نقد اظهارات علیرضا حقیقی در دورهمی مودیری

نقد اظهارات علیرضا حقیقی در دورهمی مودیری

آنچه از برنامه پنجشنبه شب دورام بیرون آمد و این مدت طولانی مصاحبه ، این جمله بود: پدر فوتبال ایران کیست؟ این گفته که قرقیزستان پدر فوتبال در آن کشور است بسیار متناقض به نظر می رسد.

به گزارش سلام آنلاین ، این روزنامه به من اعتماد کن “علیرضا حقیقی ، دروازه بان تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ جام ملتهای آسیا در برنامه دورهمی مهران مدیری ، وقتی که او مجبور بود هر کلمه ای را که شنید با اولین چیزی که در پاسخ به کلمه کیروش به ذهنش خطور می کرد ، توصیف کند:” فوتبال ایران وی افزود: “البته وی برای كاهش بار مطلق این جمله” به نوعی “اضافه كرد. به نظر می رسید كه وی خودش پس از گفتن جمله اول ناگهان متوجه شد كه این گفته کمی اغراق آمیز است. با این حال ، آنچه از برنامه پنجشنبه شب بیرون آمد ، و آن مصاحبه طولانی تنها جمله بود: پدر فوتبال ایران کیست؟

رابطه واقعی با کیروشا یکی از عمیق ترین روابط بین بازیکنان و مربیان در سالهایی است که مرد پرتغالی در فوتبال ایران ظاهر شد. بدون شک ، حقیقی خود را مدیون کیروشا می داند ، زیرا اگر این به دنبال نظم و انضباط او نبود ، ممکن است حقیقی نتوانسته در بزرگترین رویداد فوتبال جهان ، تیم ملی را تقویت کند و در برابر تجملاتی مانند مسی و ادین ژکو بازی کند. “من به تمام رویاهای فوتبالی خود دست یافته ام.” به بیان ساده تر ، هنوز هم بسیاری معتقدند که مهدی رحمتی ، آماده ترین دروازه بان فوتبال ایران در آن زمان ، به دلیل درگیری با کیروش از کشور خارج شد. با این حال ، حتی اگر تصدیق کنیم که حقیقت را هر کسی از جمله کیروسو در فوتبال ایران می تواند بگیرد ، این ادعا که قرقیزستان پدر فوتبال آن کشور است ، بسیار متناقض به نظر می رسد.

معمولاً وقتی کلمه “پدر” به چیزی اشاره دارد ، به این معنی است که شخص در شکل گیری ، رشد و موفقیت آن چیز خاص تأثیر داشته است. به عنوان مثال ، اگر دکتر حسابی پدر فیزیک ایران قلمداد می شود ، به این دلیل است که وی ایران را با فیزیک مدرن آشنا کرد و در زمانی که ما از نظر علمی بسیار عقب بودیم ، وی با راه اندازی آزمایشگاه ها و آموزش بسیاری از دانشجویان توانست این علم را ایجاد کند. این سرتاسر ایران گسترش یافت و در پایان سفر وی موفقیت آمیز بود. این مسئله در مورد پدر زلزله شناسی ، پدر فناوری نانو و هر کسی که این عنوان را کسب کند صدق می کند. “

نویسنده یادداشت تصریح می کند: “اکنون ، اگر بخواهیم این وضعیت را با آنچه کیروش در فوتبال ایران انجام داد ، آشتی دهیم ، خواهیم دید که هیچ کدام از آنها در مورد سرمربی سابق تیم ملی صدق نمی کنند. کیاروش فوتبال مدرن را به ایران نیاورد ، کایروش دانش آموزانی را برای کمک به گسترش مدرن آموزش نداد. فوتبال در ایران و علاوه بر حضور در دو جام جهانی پیاپی ، او هیچ موفقیت دیگری در فوتبال ایران نداشت.البته باید مراقب باشیم که نتیجه دقیقاً یکسان باشد .در سایر علوم ، موفقیت در نتیجه غیر از گذشته تعریف می شود ما در مرحله گروهی جام جهانی در برزیل و روسیه حذف شدیم ، مانند فصلهای گذشته ، تنها تفاوت این است که در روسیه بهتر بازی کردیم ، در جام ملت های آسیا نبردیم و به هر حال ، ما قبلاً سه بار عنوان را کسب کرده ایم.

مهمترین چیز این است که کیروس پس از اتمام این هشت سال چیزی نمانده است. هیچ دستیار آموزش دیده نبود و همچنین بازیکنان نشان ندادند که به اندازه کافی بالغ هستند که توانایی های خود را بدون او نشان دهند. نتیجه بازی ایران مقابل بحرین و عراق ، اثبات این ادعاست. “بنابراین برای کیروش و تمام تلاش های وی در طول ۸ سال فوتبال ایران ، و حتی اگر نمی توانیم کسی را به راحتی برای کسب عنوان پدر فوتبال ایران معرفی کنیم ، با اطمینان می توان گفت که کیروس قطعاً آن شخص نیست.”

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا