۶ فایده کمتر گفته شده درباره خرما

۶ فایده کمتر گفته شده درباره خرما
اطلاعات تکمیلی:

شکل تغذیه ای خرما خوب است. این غذاها به دلیل خشک بودن نسبت به اکثر میوه های تازه کالری بیشتری دارند. خرما تقریباً به اندازه سایر میوه های خشک مانند انجیر و کشمش کالری دارد. اگرچه میوه ها کالری بالایی دارند اما سرشار از فیبر هستند و حاوی برخی ویتامین ها و مواد معدنی مهم هستند.

همشهری در اینترنت نوشت که باید روزی دو بار میوه بخورید تا بیشترین بهره را از این میوه شگفت انگیز ببرید. در این مقاله دلایل بالقوه فواید خرما برای سلامتی را مورد بحث قرار می دهیم.

از حرکات مناسب روده پشتیبانی می کند.

خرما به دلیل محتوای فیبر محلول بالایی که دارد از هضم سالم و حرکات منظم روده حمایت می کند. طبق این مطالعه خوردن دو وعده غذایی در روز به مدت چند هفته دفعات دفع مدفوع را افزایش می دهد. فیبر محلول آلو مدفوع را نرم می کند در حالی که فیبر نامحلول این میوه مقدار زیادی مدفوع را فراهم می کند. برای کمک به خنثی کردن سموم فیبر در روز به سمومی مانند آمونیاک روده متصل می شود و باعث می شود کمتر جذب شده و از طریق مدفوع دفع شوند.

سرشار از آنتی اکسیدان

بسیاری از آنتی اکسیدان های موجود تا به امروز دارای فواید بسیاری برای سلامتی هستند مانند احتمال کمتر ابتلا به برخی بیماری ها. سلول های شما توسط آنتی اکسیدان ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می شوند یک ماده شیمیایی ناپایدار که می تواند به بدن شما آسیب برساند و باعث بیماری خرما شود. آنتی اکسیدان های قدرتمندی به نام فلاونوئیدها به دلیل توانایی آنها در کاهش خطر ابتلا به دیابت بیماری آلزایمر و بسیاری از انواع سرطان توجه ها را به خود جلب کرده اند. آنها همچنین می توانند به کاهش التهاب کمک کنند. ثابت شده است که کاروتنوئیدها یکی از آنتی اکسیدان هایی که تا به امروز یافت شده است سلامت قلب را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد. خواص ضد التهابی اسید فنولیک در میان سایر آنتی اکسیدان های موجود در خرما می تواند به کاهش بیماری قلبی کمک کند.

پیشگیری از بیماری های مزمن

ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدان در خرما به وفور یافت می شود. آنتی اکسیدان ها از سلول های شما در برابر آسیب هایی که رادیکال های آزاد می توانند ایجاد کنند محافظت می کنند. رادیکال های آزاد سلول هایی هستند که برای حفظ تعادل الکترون های سلول های سالم را می دزدند. آسیب سلولی و افزایش خطر بیماری مزمن از جمله هزینه های مرتبط با این سرقت است. اما آنتی اکسیدان ها با مبارزه با رادیکال های آزاد توسعه این آبشار را متوقف می کنند.

مدیریت دیابت

خرما اگرچه شیرین و پر کربوهیدرات است اما برای بیماران دیابتی قابل قبول است. در یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده که در سال 2020 انجام شد به 100 نفر مبتلا به دیابت نوع 2 گفته شد که به مدت 16 هفته روزانه سه وعده غذایی بخورند. این یافته ها کاهش کلسترول تام و افزایش کلسترول خوب HDL را نشان می دهد که می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند تا سلامت قلب را بهتر حفظ کنند. علاوه بر این خرما به دلیل پایین بودن شاخص گلیسمی تاثیری بر سطح قند خون ندارد. در نتیجه افراد مبتلا به دیابت ممکن است خرما را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

تقویت استخوان

خرما به دلیل داشتن مواد معدنی فراوان به تقویت استخوان ها و مبارزه با ناتوانی ها و دردهایی مانند پوکی استخوان کمک می کند. در میان سایر مواد معدنی خرما حاوی مس منگنز و سلنیوم است که تشکیل استخوان های سالم را تسهیل می کند. اگر روزانه 2 قرص مصرف کنید استخوان های شما قوی تر می شود.

پوست جوانی

هورمون های گیاهی موجود در خرما می توانند به جوان تر شدن پوست شما کمک کنند. به همین دلیل گاهی اوقات فیتوهورمون ها در محصولات مراقبت از پوست یافت می شوند. در یک آزمایش کوچک از 5 درصد عصاره هسته نارگیل برای ساخت لوسیون پوست استفاده شد. زنان میانسال به مدت 5 هفته این کرم را دو بار در روز به ناحیه اطراف چشم خود می زنند. چین و چروک آنها پس از استفاده از کرم هسته خرما کم عمق و کوچکتر می شود. اگرچه تنها 10 زن در کارآزمایی وارد شدند یافته ها موفقیت آمیز و از نظر بالینی معنی دار بودند.

دکمه بازگشت به بالا