تاثیر تحریم‌ها بر آلودگی هوا/در صورت مصرف بی‌رویه انرژی مجبور به واردات گاز می‌شویم

تاثیر تحریم‌ها بر آلودگی هوا/در صورت مصرف بی‌رویه انرژی مجبور به واردات گاز می‌شویم

امروز (29 ژانویه) روز ملی هوای تازه است. بادی که ماه هاست شهرهای کشور ندیده اند. وی با اشاره به تأثیر تحریم ها بر برنامه کنترل آلودگی گفت: در صورت ادامه روند مصرف بی رویه انرژی در کشور ، ما نیاز به واردات بیشتر خواهیم داشت. گاز از 1403 ”

سید محمد مجابی در گفت وگو با سلام آنلاین وی با اشاره به اینکه سیاست کلی زیست محیطی اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری مبتنی بر اصل 110 قانون اساسی است ، وی گفت که “این سیاست ها به تمام موضوعات زیست محیطی – که عناصر مهم هستند” می پردازد. بنابراین “باد” موضوعی است که در سیاست روابط عالی رهبری مورد توجه قرار گرفته است.

سرانه مصرف انرژی در ایران طی سال 1390 به 18.8 بشکه نفت خام رسیده است

وی گفت: ما باید از دو منظر در مورد آلودگی و افزایش انتشار گازهای گلخانه ای كه منجر به تغییر اقلیم می شود ، به موضوع آلودگی هوا در كشور بپردازیم. در ایران ، این بسیار بالا است ، بنابراین با مصرف سرانه 1370 ، ما 7.3 بشکه نفت خام هستیم ، اما مصرف سرانه در سال 1390 به 18.8 بشکه نفت خام رسید.

ما از گاز سه برابر کل جمعیت هند استفاده می کنیم

وی گفت: “افزایش مصرف انرژی عواقب فاجعه باری در پی دارد. مصرف گاز طبیعی در ایران تقریباً برابر با چین است و ما سه برابر انرژی مصرفی داریم.” کل جمعیت کشور نیز. ” ما از گاز هند استفاده می کنیم. در صورت ادامه این روند مصرف انرژی در کشور ، مجبور به واردات 1403 تن گاز هستیم.

720 میلیون تن تولید دی اکسید کربن در ایران

به گفته مجابی ، در مقابل ، ما بعد از ژاپن و آلمان از نظر میزان انتشار گازهای گلخانه ای جزو 10 کشور اول جهان هستیم ، بنابراین تا سال 2018 ، ایران حدود 720 میلیون تن دی اکسید کربن تولید خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه رهبران برجسته در سیاست اصلاح مدل مصرف مستقیماً به موضوع بهینه سازی بهره وری انرژی پرداختند ، اظهار داشت: علاوه بر این ، این موضوع در سیاست ارتباطات نیز مطرح است. محیط زیست بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی وظیفه واحد اجرایی است. کشور باید هزینه آن را پرداخت کند.

رئیس شورای مشاوره محیط زیست شتاب بخش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکل آلودگی در کشور گفت: در سال های اخیر برخی از غلظت های آلودگی وجود دارد. از جمله موادی با محتوای کمتر از 10 میکرون ، اکسیدهای سولفات میکروسولف و ترکیبات آلی به راحتی مشتعل می شوند. مانند بنزن کاهش می یابد. بهبود کیفیت سوخت ، بهبود استانداردهای خودرو ، کاهش طوفان های گرد و غبار ، افزایش بارندگی و … در این زمینه م effectiveثر نیست.

آقای مجابی با اشاره به اینکه در حال حاضر علت اصلی آلودگی هوا در شهرهای کشور افزایش غلظت مواد کمتر از 2.5 میکرون است ، گفت: “قانون مربوط به هوای تازه در نتیجه تعامل. خوب بین پارلمان و دولت است. به دلیل افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 រ៉ូ متر است.

