشاهده کرد. این غذا در ایالات متحده بسیار رایج است، جایی که نام عمومی کباب بیشتر به سیخ کباب اشاره دارد، و در کشورهای آمریکای جنوبی مانند آرژانتین، شیلی، کلمبیا یا اکوادور که بیشتر به نام شاورما شناخته می شود، مصرف می شود.

کباب از کشورهای عربی است و مسلم است که امروزه یکی از محبوب ترین غذا ها در جهان است.

ترکیبات ادویه کباب

برای تهیه کباب هر نوع گوشتی که بخواهید، آن را نازک برش داده و صاف می کنند و  یا آن را به سیخ میزنند و کباب میکنند. همانطور که لایه های بیرونی گوشت پخته می شود، آن را ریش کرده و در پیتا یا نان های دیگر با سبزیجات و سس سرو می کنند. همچنین لبه های گوشت بسیار خوشمزه ، ذغالی و ترد می شود، دونر کباب به ویژه در آلمان که جمعیت ترک قابل توجهی دارد محبوبیت زیادی دارد.

کباب در زبان فارسی به معنای گوشت کبابی است. این یک غذای بسیار معمولی در کشورهای عربی است که در سراسر جهان گسترش یافته است.

معمولی ترین کباب یا دونر کباب شامل گوشتی ترشی است که روی سیخ در حین باز کردن تف پخته می شود و در نان پیتا همراه با سالاد و سس ارائه می شود. جهت خرید ادویه جوجه کباب می‌توانید به فروشگاه بی بی عطار مراجعه کنید.

یکی از ویژگی‌های اصلی کباب این است که مواد و سس‌های زیادی را به عنوان چاشنی می‌پذیرد، بنابراین هر فردی می‌تواند با توجه به ذائقه‌اش کباب را سفارشی کند. با این حال، به نظر می رسد تعداد کمی از دستور العمل کباب اصلی را می دانند. امروز دستور تهیه یک کباب سنتی را با هم می بینیم و از میان این مواد و مراحل می توانید هر آنچه را که می خواهید اضافه کنید. شما میتوانید با ترکیبات ادویه کباب طعم کباب را خوشمزه تر کنید.

مواد

گوشت آن معمولا گوشت بره، مرغ یا گوشت چرخ کرده است که با سیر، روغن، سرکه، نمک، آبلیمو و انواع  ترکیبات ادویه کباب مانند پاپریکا شیرین، پودر زیره، فلفل سیاه به طعم دار شده و تفت داده می شود.

نان پیتا یک نان تهیه شده از آرد و آب است که روی تابه پخته می شود.

در کنار کباب معمولا کاهو، گوجه فرنگی و پیاز سفید وجود دارد.

سس کباب را با خامه ترش، پیاز، سیر، برگ بو، فلفل سیاه، لیمو و نمک درست می کنند.

آماده سازی مرحله به مرحله

مرحله اول این است که گوشت چرخ کرده را قبل از پختن حداقل چند ساعت به صورت مارینت یا مرینیت قرار دهید تا طعم آن به خوبی به خود بگیرد.

برای پختن گوشت باید ورقه یا گلوله های گوشتی درست کنید تا بتوانید آن را رشته کنید و گوشت را روی سیخ فشار دهید. بعد از اینکه گوشت فشرده را داشتیم سیخ را روی کباب پز چرخان می گذاریم تا کم کم برشته شود و حرارت به یک اندازه در تمام قسمت ها نفوذ کند.

ترکیبات ادویه کباب

سیخ کباب

وقتی گوشت از هر طرف به خوبی برشته شد، فقط باید آن را با یک چاقوی بلند خرد کنیم و معمولاً با نان پیتا همراه با سالاد و/یا چیپس سرو کنیم.

در ضمن می توانید سس را با چرخ کردن پیاز و سیر به دلخواه تهیه کنید. این سس را باید در قابلمه ای روی حرارت ملایم با خامه ترش مخلوط کنید و فلفل را اضافه کنید. وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سس با مخلوط کردن مواد اولیه با روغن، نمک و لیمو با مخلوط کن تمام می شود تا شبیه سس مایونز خانگی شود. فقط شستن و برش مواد سالاد برای جمع شدن کباب باقی می ماند. همچنین با اضافه کردن ترکیبات ادویه کباب میتوانید به کباب خود طعم خوبی دهید.

با نان پیتای داغ، باید گوشت، سالاد و سس را به مزه معرفی کنید. کسانی هستند که به سس تند، پنیر اضافه می کنند یا آن را با برنج همراه می کنند.

دونر کباب رایج ترین غذای فست فود در برخی از کشورها، نه تنها عرب ها، بلکه اروپایی ها مانند آلمان است.

دکمه بازگشت به بالا