مدیرکل دارو و مواد سازمان غذا و دارو اعلام کرد: در شرایط تحریم عرضه داروی بیماران، ملین ها علاوه بر تولیدات داخلی از طریق سه کانال دیپلماتیک نظارت می شود. واردکنندگان شناخته شده و سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده اند که 24 هزار بسته جیدنو وارد شده است که تا اردیبهشت سال آینده از گمرک ترخیص می شود و نیاز کشور را تامین می کند.
به گزارش خبرگزاری سلام آنلاین؛ محمد پیکان پور، مدیرکل غذا و داروی سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو در نظر دارد تا پایان سال 1402 به منظور کاهش ریسک عرضه، دسفرال و جیدنئو را عرضه کند. از این نوع داروها.
وی با اشاره به تاثیر تحریم ها بر روند تحویل دارو برای برخی بیماران، تحریم ها و عدم انجام تعهدات تولیدکنندگان خارجی را در تامین داروهای تالاسمی با مشکل مواجه کرد. این سازمان متعهد شده است که برای تسهیل تامین دارو برای بیماران تالاسمی همکاری کند.
مدیرکل دارو و مواد تحت پوشش سازمان غذا و دارو افزود: تامین مواد اولیه تولید دفروکسامین بر اساس دیپلماسی اخیر با آلمان توسط وزارت امور خارجه و سفیر ایران انجام شد که در همین راستا . کشورها و تلاشهایی برای رسیدگی به تامین مواد اولیه دارویی برای بیماران مبتلا به تالاسمی در حال انجام است.
وی گفت: مواد اولیه تولید تزریقی بیماران تالاسمی در سال حدود 7 تن است و تامین حدود 10 تن مواد اولیه از شرکت های آلمانی در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل دارو و مواد زیرمجموعه سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: همچنین با تعدادی از واردکنندگان که در واردات کالاهای ممنوعه موفق بوده اند به منظور تسریع در مسیرهای عرضه، همکاری شده است. بر اساس اعلام بانک مرکزی در خصوص تخصیص خط اعتباری 150 میلیون دلاری ارزهای مرغوب با مبدا اروپایی به منظور تامین داروهای بیماران تالاسمی و سایر بیماران خاص، افزود: امسال واردات داروی دفروکسامین (دسفرال) انجام شد. نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است اما هنوز به حد کفایت نرسیده است.
انتهای پیام/