رئیس کمیته ملی اپیدمیولوژی ملی ، با اشاره به کاهش بار ناشی از گسترش کرونا در جامعه پس از اجرای طرح شهری برای مقابله با ویروس کرونا (طرح شهید سلیمانی) ؛ در همان زمان ، وی خاطرنشان کرد که لغو محدودیت های ترافیکی و متقابل تصمیم درستی نیست و باید با احتیاط بیشتری انجام شود. در حالی که بسیاری از سفرها ضروری نیستند ، سهل انگاری و عدم کنترل و کنترل هوشمند می تواند منجر به شروع چهارمین اوج گسترش شود.
دکتر حمید سوری ، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت وگو با سلام آنلاینوی با تأکید بر اینکه وضعیت بیماری ویروس کرونا قلب به وضوح در کاهش بار اجتماعی بیماری طی 40 روز گذشته مشهود است ، گفت: “پس از اجرای برنامه های منطقه برای مبارزه با کرونا (طرح شهید سلیمانی) و با شدت بخشیدن به تاج در یک ماه و نیم ، شاهد کاهش 83 درصدی مرگ و میر و 79 درصدی بستری شدن در بیمارستانها در سراسر کشور بودیم.
وی با اشاره به کاهش بار بیمارستان ها و کادر پزشکی و همچنین پیامدهای اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و امنیتی کاهش بیماری های قلبی و مرگ ، گفت: “در پی اجرای طرح شهید سلیمانی ، مرگ کرونا”. حدود 500 مورد در روز ، اکنون به کمتر از 100 مورد رسیده است ، بنابراین در این فاصله می توانیم از مرگ بیش از 8000 نفر جلوگیری کنیم ، در حالی که این طرح اجرا نمی شود ، ممکن است نیاز به تعطیلی داشته باشیم. هفته ها می تواند عواقب اقتصادی در کشور را متحمل شود. .
قبل از اجرای این طرح ، 46٪ از کل مرگ و میرهای منطقه در ایران بوده است.
سوری با اشاره به وضعیت کشور نسبت به منطقه گفت: “قبل از شروع پروژه شهید سلیمانی در اوایل دسامبر ، حدود 46٪ از کل مرگ و میرها در شرق مدیترانه فقط مربوط به ایران بود.” در حال حاضر ، نسبت زیر 20 “دستاورد بسیار خوبی است.
“در سطح جهانی ، در 1.5 ماه گذشته ، بیشتر کشورهای اروپایی ، از جمله ایتالیا ، فرانسه ، انگلستان ، آلمان و اسپانیا ، افزایش چشمگیری در مرگ عروق ویروس کرونا داشته اند ، اما در مقابل ، در ما میزان قابل توجهی در میزان آلودگی کاهش یافته است. و با مرگ روبرو شود. بنابراین ، اجرای طرح شهید سلیمانی و کاهش مرگ و میرها در واقع ادعاهایی را در رابطه با ناکارآمدی کشور و عدم توانایی کنترل بیماری همه گیر انجام می دهد.
رئیس کمیسیون ملی کنترل کرونای اپیدمی اظهار داشت که شناسایی نقاط آلودگی یکی از اهداف اصلی برنامه شهری برای مبارزه با بیماری کرون است. بر اساس این برنامه ، بیش از 70 درصد نقاط آلودگی کشور شناسایی و پایش شده است ». به عبارت دیگر ، حدود 30 میلیون خانوار در سراسر کشور و حدود 2 میلیون خانوار در تهران تحت پوشش این پروژه هستند.
تغییر رویکرد از درمان به پیشگیری مهمترین عامل در کاهش بیماریهای قلبی عروقی است
سوری با اشاره به تغییر مسیر از درمان به پیشگیری گفت: در گذشته ، تمام بار کنترل و کنترل بیماری های همه گیر در بیمارستان بود. . در حالی که منتظریم بیماران به بیمارستان بروند و تحت معالجه قرار بگیرند ، بیشتر بیماران دیررس هستند و وضعیت بدی دارند که نمی توانیم کار زیادی برای آنها انجام دهیم ، در حالی که در برنامه شهید سلیمانی به با افراد تماس بگیرید و بیماران را از در به خانه شناسایی کرده و تحت مراقبت فعال قرار دهید.
وی با بیان اینکه نکته اساسی بعدی در طرح جامعه افزایش مشارکت مردم ، داوطلبان و جهادگران است ، گفت: این موضوع به پوشش نکات اصلی این پروژه کمک کرده است ، در هر شهر و استان رویکرد خوبی وجود دارد و در این راستا مشارکت مردم در این طرح بسیار مهم است. “جلب مشارکت مردم و کمک جهادی”. امروز در بیش از 10 استان کشور ، روزها هیچ مورد جدیدی از این بیماری گزارش نشده است.
