سلام آنلاین/ خراسان رضوی نوشیدنی ها 100 برابر بیشتر از آب بطری قند دارند.
به گزارش نیوز، مطالعه ای که توسط محققان اسپانیایی منتشر شد نشان داد که نوشیدنی های شیرین به طور متوسط 100 برابر بیشتر از آب بطری پلاستیکی دارند. پلاستیک ها ترکیبات آلی غیرفرار هستند، اغلب مایعاتی که وقتی با پلاستیک یا الاستومر ترکیب می شوند، انعطاف پذیری، انبساط و پردازش مواد پلیمری را بهبود می بخشند.
این مطالعه 75 نمونه از نوشیدنیهای مختلف را در اسپانیا برای ترکیبات پلاستیکی مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و تصویر نادری از آلودگی پلاستیکی در نوشیدنیهای اروپایی ارائه کرد.
با کمال تعجب، محققان موسسه ارزیابی زیست محیطی و تحقیقات آب (IDAEA) شورای تحقیقات ملی اسپانیا (CSIC) دریافته اند که نوع بسته بندی – شیشه، پلاستیک یا قوطی – عامل اصلی تعیین کننده سطح پلاستیک در کشور نیست. نوشیدنی. در عوض، شکر اضافه شده بیشترین تفاوت را ایجاد کرد. ایجاد شده.
اگرچه نرم کننده ها ترکیبات شیمیایی هستند که برای انعطاف پذیری و طول عمر به پلاستیک ها اضافه می شوند، اما به طور فزاینده ای با اثرات سمی سلامتی از جمله آسیب عصبی، اختلال، سیستم غدد درون ریز، سرطان و مشکلات باروری مرتبط هستند.
نتایج این مطالعه نشان داد که 95 درصد از نوشیدنیهای تجزیهشده از آب لولهکشی به نوشیدنیهای دیگر حاوی حداقل یکی از 19 پلاستیک آلی فسفر ارگانیک آزمایششده بودند.
خولیو فرناندز آریباس، محقق مؤسسه ارزیابی زیست محیطی و تحقیقات آب که رهبری این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: «این کامل بودن ترکیب آن و قرار گرفتن روزانه ما در معرض این مواد را نشان می دهد.
بیشترین غلظت این ترکیبات در نوشیدنی های شیرین شده و آب میوه های حاوی قند افزوده به ترتیب با میانگین 2876 و 2965 نانوگرم در لیتر مشاهده شد.
کمترین میزان آلودگی در آب بطری (7/2 نانوگرم در لیتر) مشاهده شد. این در حالی است که آب لوله کشی بارسلون بیش از 10 برابر بیشتر به این ترکیبات آلوده است که به احتمال زیاد به دلیل عبور آب شهری از لوله های PVC است.
پس از کمترین سمیت آب قهوه ساز (23.8 نانوگرم در لیتر) و سپس نوشیدنی های بدون قند، چای و آب بدون قند اضافه شد.
از آنجایی که پلاستیک در نمونه های شکر خالص نیز یافت می شود، محققان پیشنهاد کردند که شیرین کننده های رایج باید منبع آلودگی در نظر گرفته شوند.
محققان انواع مختلف بسته بندی مانند شیشه، پلاستیک و قوطی را بررسی کردند و دریافتند که ظروف یک عامل تعیین کننده نیستند. آنها دریافتند که پوشش پلاستیکی روی درپوشهای فلزی بطریهای شیشهای، هشت ماده جداگانه را در نوشیدنی آزاد میکند. در مورد یک برند، یک لیوان آب میوه 10 برابر بیشتر از بسته بندی های دیگر پلاستیک دارد.
اگرچه هیچ نوشیدنی از سطح ایمن فراتر نمی رود، اما محققان هشدار می دهند که مردم این مواد را به روش های دیگری مصرف می کنند.
«باید به یاد داشته باشیم که این پلاستیکها از راههای دیگری مانند بلع و جذب وارد بدن انسان میشوند، بنابراین ارزیابی جامعی از میزان کل پلاستیکهای قابل جذب را لمس کردیم. لازم است.
نتایج این مطالعه در مجله Environment International منتشر شد.
انتهای پیام/