نان را در فریزر نگه داری نکنید

نان را در فریزر نگه داری نکنید
اطلاعات تکمیلی:

نان تازه طعم بهتری دارد، اما بیشتر مردم به دلیل مشغله کاری، نان بیشتری می خرند و در یخچال نگهداری می کنند. این تصمیم ممکن است آسان باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نیست.

در ادامه این مقاله در مورد مواردی صحبت می کنیم که بر اساس آن توصیه می شود نان را به جز موارد ضروری در یخچال نگهداری نکنید.

نان یک محصول تازه و فاسد شدنی است که از آرد، مخمر و نمک تهیه می شود. اگرچه انجماد باعث افزایش عمر نان می شود، اما می تواند بر کیفیت آن تأثیر بگذارد. در هنگام سرد شدن نان خشک تر و تردتر می شود که طعم و بافت آن تغییر می کند. از طرفی قرار دادن نان خیس در کیسه فریزر می تواند نان را مرطوب و چسبناک کند.

نان حاوی ریزمغذی هایی مانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است که برخی از آنها در هنگام انجماد تغییر می کنند. ویتامین ها به حرارت و اکسیداسیون حساس هستند و انجماد این فرآیند را تسریع می کند. علاوه بر این، انجماد باعث تغییر در جیره و کاهش ارزش غذایی آن می شود.

نان تازه طعم لذیذی دارد. اما وقتی نان در فریزر منجمد می شود طعم آن تغییر می کند. در این شرایط مولکول های نان جابجا شده و شکسته می شوند که بر کیفیت نان تاثیر می گذارد. از طرفی طعم نان در کنار سایر غذاهای داخل یخچال متفاوت است.

نان تازه بهترین عطر و طعم را دارد و هر چه زودتر آن را بخورید کیفیت بهتری دارد. نان را می توان تا دو روز در شرایط عادی و نه خیلی گرم نگهداری کرد، اما قطعا کمی سفت می شود و طعم لذیذ خود را از دست می دهد. برای افزایش ماندگاری، نان را می توان در بسته بندی مواد غذایی پیچیده و در جای خشک و خنک قرار داد. در صورت نیاز به نگهداری نان در فریزر، بهتر است نان را پس از کمی سرد شدن در کیسه فریزر بدون متخلخل قرار داده و بلافاصله در فریزر قرار دهید. برای حل کردن نان نباید در معرض حرارت مستقیم قرار گیرد زیرا نان می سوزد و ارزش غذایی خود را از دست می دهد.

منبع: سلامت

دکمه بازگشت به بالا