وی کمبود بودجه و هزینه های دولت برای این پروژه را از ویژگی های آن عنوان کرد و افزود: البته این یک ضرر است و دولت باید حداقل در مزایای پروژه درگیر پروژه شود. کاهش مرگ و میر و اقامت در بیمارستان باید یکسان باشد “این برنامه هزینه بیشتری خواهد داشت.
از خوش بینی کاذب رنج نبرید ، گسترش به راحتی قابل برگشت است
متخصص اپیدمیولوژیک در بخش دیگری از گفتگو با اشاره به ماهیت شکننده و ناپایدار اپیدمی ویروس کرونا گفت: “البته ، هرچه بیشتر حرکت کنیم ، کاهش تعداد مرگ و میر دشوارتر است. و غلبه بر این شرایط نیاز به توجه به تعدادی از نکات اساسی دارد. اولاً ، نباید فریب خوش بینی کاذب را بخوریم ، زیرا همه گیری ها به راحتی معکوس می شوند ، بنابراین احتیاط و هوشیاری اجتناب ناپذیر است.
“شیوع بیماری ویروس کرونا قلب یک بیماری قابل تغییر است ، بنابراین ما باید استراتژی ها و تاکتیک های خود را متناسب با شرایط وفق دهیم. در واقع ، دو ماه گذشته در هیچ وضعیت فعلی وجود ندارد و همیشه باید توسط سیاست گذاران و برنامه ریزان اصلاح شود ».
وی با بیان اینکه در حال حاضر در مسیر کنترل همه گیری هستیم ، گفت: در مرحله همه گیری مهمترین مسئله توجه به بیماری همه گیر است. در مناطق مختلف کشور “از طرف دیگر ، هرگونه تغییر در گسترش باید به سرعت و در مراحل اولیه شناسایی شود.” و با اقدامات موثر اداره می شود. در غیر این صورت ، غلظت عفونت می تواند گسترش یابد و منجر به شرایط غیرقابل کنترل شود.
هشدار خطرات احتمالی انتقال ویروس
سوری همچنین موضوع جهش ها را مهم و قابل توجه دانست و گفت: “اگرچه موارد مربوط به جهش های جدید و افراد مرتبط با آنها مورد بررسی قرار می گیرد ، اما خطرات بالقوه ای وجود دارد. “نمی توان انکار کرد و ما باید توجه بیشتری داشته باشیم.”
وی خاطرنشان كرد: بیماران ابتدا باید بررسی كنند كه آیا در دو هفته گذشته با شخصی از خارج از كشور در ارتباط بوده اند یا خیر و در صورت تماس ، باید تصور كنند كه موردی دارند یا خیر. آن را تغییر دهید و جدی بگیرید. “این را با مقامات بهداشتی در میان بگذارید. دومین مشکل عمده ، ملاقات نکردن با افرادی است که تازه از خارج از کشور آمده اند و این افراد باید حداقل دو هفته از ویزیت و بازدیدهای خود بکاهند و با کسی ارتباط برقرار نکنند. همچنین ، در صورت مشاهده علائم بیماری ، حتماً در مورد نوع ژنتیکی نتیجه گیری اولیه کنید و بلافاصله آن را با مقامات بهداشتی در میان بگذارید و مراقبت های مربوطه را شروع کنید.
سوری خواستار موضوع مهم بعدی برای نظارت و شناسایی اپیدمی و اپیدمی بیماریهای عفونی در کشور شد و گفت که “شیوع ناگهانی ناشی از همان ویروس می تواند تغییر کند مگر اینکه “نشانه های مختلفی وجود دارد ، بنابراین لازم است محدودیت ها و استراتژی های بیشتری اعمال شود.” آره.
برداشتن انقباض در رگها درست نیست.
رئیس کمیته ملی اپیدمیولوژی ملی ، سفت شدن عروق فعلی را یک اشتباه خواند و گفت: در شرایط فعلی رفع محدودیت ها باید عالمانه و با دقت انجام شود. همه چیز را جدی بگیرید و سعی کنید زیاد روی مسئله تمرکز نکنید ، به عنوان مثال ، افزایش ترافیک بین وزارتخانه ، اگر هوشمندانه نباشد ، می تواند باعث انتقال افراد آلوده به شهرهای دیگر شود و همه گیر شود.
وی گفت: “به عنوان متخصص اپیدمیولوژی ، من معتقدم که رفع محدودیت ها و ترافیک بین یکدیگر تصمیم درستی نیست و باید با دقت بیشتری انجام شود.” بیشتر. در حالی که بسیاری از سفرها غیرضروری است ، اما سهل انگاری و عدم کنترل و کنترل هوشمندانه می تواند منجر به شروع چهارمین اوج گسترش شود.
انتهای پیام