محاکمه علنی عاملان پرونده چای دبش حق مردم است

محاکمه علنی عاملان پرونده چای دبش حق مردم است

عدالت و توسعه قوه قضائیه به عنوان تعهدات اجباری برای عدالت اجتماعی و توسعه ژئوپلیتیک تعریف شده است. اصل 165 قانون اساسی قانون لازم الاجرا را مقرر می دارد: محاکمه علنی تشکیل می شود و مانع از حضور شخص نمی شود مگر اینکه دادگاه علنی خلاف حیثیت یا نظم عمومی تشخیص دهد. ماده 352 قانون آیین دادرسی کیفری ضمن نسخ این قاعده استثنائات حاکم بر این اصل را تصریح می کند: دادگاه پس از نظر دادستان در موارد زیر رسیدگی غیرعلنی صادر می کند:

الف) مسائل خانوادگی و جرایم منافی عفت یا اخلاق

ب) اخلال عمومی در امنیت عمومی یا عواطف مذهبی یا قومی.

با این توصیف آنچه مسلم است حفظ دادرسی غیر علنی عملی خلاف اصول و قواعد دادرسی عادلانه است و مستلزم دلایل روشن و موجه است به ویژه در رسیدگی به جرائمی که مرتکب یا مرتکبین آن هستند. شخص مربوطه دولت و در نتیجه آن ها رنج می برند و به عبارتی محافظ مردم هستند.

روش های ایجاد و پیش نیازهای پیدایش فساد اداری-مالی یا به عبارتی فساد سیستمی که در جرم تحت عنوان جرم پیراهن سفید به آن اشاره می شود چگونگی مشارکت افراد یا افراد در دولت یا دخالت عملی دولت در این زمینه است. .

تعریف گسترده ای از فساد به عنوان نقض مناصب دولتی برای منافع شخصی مناسب ترین تعریف برای این نوع تخلفات فردی است با این حال سایر نگرش های فاسد در تعقیب اهداف نهادی توسط نهادهای دولتی مرتبط به دست می آیند. به همین دلیل است که از این نوع فساد به عنوان جرم دولتی تعبیر می شود. در عین حال باید توجه داشت که بر خلاف سایر اشکال فساد فساد دولتی مستلزم تغییر پنهانی است که می تواند در قالب رشوه های ساده اتفاق بیفتد اما برخلاف مردم عادی که هدفشان منافع شخصی است. آنها از زندگی خصوصی خود مرتکب این جنایت رشوه خواری توسط افراد وابسته به دولت می شوند نه تنها بین عاملان دولت و سازمان های مردم نهاد منافع دو طرفه وجود دارد بلکه بزرگ نمایی جرم است. و فساد گسترده مانند کلاهبرداری که به عنوان یک الزام غیررسمی از وضعیت رسمی ناشی می شود. این شکل گسترده فساد را می توان در معاملات غیرقانونی مقامات که منجر به انواع خاصی از تملک غیرقانونی می شود مشاهده کرد. اصطلاح فساد به طور گسترده به سوء استفاده و سوء رفتار یک مقام یا مقام دولتی اشاره دارد. پنی گرین استاد جرم و جنایت در دانشگاه لندن جنایات دولتی را در رابطه با پدیده ای به نام مشتری گرایی و پاتریمونیالیسم تحلیل می کند.

وی معتقد است که بیشتر فسادها به طور غیرمستقیم و ناآگاهانه بر مردم تأثیر می گذارد نقش و جایگاه مردم در نظریه مصرف گرایی به گونه ای مطرح می شود که دولتمردان به افرادی خارج از دولت نیاز دارند تا بتوانند از آنها اطاعت کنند. ارتکاب جرم و به عبارت دیگر آری مانند بستن چشم و گوش حاضر به پذیرش حکم حکومتی با هدف و طمع برای رسیدن به منفعت است حتی از نظر جنایت رفتار و موقعیت چنین افرادی. و وضعیت جرم ارتباط تنگاتنگی دارد. یک ساختاری بین حامی به معنای مافوق یا فردی با قدرت و پیرو یا عامل به عنوان عامل زیردست است که به دستور گوش می دهد. و سیاست.

* آیزنشتات و روینگر * ویژگی های اساسی این شکل از رابطه را توصیف می کنند و می گویند که این روابط بر اساس ترتیبات شخصی استوار است تماس با توده ها بدون قید و شرط است .

نکته قابل تامل شکل اولیه اجرای رابطه هوادار و پیرو است که یک رابطه داوطلبانه و مشتاقانه است اما به مرور ماهیت کلی ارتباط با مشتری رابطه افقی (فرمانده و فرمانده کل قوا) را تضعیف می کند. در مورد کارگزاران اما پس از گذشت زمان و سخنان تکراری رفتار جنایتکارانه و مفسده این روابط بر اساس نابرابری و اختلاف افراطی قوا این روابط از روابط رسمی-سازمانی است و بنابراین مبتنی بر احترام نیست قانون اولین قدم در راه های تخطی از قانون در ساختارهای دولتی رفع می شود.

بر اساس چنین تحلیلی لازم است روند حل و فصل پرونده های فساد سیستمی یا سوء استفاده مالی از شهروندان درگیر با دولت از هر نظر مشخص شود زیرا شاکیان و قربانیان اصلی این گونه پرونده ها شهروندان هستند.

وکیل – شیراز

دکمه بازگشت به بالا