گفتگوی فعالان سیاسی با آنا:
یکی از فعالان سیاسی با بیان اینکه «نمایندگی متناسب» دارای نقاط قوت و ضعفی است، گفت: چون زیرساخت های لازم فراهم نشده، ممکن است مشکل ساز شود.
ما احزاب سیاسی، تیم نظرات خود را به وزارت کشور و مجلس ارائه می کنیم و معتقدیم انتخابات باید مرحله به مرحله انجام شود. اما روشی که مجلس دنبال می کند ایجاد یک حزب قدرتمند در کشور است.
وی افزود: با رویکرد تناسبی درصدد افزایش مشارکت هستند اما به دلیل نبود زیرساخت ها به نظر می رسد مصوبه شورای نگهبان تایید نشود و به انتخابات اسفند نرسد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دولت باید در این زمینه لایحه ای صادر کند، خاطرنشان کرد: همانطور که سران قلب در بیانیه خود گفتند اولویت با پیش نویس قانون است چرا که در این قانون همه جوانب کار در نظر گرفته شده و ضوابط آن رعایت شده است. انجام شده. بر همین اساس.
کنعانی با تأکید بر اینکه «رای تناسبی» نقاط قوت و ضعفی دارد، تاکید کرد: به دلیل فراهم نشدن زیرساخت های لازم ممکن است با مشکل مواجه شود.
وی در خصوص انتقادات به «نمایندگی متناسب» گفت: اگر قرار باشد این کار در قالب لیست و تناسب در شهرهای بزرگ انجام شود، زیرساخت های حزب در حال حاضر وجود ندارد و به همین دلیل قابل اجرا نیست. این راه حل
این فعال سیاسی در پاسخ به سؤالات برخی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه «رای تناسبی» منجر به رقابت بیشتر و حضور مردم در انتخابات می شود، گفت: اگر زیرساخت ها مهیا باشد، مشکل باید در کل کشور انجام شود نه فقط در تهران. تهران «موش آزمایشگاهی» نیست!
کنعانی مقدم گفت: به نظر می رسد زمانی که «مشارکت حداکثری» اتفاق بیفتد، طبق توصیه های رهبرانقلاب، انتخابات رقابتی، سلامت و مشارکت با امنیت و حضور همه سلایق برقرار می شود، در غیر این صورت با این سازوکار. طراحی شده توسط نمایندگان حداکثر مشارکت را خواهد داشت. فرم نیست.