وی گفت: “قانون 34 ماده ای در مورد هوای تازه به طور جامع موضوعات مختلف در زمینه آلودگی را برطرف می کند و تعهدات مربوط به دستگاه های مربوطه را تعیین می کند.” در این قانون ، موارد کیفری و مجازات های مربوط به منابع آلودگی مطرح شده است. “

قوانین محدودیت نسبت به قوانین قانع کننده میزان نفوذ کمتری دارند

رئیس کمیسیون محیط زیست شورای وحدت معلولیت با تأکید بر اینکه “قانون پیشگیری دارای ضریب نفوذ کمتری نسبت به قانون لابی” است ، تأکید کرد که “از جمله مواردی که باید به آن پرداخته شود ، حمایت اقتصادی از صنعت برای جلوگیری از آلودگی همراه با قانون است. و مقررات مالیاتی. ” عارضه این است که ما در این زمینه موفق نبوده ایم. اگرچه قانون اصلاح مالیات بر ارزش افزوده زیست محیطی از سال آینده اجرا می شود.

به گفته وی ، کمیسیون مشترک شورای اسلامی اخیراً تصویب کرده است که 35٪ مالیات آلودگی – از 1٪ قیمت فروش – به محیط زیست تعلق می گیرد.

آقای مجابی با بیان اینکه مهمترین مسئله در رفع آلودگی هوا در کشور آژانس هایی هستند که قانون هوای پاک را اجرا می کنند ، گفت: “البته بسیاری از موضوعات باید در این زمینه مورد توجه قرار گیرند.” اول ، ما در مواردی مانند فیلتر کردن ، نوسازی حمل و نقل عمومی ، از بین بردن شعله های آتش ، مصادره خودروهای دست دوم که به دلیل تحریم های سختگیرانه علیه ایران اتفاق می افتادند ، محدودیت هایی داریم. .. ما داریم.

تحت تحریم ها ، ما نمی توانیم سوخت صادر کنیم

رئیس شورای مشاوران محیط زیست گفت: علاوه بر این ، ما باید مهارت ، دانش و سرمایه گذاری خود را برای مدیریت فرآورده های نفتی افزایش دهیم. مشتقات سنگین مانند سوخت تقریباً یک تا سه برابر نسبت مشتقات سبک مانند بنزین تولید می شود. از طرف دیگر ، این کشور تحت شرایط تحریم نمی تواند نفت صادر کند ، بنابراین مسئولیت برنامه ریزی برای سوخت های سنگین مانند نفت سفید بر عهده دانشمندان و مسئولان این کشور است. اگر نتوانیم راه حلی پیدا کنیم و وضعیت ادامه پیدا کند ، در دام سوخت سنگین در دستان خود قرار می گیریم و نمی دانیم با آن چه کنیم.

شهری باید به نام دانش بنیان در بخش انرژی ایجاد شود

با تأکید بر اینکه در این شرایط ما نیاز به تولید فناوری تولید داخلی برای پردازش سوخت ، تولید کاتالیزوری داریم. و غیره. وی گفت: متأسفانه نظام كشور از بوروكراسی رنج می برد تا جایی كه این فعالیتها گرفتار بوروكراسی می شود. من توصیه می کنم شهری در ایران ایجاد کنیم به نام شهر دانش و استارتاپ ها در بخش انرژی. در کشوری مانند ایران که دارای ذخایر زیادی از انرژی های تجدید پذیر مانند نور ، باد ، انرژی اقیانوس ها و انرژی زمین گرمایی است ، مشکلات در بخش انرژی های غیر تجدید پذیر می تواند به راحتی منجر به بهبودی شود.

مجابی در پایان با بیان اینکه حتی بیوگاز را می توان به عنوان یک راه حل برای بحران پسماند کشور در نظر گرفت ، گفت: “بنابراین انرژی پاک و یافتن راه حل برای مدیریت سوخت های سنگین باید در اولویت باشد.” منابع موجود در کشور ما یک فرصت بی نظیر برای ایجاد شغل و درآمد است و باید گفت که قانون هوای تازه یکی از بهترین قوانینی است که در کشور و میدانی وضع شده است. محیط. اگر تمام مناطق کشور به تعهدات خود طبق این قانون پایبند باشند ، می توان از مشکل آلودگی جلوگیری کرد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا