سلام آنلاین/ کرمانشاه نشست تخصصی نقش و موقعیت راهبردی استان کرمانشاه در عملیات مرصاد به عنوان آخرین عملیات دوران دفاع مقدس در آستانه سالگرد غرور آفرین این عملیات با حضور سه تن از فرماندهان دوران دفاع مقدس برگزار شد جهاد آموزی کرمانشاه.
به گزارش سلام آنلاین، حسن فشی یکی از فرماندهان حاضر در عملیات مرصاد در این نشست گفت: از زمان ورود اولین منافقین در عملیات مرصاد در منطقه حضور داشتم تا در نهایت به درک رسیدند.
فشی افزود: در عملیات مرصاد به عنوان رئیس ستاد 127 مقداد در منطقه حضور داشتم و از زمانی که منافقین شروع به تحرک کردند بارها تلفنی به مسئولان ارشد خود گفته ام، دشمن در حال حرکت به سمت غرب است. اسلام آباد اما اعلام کردند که باید با کمک حاضران در منطقه سازوکاری برای عقب نشینی نیروهای دشمن فراهم کنیم.
فشی افزود: سپس در مقابل نیروهای دشمن به همراه چند تن از دوستانم که در منطقه حضور داشتند، سوار جیپ به گشت زنی در منطقه پرداختیم. همانطور که به راه ادامه دادیم در مرز غربی یک تانک دیدیم که به محض دیدن آن به سمت ما تیراندازی کردند و ما برای فرار از تصادف دور برگشتیم و پس از بازگشت با یکی از مقامات ارشد تماس گرفت تا ماجرا را توضیح دهد. .
فشی گفت: احتمالاً عصر بود که فرمانده ارشد ما به این نتیجه رسید که دشمن در حال حمله است و در آن لحظه ستونی از منافقین به سمت کرمانشاه در حرکت است.
فشی افزود: وقتی تماس ما با سپاه اسلام آباد غرب جواب نداد، با حدود 100 نیروی داخلی به سمت نوسان حرکت می کردیم که رادیو کرمانشاه اعلام کرد که اسلام آباد غرب به سمت کرمانشاه در حال حرکت است.
«وقتی با تجهیزات محدودی که همراه داشتیم به منطقه تاب رسیدیم، در دروازه منتهی به منطقه اشرافی مستقر شدیم و چون فرماندهی نداشتیم که شخصاً از ما دستور بگیرد، مراقب بودیم. تصمیم گرفتیم به سمت ستون منافقین که در خط چهارزبر حرکت می کند، تیراندازی کنیم.
فشی ادامه داد: در این بین بالگردهای نیروی هوایی کرمانشاه و مردم و نیروها به دستور امام (ره) و شهید صیاد شیرازی بر سر کار آمدند.چهار. – پاس ذوبر به جای حافظه فعلی مرصاد برچیده شده است
فشی با این فرض که منافقین از قبل برنامه ریزی کرده بودند و می خواستند ظرف 48 ساعت به تهران برسند و نظام را سردرگم کنند، گفت: منافقین امیدوارند مردم و نظامیان را همراهی کنند و به همین دلیل برنامه ای برای عبور ندارند جاده اصلی، بنابراین وقتی مردم و ارتش با گاری ها و کامیون ها جاده را می بندند، تقریباً نمی توانند به جلو حرکت کنند.
آی اصغر رئوفی یکی دیگر از جانبازان حرم مطهر نیز در این دیدار با بیان اینکه در عملیات مرصاد در سپاه خدمت می کردم، گفت: ساعت حدود 18 بود که فرمانده مرا صدا زد تا به سمت غرب به اسلام آباد حرکت کنم. من به همراه پنج نفر حاضر در قلعه با حدود 50 عدد آرپیچی که داشتیم به شهر اسلام آباد غرب سفر کردیم.
رئوفی افزود: زمانی که در شیب منتهی به حسن آباد به ماهیدشت رسیدیم، شروع درگیری ما در موضع شهبازی شهبازی بود که تویوتا نیروی داخلی به دست دشمن افتاد. و در عين حال چون تجهيزات كمي داشتيم و نداشتيم پس برگشتيم و براي جلوگيري از پيشروي منافقين به سد اول يادم مرصاد حمله كرديم. با منافقان رو در رو بایست.
سید رضا موسوی یکی دیگر از جانبازان حاضر در جلسه نیز با بیان اینکه در عملیات مرصاد منافقین با حمایت کشورهای مختلف دنیا آمدند انقلاب اسلامی را برای همیشه نابود کردند.
موسوی با بیان اینکه منافقین در عملیات مرصاد به زن و مرد، کودک، پیر و جوان رحم نکردند، گفت: امام (ره) دستور تشکیل مجمع عمومی و مردم برای اجرای نقشه حمله به انقلاب را دادند.
موسوی گفت: باید نسل جدید را با حوادث ایام الله آشنا کنیم. سینه در برابر دشمن.
وی تهیه دوره روایی را برای دانش آموزان ضروری خواند و از نهادهای آموزشی خواست تا بعد از اتفاقات آستان مقدس به نسل جوان اطلاع دهند.
انتهای پیام/